Precis som vanligt om torsdagsmorgnarna har vi idag varit på ett benpass på gymmet. T ligger nöjd med sina leksaker vid spegeln så att jag kan få en ordentlig genomkörare. Eftersom vi lånat bil av mamma och pappa körde vi hem och lämnade den efter träning och promenerade hem i den ljuvliga solen.
Nu sover T middag i vagnen och jag passar på att njuta i en solstol, så länge det inte blåser är det riktigt härligt, vinden är dock fortfarande ganska isig.
Hoppas ni har en fin torsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi varit på 6 månaders kontroll och läkarbesök på BVC. Det är en matglad tjej vi har som fortsätter att öka duktigt i vikt och längd. Av läkaren fick hon stor OK stämpel i rumpan och allt såg bra ut.
Nu vilar hon sidan om mig i soffan efter lunch och när hon vaknar ska vi promenera till mamma som ska ha henne medan jag och F sticker iväg och tränar.

Mitt älskade lilla busfrö!

Likes

Comments

Idag är en sådan dag då jag önskar att jag hade en egen bil. Regnet öser ner och det blåser nästan storm. Tur vi har bussen nära så vi slipper gå till gymmet i detta väder. Idag blir det iallafall ett styrkepass och Thea får vara inne på gymdagiset sålänge eftersom F också har träning.

Likes

Comments

Såhär ska en lördagsmiddag se ut om ni frågar mig. Får man dessutom sällskap av fina vänner så blir det ännu bättre.
Hoppas ni har en fin lördag

Likes

Comments

Klockan är 21.57 och för exakt 6 månader sedan fick jag upp henne på bröstet.
På denna bilden är hon 6 dagar och idag tänkte jag att vi skulle fota henne sidan om dessa kläderna och herregud vad liten hon var. Tänk att hon drunknade i kläderna då.

Likes

Comments

Idag fyller Thea ett halvår och F har varit hemma och varit sjuk så jag och T passade på att köra ner till Höllviken för att köpa lite nya kläder till henne.
Detta fick följa med hem, det mesta i storlek 74 för att hon förhoppningsvis ska kunna ha det delar av sommaren. Ibland får man skämma bort henne lite, speciellt när det är hennes 6 månaders dag.


Likes

Comments

Hej!
Hoppas ni haft en bra påskhelg, här hemma har vi njutit av att F varit hemma i 5 dagar även om dagarna gått i ett.
Nu är vi tillbaka i vardagen igen och precis som vanligt vid denna tiden så sover T. Vi har ändrat om lite i sovtiderna på dagen och istället för att hon sover ett längre pass på förmiddagen så gör hon det efter lunch istället. Hon vaknar oftast själv efter 20-45 minuter och har då varit ganska svår att somna om så vi testade att låta henne vakna och vara vaken ca 2 1/2 timme till för att sedan sova ca 1 1/2-2 timmar på em istället. Efter frukost idag har vi lekt en bra stund tillsammans på hennes lekmatta, hon verkligen älskar sina leksaker, dock allra mest när mamma eller pappa är med och leker, det är inte fullt så skoj att leka själv.


Likes

Comments

Nu äntligen är vi inne i påskveckan och vi har en massa skoj att se fram emot denna veckan. Främst ser vi fram emot torsdag när pappan i huset äntligen ska börja med sin långledighet men vi har mycket annat att göra innan dess.
Idag har vi faktiskt mest myst, jag passade på att sova förmiddag tillsammans med Thea då vi var vakna mellan 2 och 3 inatt och har innan dess haft några vakna stunder. I eftermiddag förberedde vi inför kvällsmaten innan det var dags att bege oss till gymmet så att jag kunde träna. Nu blir det Biggest Loser i soffan innan läggdags, Thea sover sedan en liten stund tillbaka och Fredrik sitter och jobbar.Alltså såhär ser det alltid ut när Fredrik är hemma, hon smilar med hela ansiktet bara hon ser honom.

Likes

Comments

Dagens kvällsmat blev inte svårare än såhär, så himla gott och enkelt!

Likes

Comments

Söndagar har blivit lite av min favorit dag, i nuläget är det enda dagen i veckan vi har hela dagen tillsammans, alla 3. Idag var jag dock borta en stund i morse men resten av dagen har vi njutit massor! Vi tog en promenad i solen, satte oss i vars en solstol i trädgården när vi kom hem, jag somnade som en stock medan Fredrik och Thea gick in och kollade hockey. Ikväll har vi varit hemma hos mamma och pappa och ätit grillade hamburgare och nu är det snart dags att släcka.
Vi har förresten flyttat in Theas spjälsäng till oss, hon är helt enkelt på gränsen till för stor för att ligga i vaggan och vi tänker att vi låter henne bli riktigt trygg i sin säng innan vi börjar bråka om hela nätter i hennes rum. Vi får väl se hur det går!

Jackan hade knappt behövts idag, vilket underbart väder vi haft!!

Likes

Comments