Hej👋 nu ligger jag i sängen här och ska gå upp och kolla på tv:n och äta frukost och mysa så gott som möjligt 🙆.

KRAM//AGNES❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 118 readers

Likes

Comments

Hej, idag har jag märkt att Linn Ahlborg har mer tittare och gillar hennes blogg jag vill ha också några poäng så att jag syns på topplistan.

  • 127 readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag är jätte trött just nu så jag orkar inte skriva så mycket nu.

​KRAM//AGNES

Likes

Comments

Jag längtar tills säsong sex av Pretty Little Liars (PLL), jag är så spänd men det tar så långt tid att den ska komma ut på DVD!!

KRAM//AGNES

  • 130 readers

Likes

Comments

Jag kom inte på någon annan bild så jag tog denna bilden! Imorgon så ska jag och mamma till Göteborg och senare kommer min mormor vid två. Så jag och mamma går runt, men sen kommer ju mormor och då går vi äter på "Göteborgs Wok".

​KRAM//AGNES

Likes

Comments

Om man kollar på sin statistik så ändras den ibland eller ibland inte. Men, man hoppas att det ändras och premunater, som kollar på inläggen och som gillar inläggen.

  • 135 readers

Likes

Comments

​Hej, nu har jag märkt att de som är kända/populära får mycket poäng!!

  • 135 readers

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit i Göteborg och handlat två filmer av julkalendern och en fick en medlemskort gratis av Movieline.

  • 134 readers

Likes

Comments

Hejhej, idag har jag haft Hemkunskap och då lagade vi ''Nötköttbiff som var ilindrad av bacon. (Med rotfrukter som jag inte tålde.)'' Och jag tyckte att det var jätte gott (utan rotfrukter). Men, jag är nöjd maten😀. Jaha, nu ska jag sluta snart att skriva här! Så jag kommer på massa grejer som jag kommer på, just nu. Jaja, nu ska jag sluta med att skriva...

KRAM//AGNES❤

  • 135 readers

Likes

Comments

Jag tycker denna hund- och årstidsbilden var fin så jag tog denna bilden. Men, de hundarna är så fina så att man vill bara ta genom skärmen. De är väldig smarta och vet hur de ska göra. Jag ska lägga mig just nu! Så hej då och god natt!🌙

​KRAM//AGNES

  • 136 readers

Likes

Comments