Header

HEEEJJJJ!!!!! Senast jag checka in här va för 2 månader sen..... förlåt!

Hamnade verkligen i en svacka där jag inte hade motivation till nånting ett tag, och sen har jag liksom inte tagit tag i bloggen igen. Men nu ska jag det. Tänkte inte dra så mycket vad som har hänt på senaste tiden utan det tar vi nog en annan gång!

Såhär har jag i alla fall sett ut idag. Har varit på Marieberg med Olle och kollat på rean men hittade faktiskt ingenting. Olikt mig. Men det finns verkligen ingenting i klädväg jag vill ha just nu, allt e liksom asfult i butikerna????? Aja de ändrar väl sig när allt vårmode rullar in.
Vi ses i nästa inlägg, och det är nog väldigt snart!! Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag i på hotellets badrum i helgen! I woke up like diiiissss ;)

Moi igen!!

Hotellfrukost. Det är ju ändå det bästa av allt. Och denna va de klass på kan jag säga.

En topp jag köpte från Zara och sushi på tåget hem! Var heeelt slut efter den dagen. Men det stoppade ju inte oss från att dra på partaj på kvällen!!

Blev en riktigt random kväll Hahaha. Men asså finns ingen jag har så kul med som Alice <3 finns dock ingen jag gör så sjuka saker med heller.. :P

Nu ligger jag i soffan och har precis kommit hem från skolan. Har skrivit engelskaprov i två timmar idag!! Gosh de va så jobbigt men nu är det över i alla fall. Nu ska jag snart åka med mamma till lötis och ta hand om hästen.
KRAM

Likes

Comments

Heej älsklingar!
Just nu befinner jag mig i Stockholm och har de gött med mamma, pappa och brallan. Har precis ätit lite middag på hotell Hilton där vi även bor över natten! Vi tänka vara här idag och imorgon. Min brorsa står nämligen högvakt på Slottsbacken så vi ska väl kolla lite på honom (??) och shoppa en del. Myyys

Btw alltså kolla detta badrum vi fick!!! Snacka om instagramvänligt. Ett sånt här SKA jag ha i mitt framtida hem.

Kram

Likes

Comments

red


red2

Tycker verkligen det är fett jäkla snyggt med rött nu. Är helt kär i den där volangkjolen! Tycker det är så fint med lite längre kjolar. Och röda klackar... Det MÅSTE jag köpa!!!

Likes

Comments

Såhär såg det ut när jag kom hem till mamma o pappa. SÅ MYSIGT!!! Hade faktiskt glömt att det var första advent idag men detta var ju en ganska trevlig påminnelse <3

Likes

Comments