Idag har jag bara hängt i Rålis med min syster och hennes kompisar. Det var mysigt! Kommer nog att sakna Stockholm som bara den, det är ju trots allt min hemstad. Men jag får väl åka hit och hälsa på, är ju trots allt bara 2.5 timmar med tåg.

Har även hittat en lägenhet nu som jag kan flytta in i! Och det är endast 7 minuters gångväg till jobbet! Hur bra?!
Dock är den lägenheten endast ledig till 31 oktober men det är ju bättre än ingenting. Är ju två månader åtminstone. Och den här lägenheten är såååå himla fin! Och världens balkong också 🙌 Så nu känns det mycket bättre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 99 readers

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i Sverige i nästan en månad och jag har hunnit med väldigt mycket under denna månaden. Och kul har jag haft men nu är det dags att ta tag i livet igen! Jag har sökt massa jobb och i fredags åkte jag till Karlstad för en intervju där och idag ringde dem mig och sa att jag fått jobbet. Så nu håller jag på att leta bostad för fullt! Men jag har fått sjukt mycket förslag så det ska nog lösa sig.

Så detta betyder alltså att om 1.5-2 veckor så flyttar jag återigen till en ställe där jag inte känner en enda själ. Men liiiite närmre Stockholm denna gång. 😅
(Läste faktiskt mitt horoskop för 2017 efter detta och då stod det just om en flytt under hösten och att oktober är min bästa kärleksmånad under detta år. Betyder det att jag kommer hitta kärleken i Karlstad? Troligtvis inte 😂 men man kan ju alltid drömma liksom)

Så ja, jag känner typ likadant nu sommar gjorde vid den här tiden förra året. Rädd, nervös men ändå längtansfull och nyfiken. 30 augusti förra året satte jag mig på flyget till Australien. Helt sjuk att det redan gått ett helt år?!?!
Saknar Australien väldigt mycket och alla vännerna man har fått där. Men jag har ju mitt andra års visum nu så någon gång åker man ju tillbaka. Funderar på att planera in en semester till Sydney i januari-februari, inte mycket som slår sommaren i Sydney! 👌

  • 114 readers

Likes

Comments

Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag är hemma i Sverige (!!!) och 13 dagar kvar innan jag åker tillbaka till Sydney och lämnar denna farm bakom mig, för alltid!! Sätter aldrig min fot här igen, seriöst 😂 och två dagar kvar till min födelsedag. Inte för att det är värsta grejen dock då jag inte ens kommer att fira den på något sätt. Kommer ju fortfarande vara här ute på landet helt själv då. Så inte någon större mening. Kanske tar en utav ölen som den där svenska killen (ja han har ett namn) lämnade kvar här. Han var faktiskt här igen förra veckan. Han är en riktigt go gubbe måste jag säga!
Aja men roligare än så blir det inte. Med min födelsedag alltså.

Jag ser så mycket fram emot att få komma hem och träffa alla och äta svenskt godis bland annat! Men jag ser även fram sjukt mycket emot att få ordna upp mitt utseende och känna mig lite fin! Jag har verkligen gått ner mig under de här månaderna här ute på landet. På alla sätt och vis.
När jag kommer tillbaka till Sydney så ska jag till frisören och fixa till mitt hår. Har ungefär 7 cm utväxt och det som en gång var blont är nu gult. Slitet som fan är det också och nej, usch! Det ser riktigt illa ut. Och håret gör så mycket också, tycker jag.
Så jag ska faktiskt slinga det ljusare och när jag kommer hem till Sverige igen ska min syster (som är frisör) sätta i hårförlängningar på mig. Och jag ska äntligen få gå till min älskade nageltjej Linda! Har inte haft naglar på ett år nu och innan hade jag haft gelenaglar konstant i tre års tid. Sedan blir det nog även fransar av bästa Felicia! Och uppdatering av garderoben. Och att få hänga på gymmet igen. Ja, jäklar i min lilla låda vad snygg jag kommer vara! Längtar så mycket! Det tär fan på psyket lite ändå att inte kunna känna sig fin under så här lång tid. Att aldrig kunna känna liksom att nu, nu är jag fin. Nej, här ute på landet orkar man inte ens anstränga mig. Tvättar mitt hår typ en gång i månaden. Och jag rakade inte benen under de två första månaderna här 😂 riktigt fräsch brud. Kommer lägga upp en före och efter bild här på min transformation, det kan bli kul haha!

  • 467 readers

Likes

Comments

Som ni vet så skriver jag mycket och väldigt öppet om psykiskt ohälsa och mina egna erfarenheter kring det. För att jag tycker att det är viktigt. Och för att det är skönt att skriva av sig.

Och just nu har jag bara så mycket ångest. Jag har perioder och det kan vända väldigt snabbt. Sedan har jag även perioder då det känns som om jag svävar på rosa moln och hela livet är helt underbart och min energi är oändlig. I de perioderna är jag driven, handlingskraftig och super energisk. Jag ska göra saker hela tiden och kan aldrig sitta still. Och allting är så bra och roligt. Det är som att jag går runt och är taggad till tusen hela tiden! Utan att direkt ha någon anledning. Sedan kan jag vakna upp morgonen därpå och allt det där är som bortblåst och ångesten har istället intagit min kropp. Och när jag kommer in i mina ångest-perioder så är det inte lite "åh-vad-jobbigt-allt-känns"-ångest utan det är "jag-kan-inte-ens-komma-upp-ur-sängen"-ångest.
Och en sån period har jag kommit in i nu. Det brukar ofta börja med att min energi avtar under en tid innan det riktiga bakslaget kommer. Sedan blir jag trött hela tiden. Och det spelar liksom ingen roll hur mycket jag än vilar. Det är en trötthet som inte går att "vila bort".
Det är ett tryck över bröstet som inte går att "andas bort". Det spelar ingen roll om jag andas i en fyrkant eller gör de andra knepen jag lärt mig för att avbryta en panikångest attack. För det är ingen panikångest attack. Jag har inte ens tillräckligt men energi för att ha en panikångest attack. Det är bara ren och skär ångest. Det är ett tryck över bröstet och känns som om någon kramar om mitt hjärta i sin knytnäve. Jag kan inte sova, hur trött jag än känner mig. Men jag är inte uppe och flänger på nätterna som jag annars är i min energiska period. Jag bara ligger där. Tillslut så somnar jag ju såklart. Och sen går alarmet av. Och jag vaknar alltid. Men jag går inte upp. Jag bara ligger där. Och ser klockan ticka vidare. Och jag tänker för mig själv "nu blir jag sen till jobbet" och ändå går jag inte upp. (Ja jag går upp tillslut såklart för min arbetsmoral är hög och jag är nästan alldeles för plikttrogen).

När jag kommer hem från jobbet så orkar jag inte göra någonting. Jag orkar inte äta. Inte städa. Inte diska. Inte tvätta. Inte ens duscha. En sån simpel sak som att ta av sig kläderna och ställa sig i duschen känns helt omöjlig. Det känns som världens utmaning. Som jag inte klarar. Jag orkar inte ordna något att äta. Bara att ens ta en banan och skala den känns som ytterligare en utmaning. Men det värsta är ändå den sociala biten. När jag är inne i min energiska period så vill jag prata med allt och alla, hela tiden. Och eftersom att det vänder så snabbt för mig så kan det bli sjukt påfrestande för mig. När jag vaknar upp en morgon med denna ångest och har 5-6 olästa meddelanden. Då vill jag gråta. Och skrika. Och det kryper i kroppen. För jag orkar inte. Orkar inte läsa, orkar inte svara. Men jag vet att det förväntas utav mig. Och så fort jag får ett nytt meddelande så vill jag bara kasta iväg mobilen. För jag orkar bara inte. Orkar inte ta tag i någonting. Orkar inte inleda en konversation. Orkar inte prata. Jag vill helt enkelt bara avskärma mig från allt och alla och dra mig undan. Och jag vill inte att någon ska fråga varför. (OBS! Oftast gällde detta alla, även vänner och familj men det betyder inte att jag inte bryr mig om dessa människor. Och sen finns det självklart de personer som gör mig glad oavsett vad de skriver och de personerna är ofta ett undantag då). Mitt minne kan även försvinna under dessa perioder. Jag glömmer allt, mer än vanligt. Jag kan prata med någon i telefon och sen 2 minuter efter vi lagt på inte minnas någonting utav vårt samtal. Jag minns inte vart jag la något föremål för 30 sekunder sen och jag kan kolla klockan 20 gånger på en minut men ändå inte komma ihåg vad klockan var.
Och jag är väl medveten om att det här kan låta helt sjukt i vissa människors öron. Människor som själva inte har upplevt det här. Och var glada för det.
Ångesten blir mer påtaglig här borta i ensamheten. Hemma så har jag ju alltid folk runtomkring mig som man automatiskt blir distraherad av. Vilket ju är bra. Men det har jag inte här. Sån här ångest som jag har här borta har jag inte haft på många, många år.
Det är inte så att jag går runt och känner att livet är skit. Jag tänker inte så. Jag har bara ångest. Och det får jag när det händer för mycket saker runt omkring mig eller när jag känner för stor press på mig från olika håll. När jag vet att jag har 100 miljoner olika saker som måste göras och tas tag i. Då slår min kropp och hjärna bara av. Och jag vet inte om det har att göra med min ADHD, alla mina traumatiska upplevelser jag fått vara med om i livet eller att jag bara är en känslig människa som är känslig när det kommer till intryck och känslor och stress osv. Kanske lite av varje. Men jobbigt som fan är det. Och speciellt nu, som jag sa, när det är ännu värre här ute. Såhär brutalt brukar det inte riktigt vara hemma. Eller när jag befinner mig i civilisationen helt enkelt. Det är för mycket som händer runt omkring då.
Men jag ville skriva det här nu för att ni ska förstå mig. Lite grann iallafall, kanske. Att jag inte direkt prioriterar bloggen i dessa stunder. Jag skriver i bloggen under mina energiska perioder. I mina ångest-perioder blir det tyst. Eller så glömmer jag bara bort.
Och nu har klockan blivit såhär mycket igen och jag ska upp om 5 timmar och vet att jag inte kommer somna förrän om åtminstone 2-3 timmar.

  • 470 readers

Likes

Comments

Hej och förlåt! Förlåt för att det var så himla länge sen jag uppdaterade nu 😔 Men jag ligger faktiskt inlagd på sjukhus och har gjort det sedan måndag. Och innan dess var jag sjuk i en vecka, ganska ordentligt sjuk de sista dagarna. Så jag har inte orkat.

Men imorgon ska jag bli utskriven så då kanske det kan dyka upp ett längre inlägg här. Inte för att det har hänt så mycket i mitt liv men ändå. 😅

  • 589 readers

Likes

Comments

Nu är det tisdag och i helgen hade jag min enda lediga helg. Det var så skönt! Efter det har man nästan blivit lite bortskämd. 😅 försov mig till och med igår (måndag). Vaknade upp en kvart efter jag egentligen ska börja! Hade panik!!!

MEN det som är "bra" med att försova sig här är att om man tror att man har försovit sig, då har australiensaren som du jobbar för försovit sig ännu mer. 😂 Dom är ALLTID sena. Så det gör liksom ändå inte så mycket. Så jag kastade mig in i bilen och körde som en galning till farmen. Och ändå fick jag sitta där ute i kylan och vänta i en kvart innan han kom. 😴

I lördags var jag med familjen vars gästhus jag bor i och kollade på footy. Deras söners match. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara footy. Det är inte som vanlig fotboll. Man får fånga bollen med händerna och även springa med den ett tag. Man får tacklas som bara den (jag tyckte ju att det roligaste var när de började fightas. Så spännande 😂). Men det kanske man får i vanlig fotboll också. Men här hoppar dom ju verkligen upp i luften och hoppar in i varandra. För att fånga bollen först. Så det flög ju killar åt både höger och vänster. Och det är heller inte en vanlig fotboll. Utan en sån där avlång. Och inte vanliga mål med nät utan stolpar bara. Hahaha, ja ni hör ju hur insatt jag är i sport...

På kvällen hade jag faktiskt bestämt med en annan svensk kille som också jobbar på en farm här någonstans att vi skulle ses. Så jag lagade tacos och sen kom han hit med massa öl. Ja, jag gillar öl nu för tiden.
Och det var faktiskt så himla trevligt! Jag tycker att vi klickade ganska snabbt och satt och pratade i flera timmar. Och sen helt plötsligt var klockan 01.30 på natten. Men det var bara så himla trevligt och roligt. Och han var så sööööööööööööt. 😌
Och sen låg jag faktiskt kvar i sängen till 12.30 dagen efter!!! Helt sjukt. Helt sjukt underbart. Nu får jag vänta till den 3e juli innan jag kan göra det igen, haha!
För nu är det ju faktiskt bara 33 dagar kvar tills jag åker härifrån och tillbaka till Sydney. Och 40 dagar kvar tills jag åker hem till Stockholm efter 10 månader i Australien. 😊

  • 715 readers

Likes

Comments

Till alla er där ute som är lite förvirrade kring begreppet fuckboy. Det är helt enkelt ett svin som man ej ska släppa ut från svinstian. Helt enkelt. En sån som ej kommer att sköta er relation på ett snyggt sätt, en oärlig och respektlös skithög som vill både ha kakan och äta kakan och spelar på dina känslor som han inte bryr bryr sig ett skvatt om. Kort sagt. 😊
Så nu tänkte jag ge er några 'typiska' tecken på att du har att göra med en "fuckboy". Så att du har en chans att hinna kasta honom innan han hinner fånga dig i sitt järngrepp med sin penis-magi.

1. Han vill bara 'titta på film' med dig.
Då menar jag att det är det enda han vill göra med dig. Han vill bara vara hemma hos någon utav er och 'mysa'. Bara ni två. Han vill aldrig gå utanför dörren och hitta på något, ingen middag/lunch på stan, inga promenader, bio, eller något annat man kan göra på offentliga platser. För då riskerar ju han att någon av hans andra brudar att se honom med, just det, en brud.
(Majoriteten av alla fuckboys är konflikträdda, har jag kommit fram till)

2. Han vill inte sätta några etiketter.
Om du någon gång försöker ha samtalet om var ni står någonstans och vad ni är för varandra, för ni har ju faktiskt träffats rätt länge och mycket nu, så kommer han göra allt för att slingra sig. För han tänker fan inte vara någons pojkvän. Men samtidigt får inte heller någon annan kille vara din pojkvän. Han bara "känner jätte mycket för dig och vill verkligen vara med dig men förstår inte varför man måste sätta en etikett på en relation?". Jo, det är för att du inte ska kunna knulla 7382928392 miljoner brudar bakom min rygg med gott samvete. För du är fortfarande ett svin.

3. "Men vi är ju faktiskt inte tillsammans".
Hänger ihop med punkten innan. Här har han sitt kryphål. Sitt rättfärdigande. Om du träffar en kille och ni träffas som om ni vore ett par i en seriös relation men han fortfarande inte vill "sätta en etikett" - sikta mot papperskorgen!
Han kommer att använda det emot dig. Och varje gång du är ledsen för att han legat med någon annan fast han sagt att han har känslor för dig så kommer han att använda det här som en ursäkt. VARENDA gång. Även i andra situationer när du försöker diskutera med honom. Det är hans sätt att försöka fly konflikten och hans dåliga samvete.

4. Allt som har med sociala medier att göra klickas bort i din närhet.
Här ska varningsklockorna ringa ordentligt. Som ett brandalarm typ. I början kan det kanske hända att man tänker "åh han prioriterar verkligen mig. Han vill verkligen bara ha fokus på mig när vi är med varandra." Nej. Nej. Nej. Han vill bara inte riskera att någon (en annan tjej han ligger med) skriver något till honom när du är där och du ser det. Så om han sitter vid datorn och är inne på Facebook så kommer han med stor sannolikhet att logga ut eller klicka bort sidan när du kommer nära. Samma sak med mobilen. Det är inte gulligt. Det är misstänksamt.

5. Ni är allt annat än equal och allt är på hans villkor.
Här kommer det här med att han vill ha kakan och äta kakan. Han kommer att vilja kräva vissa saker av dig MEN du kommer inte att kunna kräva samma sak tillbaka från honom. Han kommer, antagligen, vilja behandlas med respekt. Men du ska fan inte kräva någon respekt tillbaka för då är du allt för krävande och "ni är ju inte tillsammans". Han vill ha dig men han vill även ha alla andra tjejer också. Han kommer vilja vara med andra tjejer och han struntar i vad du tycker om det (för ni är ju inte tillsammans) men du får inte träffa andra killar. För då jäklar! Då har du sårat honom och kan dra åt helvete, för det här, det här trodde han aldrig om dig! Och ni kommer att träffas när han vill det och när det passar honom, när det passar dig nej då har han helt plötsligt sååå himla mycket att göra den dagen. Ja, dagen. För han kan aldrig träffa dig innan kl 21 på kvällen.

Och lägger faktiskt till en punkt här.

6. Han vill att du/ni ska vara en hemlighet.
Ingen får veta någonting. Ingen får se er. Inga bilder får tas. Inga taggningar får göras. Och han kan aldrig riktigt ge dig en bra anledning till varför. Det kan vara något i stil med "nej men vadå, varför måste alla andra veta allting hela tiden? Jag vill ha mitt privatliv för mig själv". Och ändå, lägger han själv upp bilder på när han gör exakt samma saker fast med vänner eller familj. Tillbaka till svinstian med dig, där kan du få vara ifred hur mycket du vill.


Haha, ja som ni kanske har listat ut så har jag råkat ut för ett ex antal fuckboys. Men nu har jag ju själv blivit lite av en fuck girl så nu bryr jag mig inte längre. Men OBS! En ärlig och respektfull fuck girl. 😌 jag respekterar folks känslor och är alltid ärlig med vad jag vill.

Hur som helst, har båda två pratat och kommit överens om vad som gäller i en relation så underlättar det väldigt mycket. Då behöver inte ovanstående situationer uppstå. Och om båda bara vill ligga (börjar ju oftast så) så är ju det jätte härligt! Men då gäller det att prata med varandra också och komma överens om man är okej med att båda är med andra personer eller om ni ska hålla er endast till varandra. Och inte bara ta saker för givet.
Var uppriktiga och ärliga mot varandra så behöver ingen bli ledsen och ni behöver inte sluta ligga. Win win 👍

  • 851 readers

Likes

Comments

Nu mina vänner har jag faktiskt bakat den där veganska chokladpajen! Har inte smakat den än då den ska vara i kylskåpet över natten men den luktar sååå gott och smeten smakade också sååå gott! Längtar efter att få äta den imorgon! Kommer även lägga upp receptet här om någon annan vill prova 😊 väldigt enkel att göra faktiskt.

Men fram tills dess tänkte jag bjuda på fem saker ni kanske inte visste om mig (för jag är ju så jäkla intressant).

1. Jag är sämst på matte.
Helt seriöst, jag är verkligen sämst. Kan typ inte ens hela multiplikationstabellen. Eller jo, om jag får tänka efter ett tag. Jag har varit dålig på matte hela mitt liv och det var alltid mitt hat-ämne i skolan för jag förstod aldrig och kände mig alltid så dum och efterbliven. När jag var yngre gick jag i matte-skola på sommaren för att kunna plugga upp ett Godkänt. I gymnasiet gav lärarna dock upp och sa åt mig att inte ens försöka utan bara se till att få ett IG (icke godkänt) då det faktiskt var ett betyg också. Och det var bättre det än 'betygsunderlag saknas'. 😂 Så på nationella i gymnasiet sa dem åt mig att skiva fel svar med flit. Det kan jag väl göra, tänkte jag då. Sen visade det sig att jag hade skrivit rätt svar på en fråga, läraren var inte nöjd med mitt resultat men jag var as lycklig! Hade ju faktiskt ett rätt, fast jag inte ens försökte 😎

2. Hade grova aggressions problem som barn.
Ja, alltså riktigt grova. Det gick liksom inte att trösta mig, ingenting kunde lugna ned mig. Det bara svartnade för ögonen på mig och sen exploderade jag. Det blev bättre med åldern men det var jätte kämpigt och den mesta ilskan gick tyvärr ut över min syster. Och jag minns att det var som en brinnande eld inom mig som jag liksom inte kunde stoppa, jag bara tappade kontrollen och sen gjorde och sa jag dumma saker mot/till henne. Hon har fått ta många smällar från mig och mina föräldrar har fått kämpa en hel del med mig med. Och sen fick jag alltid skuldkänslor efteråt och blev ledsen. För jag ville ju inte vara sådär, men jag kunde inte kontrollera det. Det kan jag fortfarande inte ibland men det är i stort sätt bara min familj som får se den sidan av mig. Frågar man mina vänner så skulle majoriteten säga att dem inte ens kan föreställa sig mig så arg. Har väl funnits vissa enstaka tillfällen då jag tappat det. När jag sedan som 17-18 åring blev diagnostiserad med ADHD så föll ju bitarna på plats. Jag är en lugn person 8/10 gånger men jag kan ha ett hett temperament under vissa omständigheter. Och då kommer den där brinnande elden igen och sen exploderar jag bara.

3. En gång i tiden gick jag under namnet "Agnes - the trouble maker".
Haha alltså herregud 😂 Det var under min "Göta-tid" när jag hängde på Göta källare mycket under 2014. Jag är inte en person som gillar att skapa drama eller dra till mig för mycket uppmärksamhet men på något konstigt sätt så var det alltid drama runt omkring mig då, på den tiden. Hela 2014 var bara ett enda stort drama. Allt skulle tydligen vara så himla dramatiskt 😂 Nu i efterhand kan man ju skratta åt det men satan i gatan vad jobbigt och energi krävande det var då. Det roliga var ju att jag inte ens gjorde något speciell, men allt drama var ändå alltid runt mig som en jävla magnet.

4. Det värsta jag vet är dömande människor.
Det är faktiskt en av få saker som kan få mig sådär "nu-tappar-jag-kontrollen"-arg. Jag hatar när folk som inte vet någonting om mig eller mitt liv - dömer mig (därför gör jag inte det mot andra). Typ genom min instagram. Så många gånger jag fått höra att killar sagt att jag är en slampa utifrån min instagram. Och så vet dem ingenting om mig eller mitt sexliv. 😴 Har fortfarande inte kommit upp i tvåsiffrigt ens så nej, tycker inte direkt att jag är så slampig. Önskar fan att jag var a little bit more of a slut. 😌 men deep down så är jag en "förhållande-typ" och föredrar att hålla mig till en och samma kille, egentligen. Men man måste ju ha lite kul också.

5. Jag har en sjukt bra intuitions förmåga.
Yes, jag kan känna på mig saker och dem stämmer oftast. Det är inte så att jag är synsk eller något utan det är bara en känsla i kroppen. Tex om någon ljuger för mig, då känner jag det på mig på en gång. Eller så kan jag ha en dålig känsla angående någonting, tex "om jag går dit så kommer något dåligt att hända" och varenda gång så har det, mycket riktigt, hänt något dåligt. Kan även läsa av folk ganska bra och känna på mig om en människa är genuin och ärlig och vill mig väl eller inte. Förutom när jag är väldigt full, då är denna "förmåga" totalt raderad och jag blir istället väldigt blåögd och naiv och tror att alla har samma goda hjärta som jag har, vilket man fått äta upp ett par gånger.

  • 1084 readers

Likes

Comments

Idag gick jag som varenda morgon upp kl 05.15. Imorse var det till och med frost ute när jag åkte till jobbet 😩 det trodde ni aldrig va? Frost i Australien. Folk tror typ inte att det kan vara kallt här, av någon konstig anledning. Men JO det kan det och det är det! Men nästa månad är det ju vinter här så det är väl inte så konstigt.

Idag har jag suttit ute i solen (på dagen när solen är framme så är det ändå varmt och man kan fortfarande få en bränna) med min kokosolje-hårinpackning. Har suttit ute och läst en bok som heter "the power of now" som Ricky lånade ut till mig. Den handlar jätte mycket om mindset och hur man kan ändra sitt tankesätt och sitt liv, typ.

Sen har jag även lagat honungs-marinerad lax med pinjenötter. Så ska hoppa in i duschen nu och skölja ur oljan ur mitt hår och sedan koka lite quinoa till min lax. 👍
Sedan bär det av till jobbet igen. Efter nästa vecka så har jag varit här i 6 veckor, vilket betyder att hälften av tiden har gått. Så efter nästa vecka kommer det kännas sååå jäkla skönt! För då är det verkligen mindre än halva tiden kvar!

  • 1148 readers

Likes

Comments

Skulle egentligen ha lagt upp ett recept på en vegansk chokladfudge idag men såg sen att jag hade glömt köpa vaniljpulver/vaniljsocker. 😴 Så det får bli någon annan gång!

Istället kan jag visa er vad jag precis klickade hem! Nämligen dessa go bitar. Så jag har lite nice kläder inför den svenska sommaren!

Hur snygga är dem inte? Älskar båda!
När jag får min nästa lön ska jag bog även klicka hem en supersnygg byxdress. Älskar byxdressar, kan aldrig få nog av dem!

  • 1245 readers

Likes

Comments