Header

17 oktober visar almanackan idag. Det betyder att dels har min 25 årsdag passerat och dels att det bara är en månad kvar tills T är beräknad. Ikväll insåg jag att varken vår eller hennes väska är packad till BB så det fick vi förbereda också. Hon kan ju faktiskt komma när som nu men det hade varit bra om hon stannade i magen två veckor till så att jag hinner jobba färdigt även om vi längtar ihjäl oss efter henne!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Länge letade jag efter en sängmobil till T, tillslut hittade jag en tjej på instagram som verkade göra helt underbara sådana med fjärilar och för några veckor sedan fick vi hem denna goding som nu hänger ovanför sängen. Tänkte att jag ska se om vi kan hitta en speldosa att hänga sidan om också så småningom.

Likes

Comments

Igår hade jag och Fredrik blivit hembjudna till mina föräldrar på lunch innan Trelleborgs seriepremiär vilket för mig är helt normalt då vi ofta äter hemma hos dom. Vad jag inte visste var att hela huset var fullt av mina vänner som hade fixat en så himla fin babyshower för mig och lilla T. Jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över att ha dessa tjejer i mitt liv! 💗
Jag la ifrån mig telefonen när jag kom hem till mamma och pappa så tyvärr har jag inga bilder, men jag har blivit lovad att få skickat från de andra tjejerna!

Likes

Comments

Eftersom att golvet är klart i köket kunde vi nu börja i hallen, igår blev det flytspacklat så att det är klart för golvläggning nästa vecka. Bara att få spacklat gjorde att det kändes mycket bättre, golvet i hallen har varit fullt med färg och skit medan det nu mera iallafall har en jämn färg.
Ikväll ska vi sätta gips i taket med hjälp av fina vänner, förmodligen blir det lite pizzamys också när dom är klara!

Snart kan vi byta ut den fula bruna dörren in till badrummet också, golvet ska bara på plats först. Ytterdörren kommer vi börja med att bara måla, längre fram kommer den förmodligen också bytas ut.

Likes

Comments

I morse tog jag tåget in till Malmö för att sitta modell till Mia som går på Make Up Stores utbildning. Vilken härlig känsla att få bli ompysslad och sminkad så att man kan känna sig riktigt måndagsfin. Tänk om varje morgon startat så!!

Likes

Comments

​Och så helt plötsligt är vi inne i oktober månad, det känns helt galet med tanke på att vi haft så fint väder enda fram tills för ett par dagar sedan.
​Precis lika snabbt som allt annat swishar förbi så har även denna helgen gjort det. Igår jobbade jag fram till halv 3 och därefter tillbringade vi kvällen hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina kusiner. Det blev en jättemysigt kväll men runt midnatt kände vi oss ganska nöjda och körde hem. 
I morse tog vi sovmorgon innan vi körde och hämtade upp pappa och ett släp så att han och Fredrik kunde köra med allt skräp som låg i garaget till tippen. Jag och mamma började skruva ihop kökstömmarna och efter en stund kom även två fina vänner hit och hjälpte till, samarbete och lite grillad korv resulterade i att alla stommar blev klara! Ännu en gång kan vi inte tacka nog för all hjälp vi får!

Nu börjar denna helgen lida mot sitt slut och vi ser fram emot en ny arbetsvecka!

Likes

Comments

Fredag och vi har en orörd helg framför oss. Jag började jobba 9 i morse och lagom tills jag började bli hungrig vid 1 så kom lillebror ner på salongen för att äta lunch tillsammans med mig. Det var verkligen mysigt att kunna sitta ner en halvtimme och bara prata om allt möjligt! När jag slutade vid kvart över 5 var Fredrik och hämtade mig så att jag snabbt kunde komma hem och duscha för att sedan hämta upp en vän så att vi kunde köra in till Malmö och äta. Nu har jag precis landat i sängen och kan somna med ett leende på läpparna efter en väldigt bra dag!

Likes

Comments

I måndags skickade jag iväg Fredrik att köpa adapter till babyskyddet och täcke till vagnen. Mysig som han är så kommer han hem med en elefantsnutte och en Sofie the giraffe-bitring. Igår kväll satt han och målade väggfästena till hyllorna som ska sitta i hennes rum så att vi kan sätta upp dom också. Det är så himla fint att se honom pyssla och fixa med saker till T, då märker man verkligen att han längtar efter henne precis lika mycket som jag gör!

Likes

Comments

Denna veckan händer det mycket i köket, igår flytspacklades golvet och idag har Jens börjar putsa väggarna och lägga golv. Imorgon kommer han och fortsätter och på fredag så blir han klar om inget konstigt dyker upp innan. Vi hoppas att vi ska kunna sätta upp köket redan nästa helg så att företaget som vi ska beställa bänkskiva ifrån ska kunna komma och mäta. Allt beror på när vi blir klara med el och resten av väggarn och tak.
Såhär ser det ut för tillfället, inte mycket till kök än så länge..

Likes

Comments

Just nu är vi påväg in till Malmö för ett ultraljud och läkarbesök. Nu tror jag att det är sista ultraljudet innan hon är beräknad, vi har fått två extra ultraljud för att se att hon växer som hon ska och det tackar man inte nej till så länge allt ser bra ut :)

Likes

Comments