Förlåt om jag bombar med bebisbilder men jag får inte nog av henne så nya bilder tas i stort sett varje dag!


Likes

Comments

Sista dagen i februari och första vårmånaden står bakom dörren.
Precis när man tror att det går på rätt håll på nätterna kommer ett bakslag, det märks på fröken T att hon inte sovit jättemycket inatt, det är en trött tjej här hemma idag.
Snart ska vi bege oss ner till salongen där jag ska ha en kund innan jag ska möta upp Fredrik på gymmet för ett träningspass. Mamma kommer ner och hämtar Thea på jobb så när vi tränat klart kör vi och hämtar hem henne igen.
Idag är det Fettisdagen, får se om jag kan övertala Fredrik till en semla idag kanske, visst får man ha undantag med onyttigheter när det är en sån dag?!

Likes

Comments

Dessa fina jeans fick Thea av sin mormor igår. Lite för stora fortfarande men då kommer hon kunna ha dom läääänge förhoppningsvis.


Likes

Comments

I fredags började vi ju som sagt att lägga Thea i eget rum, det har funkat sådär. Hon har somnat som en stock och sovit ungefär 2-3 timmar utan att vakna sen har hon börjat sova oroligt. I fredags sprang vi fram och tillbaka i 45 minuter innan vi tillslut tog in henne i vaggan hos oss, väl där sov hon fram till 5 fick mat och somnade om igen. I lördags var vi borta och när vi kom hem la vi faktiskt henne inne hos oss direkt. Inatt sov hon fram till 12 i sitt eget rum sen vaknade hon och jag tog in henne i vaggan, hon somnade om till 4 fick mat och sen kom hon inte till ro, tog därför upp henne i vår säng och där sov vi tillsammans fram till klockan 8. Det känns som att sedan vi börjat gå upp lite tidigare så sover hon illafall bättre på natten igen, för min del är det inte hela världen att hon inte sover i sitt eget rum hela nätterna ännu. Det känns dock ganska skönt att hon börjar somna där för jag tror att det kommer bli längre och längre sovpass där inne.
Hur har ni gjort? Hur gamla har era bebisar varit när de börjat sova i eget rum och har ni sett till att det blivit hela nätter direkt?


Första gången hon låg i sin säng, idag ser hon inte fullt så pluttig ut i den längre

Likes

Comments

Nu är ännu en helg förbi och som vanligt har den gått i ett rasande tempo. Igår jobbade jag hela förmiddagen och på eftermiddagen passade jag på att njuta av familjen. På kvällen var vi hemma hos Fredriks föräldrar och åt och när hon vaknade till vid strax efter 11 passade vi på att köra hem.
Idag har jag och Thea varit hos min morfar och hälsat på tillsammans med mamma, därefter körde vi ner till Små Hjärtan i Höllviken och köpte lite nya fina kläder till sessan. Ikväll har Mathias och Louise varit här, vi har busat, skruvat ihop Theas doppresent och ätit lasagne. Nu har jag och Fredrik krupit ner i sängen, Thea sover än så länge i sitt rum men det känns som att hon är flera mil bort.. När hon vaknar till nästa gång tror jag faktiskt att hon får följa med in och sova i vaggan hos oss istället .
Hoppas ni haft en fin helg

Likes

Comments

Det såg varmare ut när man var inne än vad det var när jag verkligen kom ut. Vårjackan får nog hängas undan några veckor till men fy vad trött jag är på vinterjackan!
Thea har nu somnat i sin spjälsäng i sitt eget rum och jag har en sådan klump i magen, när blev hon så stor?! Ska bli spännande och se hur hon sover inatt, än så länge ser hon väldigt avslappad ut iallafall.

Likes

Comments

Det är fredag och vintervädret visar sig från sin allra bästa sida! Efter en urkass natt känner jag mig mer eller mindre som en zombie idag. Fredrik jobbar hemifrån idag så jag bestämde redan igår att Thea och jag skulle till gymmet tidigt så jag kunde köra ett pass klockan 9. Hon har varit på gymdagiset och jag fick mig en ordentlig omgång.
Iallafall, jag väckte henne vid 8 och gav henne mat innan vi gav oss iväg, kanske kan det hjälpa att vi går upp tidigare på morgnarna, det återstår att se. Tanken är att vi ska försöka lägga henne i hennes eget rum ikväll också då det känns som hon vaknat till när vi ska gå och lägga oss om kvällarna. Jag hoppas innerligt att något av detta kanske kan funka!

Likes

Comments