Idag när jag bläddrade igenom instagram så dök denna bilden upp på mitt flöde! Då började genast massa tankar hoppa upp i huvud ! När man var liten har ju de flesta mål ovh drömmar i livet som man vill uppnå. Nu är jag 18 år och när jag såg bilden började jag tänka igenom mitt liv. När jag var 3/4 år så var min dröm att få lära mig cykla. Känslan jag fick när jag faktiskt insåg att jag cyklade helt själv var helt fantastiskt tills jag cyklade in i en vägg och ramlade men till och med då var livet helt underbart! När jag var runt 8 år så ville jag ha ett husdjur. Jag ville visa mina föräldrar hur ansvarsfull jag var, Jag fick fiskar😂 Än idag lever de och nu har jag även en katt så kan ju inte va gladare! Att fylla 18 år är ett stort steg in i vuxen livet. Nu är det dags att börja klara sig själv! Jag har alltid viljat göra min familj stolta ! Därför valde jag att visa dem att jag kan klara att ta körkort! Med mycket stöd och hjälp så fick jag uppleva den känslan som jag upplevde när jag cyklade själv för första gången! Det var helt underbart att inse att man faktiskt lyckades! Nu är dagens mål att avsluta 12 års studier och ta studenten! något som jag ser extremt fram emot!! Sista året det känns helt sjukt! Glöm inte tiden då du var liten! Ta vara på dina sista år som ett barn för de får du aldrig tillbaka !! Ge aldrig upp en dröm utan kämpa tills du når ditt mål!  En dag kommer även lille kattungen få känna sig som en tiger ! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj alla söta personer där ute ! Detta inlägget kommer handla lite om mig! Kanske är en egoist sak att göra men jag tänkte stapla upp 10 punkter om saker som jag älskar och så att ni som inte känner mig har en chans att se lite vad jag är för typ av tjej ! Är ni redo men nu kör vi !!

1. Utseende? Brun hårig , 167 cm lång, bruna ögo. Vad mer vill ni veta 😉

2. Fritiden? Då jobbar jag som servitris, tränar när jag orkar (typ aldrig ) och är med vänner.

3. Tråkig att veta kanske men studerar på Tranellska gymnasiet inriktning hotell & turism.

4. Älskar att dansa! Är inte extremt duktig men det skiter jag i för jag älskar att göra det så!

5. Bor i sverige men även i Norge då jag älskar Norge ! 💕😍

6. Familj? Älskar min familj över allt! Har två bröder, en halv syrra, en brorson, min finaste Linnea tull bästa vän och vi får inte glömma min älskade katt joakim😺

7. Mysa är en av de bästa sakerna som finns !  Bara att ligga och krama om någon man behöver inte alltid ligga 😘

8. Älskar att resa ! Gillar att se olika delar av världen så det blir oftast mest exotiskt!  Favorit landet är Dominikanska republiken och drömmen är att åka till USA & Sydafrika!

9. Är ingen mäster kock men har ett stort intresse för mat! Största del att äta den men laga är också kul.

10. Sista punkten nudå! Är singel !

Om ni vill veta nått mer så är der bara att skriva ellee kommentera så svarar jag! Önskar er alla en grym vecka!!

Likes

Comments

Efter många förfrågningar så har jag äntligen tagit initiativet att starta upp en blogg! Hoppas att ni gillar det och ge gärna feedback!  

Likes

Comments