Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Den här helgen har varit lugn eftersom jag jobbat, då jag och Rebecka åker upp till Stockholm har jag heller inte känt något större behov av att göra något speciellt. Jag har ätit gott här hemma, skålat lite med pappa, imorse var vi på gymmet och sedan jobbade jag förmiddag. Efteråt käkade vi asiatisk buffé och sedan har vi varit ute och kört en del. Imorgon ska jag färga håret, övningsköra och jobba!

Likes

Comments

Hur söt är inte min lillasyster? Skrev ju runt Alla <3s dag att jag köpt ett par örhänge till henne för att jag tyckte hon förtjänade lite extra uppvaktning. Idag kommer hon fram med en påse och blommor och säger ''Jag tyckte också du förtjänade uppvaktning!'' och så har hon köpt ett par andra örhänge i samma serie. Så himla gulligt.

Likes

Comments

Träningskläder som jag klickade hem för någon dag sedan! Jag kände att jag behövde en liten push för att finna motivation igen och vad är inte bättre än snygga kläder? Totalt blev det 3 tights - ett par gråa NIKE, ett par leomönstrade i rosa och även ett par i bootcutmodell som jag ska ha till yoga. Sedan ett basiclinne och en vattenflaska!

Likes

Comments

Idag har vi piffat Matildas rum!!

Likes

Comments

Idag hade jag min lediga dag och jag har fått en del gjort. En massa faktiskt. Jag startade dagen på gymmet vilket var jäkligt gött trots att jag börjar känna mig lite småkrasslig. Efteråt blev jag upphämtad av mamma så åkte vi ut till Sandskogen med Visse. Så fint och mysigt i snön samt med en närvarande sol! Dock i princip det enda stället där jag tycker snön är mysig :)) Därefter hämtade vi ut paket och stack sedan in till Malmö för att köpa en avskedsgåva till min chef! Blev även en sväng inom Ikea för att luncha med Sandra och Jonas. Vi skulle inte köpa något där, tills vi kom på att Matilda ville renovera om sitt rum! Helt plötsligt stod vi med två kassar fulla med inredning.

Påväg hem stannade vi till vid Nova för att mamma skulle köpa lite saker till Visse och så. Därefter var det den traditionella fredagsfikan med familjen. Tanken var att jag skulle byggt naglarna idag med (de ser HEMSKA ut) men efter en miss i protokollet fick det skjutas upp till onsdag!

Hur coolt är inte det här? Att gå morgonprommisen bredvid massa söööta djur!

Likes

Comments

Jag har ju gått och kärat ner mig i vita tulpaner!! Gillar i och för sig vita blommor överlag, men för tillfället är tulpaner number 1 fave. Därför försöker jag byta och fräscha upp rummet en gång i veckan med färska snittblommor!

Likes

Comments

Igår jobbade jag stängning för att därefter göra vid mig snabbt som bara den för en utgång i Malmö! Vi började sippa på en flaska vin, blev sedan bjudna på en till och ungefär där började det spåra ut haha! Vi sjöng karaoke, var en sväng på KB och avslutade en veva på HIPP. Bojkott på HIPP i framtiden för min del, tror aldrig jag har haft roligt där? Hela attityden bara skriker up-tight... Om man ska utvärdera var det superkul att hänga med tjejerna men om utekvällen var värd pengarna eller ens bakfyllan vettifasen.

Idag har jag jobbat stängning och sedan mötte jag Michaela i stan för en fika, catchup och bio. Perfekt bagehäng!!

Likes

Comments