Header
View tracker

För första gången har vi sovit utan Fredrik. Han har varit i Stockholm sedan igår morse och kommer hem nu om en stund. Jag har visst att vi skulle få vara ensamma för eller senare men jag trodde inte att det skulle bli så tidigt, det är dock lika bra att vi lär oss då han är iväg en del med jobb. Natten har gått jättebra, Thea fick mat vid 9 och somnade vid halv 10, därefter har hon vaknat för mat 02 och 06 och sedan sovit vidare till 8.30. Såklart har hon fått sova hos mig i sängen:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första advent är förbi och jag har iallafall hunnit få fram lite pynt så att vi kan få julkänsla. Det ända jag inte har gjort ännu (som kanske är viktigast) är att fixa adventsljusstaken, får försöka hinna med det imorgon så vi kan tända första ljuset.
Idag har jag hunnit med att putsa alla fönster på utsidan medan fröken T sov i vagnen, därefter kom Maja hit och mös hela eftermiddagen och när hon åkt körde vi ner till banken för att fixa sparkonto till Thea.
Ikväll efter maten blev jag så himla sugen på lussekatt och glögg så jag var tvungen att köra och handla så att vi kunde få ännu mer julkänsla här hemma. Doften av glögg är helt underbar!

Likes

Comments

View tracker

I lördagsförmiddag körde jag och Fredrik och lämnade Thea hos mina föräldrar så att vi kunde köra några ärenden. Det blev en tur ner till Vellingeblomman för att köpa julpynt till nedanvåningen och därefter körde vi till Miljögården i Lund och beställde barstolar.
Vi fick handlat det vi skulle och lite till, bland annat denna hylla som vi satte upp ovanför ön i köket. Även om den är stor tyckte jag att den blev riktigt bra där!


Likes

Comments

Riktigt fredagsmys innehåller precis det vi gör ikväll enligt mig. Taco, myskläder, godis och idol!
Hoppas ni också har en bra fredag

Likes

Comments

Efter en lång natt där lilla fröken T inte riktigt velat sova så har vi i stort sett spenderat hela dagen i soffan. Tog en promenad ner till salongen där mamma mötte upp så att jag kunde ta 3 kunder medan hon tog hand om Thea. När vi var klara hämtade Fredrik oss, nu har vi ätit, badat och landat i soffan igen. Tydligen är det fotboll ikväll så jag funderar på om jag kanske ska gå upp och lägga mig och se Syrror på datorn i sängen istället...

Likes

Comments

Även om dagarna flyter på i ungefär samma tempo så försöker vi ändå att hitta på något i stort sett varje dag. Idag har vi varit hemma hos min faster och ätit lunch tillsammans med henne och min kusin och ikväll har Fredriks föräldrar varit här och ätit och skruvat på handtagen på lådorna i köket.
Vi försöker göra oss klara för natten hyfsat tidigt om kvällarna för att kunna träna nacke, ge T mat och mysa ordentligt innan det är dags för henne att sova. Även om det inte funkar med rutiner redan så känns det ändå ganska skönt att försöka göra på samma sätt varje kväll.


Likes

Comments

Resten av lilla familjen sover medan jag har svårt att komma till ro. Klockan är visserligen inte så mycket än men jag borde försöka sova eftersom jag vet att fröken T förmodligen inte kommer sova mer än max 4 timmar innan det är dags för mat.
Helgen har sprungit förbi och imorgon är det dags för Fredrik att vara borta hela dagarna igen, längtar redan tills nästa helg så att vi kan vara hemma alla 3 mer än bara några timmar om dagen.
Nästa helg är det dessutom första advent vilket betyder att det är dags att göra lite julfint i fönstren, tänk så mysigt med ljusstakar som lyser upp de mörka dagarna som är nu!

Idag fyller Thea en månad men det känns som hon alltid varit en del av vårt liv, vår älskade lilla tjej!

Lite kvällsgos i sängen innan läggdags ❤️

Likes

Comments

Idag är dagen då T egentligen var beräknad till, istället har vi fått njuta av henne i 4 hela veckor.
Vid denna tiden hade jag nästan precis fått upp henne på bröstet och var den absolut lyckligaste människan på jorden. Det går verkligen inte att beskriva den känslan.


Likes

Comments

Halva november har gått och denna veckan blir vårt hjärta 4 veckor gammal, det har vi firat med ett besök på BVC där hon fick en stor ok stämpel på rumpan av läkaren som gjorde 4 veckors kontrollen. Numera har vi en tjej på 3470g och 51cm.
Fredrik kom hem i tid från jobb idag också så hela kvällen har vi kunnat mysa alla 3.


Likes

Comments