Fredrik är iväg och tränar fotboll, Thea har precis somnat uppe i sin säng och jag har landat i soffan med en kopp te och handboll på tvn.
Jag körde iväg och tränade tillsammans med Julia när Fredrik kom hem från jobb, vi han sedan med att äta kvällsmat och plocka undan innan det var dags för honom att köra iväg. 

Det verkar som att Thea har klarat sig ganska bra efter vaccinationen, lite gnäll har det varit men fortfarande ingen feber eller liknande. Hoppas det inte kommer under natten utan att hon får sova ordentligt. 


Jag har förresten lite saker på g, vill dock inte avslöja mer innan det är helt klart men jag tror att det kommer blir hur bra som helst.

Alltså dessa jeans, som jag älskar dom! Igår fick hon dessutom provat sina Nikeskor som vi köpte till henne i New York, ganska mycket för stora än så länge men hon ska ju inte gå i dom så det spelar ju inte så stor roll.


Likes

Comments

Imorse var det dags för Theas 3 månaders vaccination. Fredrik fick följa med då jag kände att jag inte visste hur varken jag eller Thea skulle reagera. Det blev inte fullt så dramatiskt som jag trodde, självklar blev hos ledsen men lugnade sig ganska fort igen och somnade sedan gott i vagnen. Jag passade på att ta en lång härlig pw när hon ändå sov och vi var hemma lagom till det att hon var hungrig. Än så länge märker jag ingen större skillnad på henne mer än att hon sovit mer än hon brukar, hoppas det håller sig så.

Likes

Comments

Efter en mycket trevligt kväll hemma hos Filip och Malin så var jag helt slut i morse. Även om vi inte var hemma speciell sent så fick jag bara 2 respektive 4 timmars sömn i streck. Eftersom jag har världens bästa sambo så tog han med sig Thea ner och fixade frukost så att jag kunde sova 45 min till. Jag passade även på att sova en timme på soffan tillsammans med henne när vi ätit frukost.
Nu har jag precis rensat ut en massa ur min garderob och städat ovanvåningen. Om en stund ska vi köra in till Fredriks bror i Malmö för att äta middag.

Likes

Comments

Idag har Thea och jag haft en riktig mysmorgon här hemma. Först blev det lite mys i sängen när Fredrik kört och vid halv 10 gick vi upp så hon fick mat. Därefter låg hon i gymmet och sprattlade och pratade medan jag fixade frukost och åt den. Efter en stunds busande fick hon bada och därefter var tanken att hon skulle sova en stund. 20 minuter blev det och nu sitter hon hos mig och är hur pigg som helst! När hon ätit igen ska vi bege oss till gymmet och förhoppningsvis somnar hon gott i vagnen och sover en stund där istället.

Likes

Comments

Idag fyller vår tjej 12 veckor, på måndag ska hon få sitt 3 månadersvaccin och på fredag nästa vecka blir hon 3 månader.
Idag har vi varit iväg på mammagrupp, jag har hunnit med att träna medan Thea sov i vagnen och därefter har jag jobbat en stund. Idag kom vi att prata om mat och när man kan låta barnen smaka på vår mat, vi fick då klartecken att vi kan börja ge henne lite på fingret när vi äter, detta för att hon ska få smaka så många olika smaker men dock bara i minimala mängder än så länge.
Något jag tyvärr kommit fram till idag är att det nog snart är färdigammas för oss. Ända sedan dag ett har Thea fått ersättning i och med att hon var så pass tidig som hon var, detta resulterade i att hon var mätt när hon fått ersättning de första veckorna att hon inte vill ha bröstet efteråt. När vi sedan väl fick klartecken att sluta med ersättningen så va hon inte alls nöjd även om jag satt i flera timmar och ammade henne. De sista veckorna har hon fått bröstet morgon och kväll, säkert mest för att jag tyckt det är mysigt för det har inte tagit lång stund innan hon är hungrig igen och då slukat sin ersättning. Men det är bara att gilla läget och hitta andra sätt att mysa på istället.

En alldeles nykläckt Thea för exakt 12 veckor sedan

Likes

Comments

Idag har vi haft en riktig myseftermiddag tillsammans med Theas gudmor. Vi tog bussen till Vellinge och väl där blev det en långlunch med massa härligt snack. Åkte direkt därifrån ner till salongen för att göra större delen av familjen fin i håret vilket idag tog lite extra tid då fröken T inte var på sitt bästa humör.
Resten av kvällen har vi myst här hemma och precis så somnade hon som en stock sidan om mig. Jag tänker kolla ett par avsnitt Skam innan sovdags, såklart. Fredrik kommer bli så trött på mig...

Likes

Comments

Okej, jag har fastnat i Skam-träsket...
Efter gymmet i morse hade jag en gnällig tjej som bara precis ville liga i famnen hos mig för att vara lugn, då passade jag på att börja kolla på Skam och blev helt fast. Nu har jag sett hela säsong 1 och vill inget annat än att börja kolla på säsong 2. Det får dock bli om kvällarna när Thea har somnat eller på dagen när hon sover, resten av tiden vill jag ju faktiskt spendera med henne.

Idag har vi även anmält oss till babysim som börjar redan nästa onsdag. Ska bli spännande och se vad vår bestämda lilla prinsessa tycker om det när det bara är 34 grader i vattnen. Någon som vet var jag kan hitta fina badblöjor till bebisar?Likes

Comments

God förmiddag!
Just nu myser vi i soffan framför Tour de Ski och hejar på Stina Nilsson.
Idag blev det bananpannkakor med keso och hallon till frukost, Fredrik har tjatat om det hela veckan så idag fick han äntligen det.

Likes

Comments

Eftersom det var trettonafton igår så har vi fått ha pappan i huset hemma en extra dag denna helgen. Även om han var iväg hela eftermiddagen och kvällen igår så är det något speciellt med att han är hemma. När han var borta tillsammans med min bror, pappa, farbror och kusiner så passade jag och T på att åka hem till mamma tillsammans med min faster. Vi tog en lång härlig promenad i det underbara vinterväder och sedan värmde vi oss med god fisksoppa.
Dagar som dessa vill vi gärna ha fler av!

Idag har vi varit iväg och kollat på min bror när han spelat match och ni ikväll hade vi en spontan myskväll tillsammans med några vänner. Nu har vi krupit ner i sängen och ska sova några timmar innan fröken sidan om mig vaknar och vill ha mat.

Likes

Comments

Idag har en del av tjejgänget varit här på lite frukost. Det blev en lång frukost som varade ända fram till klockan 3 ungefär med snack om allt mellan himmel och jord. Förutom att jag får vara hemma och mysa med Thea så är det en av de bästa sakerna med att vara mammaledig, jag som i vanliga fall inte har tid att umgås så mycket i veckorna när jag jobbar njuter lite extra när jag kan göra det nu.


När tjejerna åkt hem körde jag och Fredrik och lämnade Thea hos sin farmor så att vi kunde köra och träna. Efter ett lättare konditions och axelpass körde vi och hämtade henne igen och körde hem och åt kvällsmat. Nu ska vi se bronsmatchen mellan Sverige och Ryssland.

Likes

Comments