Så känner jag just nu, aldrig mer. Gick upp tidigt, va tvungen att trycka i mig frukost som jag egentligen hatar och så var jag tvungen att passa en viss tid. Är ju en sådan som alltid måste vara typ 30 minuter tidig annars blir allt fel haha. Jag och Robin skulle till tandregleringen på förmiddagen så vi tog tåget till Eskilstuna för att sedan halvt springa från centralen till tandläkaren då jag skulle vara där 9 minuter efter tåget hade stannat.. Att skynda sig när man är trött och bihålorna gör ont är ingen bra kombo.

Ni pollenallergiker där ute känner ni också av pollen nu? Så jävla jobbigt.. Det är just därför jag inte är förtjust i det varma vädret.

Jag blev klar på typ 10 minuter, sen satt vi och väntade på att Robin skulle få komma in i typ 1 timme och så tog det 1 timme för honom därinne då de glömde saker hela tiden?! När jag stod i receptionen för att boka en ny tid innan vi va på väg ut så kom hans tandläkare ut och ba "jag glömde en sak" så fick han gå in igen..

Vi blev klara efter 11, vi som trodde att vi skulle vara klara 10:30 ungefär. Nästa tåg gick inte förrän 12 så vi fick sätta oss ner i resecentrum och vänta. Vi skulle fika lite men hade så ont i magen så Robin fick all läsk haha.. Tur att jag har dricka här hemma iallafall nu när magen känns bättre.

Slutligen kom vi hem innanför dörren 12:30 och det har aldrig varit så skönt att komma hem. Lite innan ett så kom mormor och vi drack te samt jag åt lite gifflar vilket var mysigt. Nu vill jag dock bara sova helt ärligt haha, känns som att mitt huvud kommer sprängas pga mina bihålor och allt. Bara det inte blir värre.. Buhu!

Förlåt för väldigt oskarpa och dåliga bilder, försökte verkligen men idag var bara en dålig dag på den fronten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter jag hade färgat håret så lyxade jag till det ännu mer och snyggade till mig med lite ansiktsmask. Jag använder Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 Wash and Mask som går att både tvätta ansiktet med och ha som ansiktsmask. Fast har ni torr hy ska ni absolut INTE använda denna för då kommer era ansikten smula sönder ungefär haha. Har själv väldigt fet/oljig hy eller hur man nu ska förklara det så för mig är detta perfekt.

Kände att jag var tvungen att bjuda på denna extremt sexiga bilden i det sämsta ljuset någonsin, få inte mardrömmar nu barn.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN så fick jag håret färgat. Det behövdes mer än någonsin för hade sån ful utväxt så man kved varje gång man kolla sig i spegeln. Nu känns det fräscht och nu vågar jag visa mig utomhus utan mössa 😂

Tycker det är obehagligt dock att färga håret med röd färg, ser ut som att man badat i en blodpöl eller någonting.. Sen ska vi inte prata om när man sköljer ur färgen! Nu är det avklarat iallafall så nu behöver jag inte göra det på ett tag.

Några kanske undrar varför jag färgar själv och inte hos en frisör och det är ett rätt enkelt svar - det är alldeles för dyrt! Sen blir jag ändå nöjd själv när jag färgar det hemma så då väljer man ju det alternativet som är så mycket snällare mot plånboken 😉

Likes

Comments

Igår blev det en promenad med mormor i 1 timme, tog med kameran och fick lite härliga bilder. Vårkänslor så det bara skriker om det!

Det va så många fåglar som kvittra och var jättesöta. Önskar att jag kunde snott med mig en hem.

Denna krabat verkade vara sugen på modell livet så fick bli en liten photo shoot.

Haha hur gullig va inte denna anka med mössa och halsduk!

Jag kan inte vara den enda som tänkte på HP när jag såg detta träd..

Mycket fågelbilder blev det, tråkigt nog när vi gick bland jättefina hus så bestämde sig kameran för att sova (batteriet tog slut.)

Likes

Comments