Idag har det varit en lugn dag! Men, ändå inte nöjd. Nu hinner jag inte skriva mer, nu är jag väldig trött och ska gå och lägga mig!

KRAM/ Agnes.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej👋 nu ligger jag i sängen här och ska gå upp och kolla på tv:n och äta frukost och mysa så gott som möjligt 🙆.

KRAM//AGNES❤

  • 132 Readers

Likes

Comments

Hej, idag har jag märkt att Linn Ahlborg har mer tittare och gillar hennes blogg jag vill ha också några poäng så att jag syns på topplistan.

  • 145 Readers

Likes

Comments

Hej på er! Jag är jätte trött just nu så jag orkar inte skriva så mycket nu.

​KRAM//AGNES

Likes

Comments

Jag längtar tills säsong sex av Pretty Little Liars (PLL), jag är så spänd men det tar så långt tid att den ska komma ut på DVD!!

KRAM//AGNES

  • 144 Readers

Likes

Comments

Jag kom inte på någon annan bild så jag tog denna bilden! Imorgon så ska jag och mamma till Göteborg och senare kommer min mormor vid två. Så jag och mamma går runt, men sen kommer ju mormor och då går vi äter på "Göteborgs Wok".

​KRAM//AGNES

Likes

Comments

Om man kollar på sin statistik så ändras den ibland eller ibland inte. Men, man hoppas att det ändras och premunater, som kollar på inläggen och som gillar inläggen.

  • 149 Readers

Likes

Comments

​Hej, nu har jag märkt att de som är kända/populära får mycket poäng!!

  • 149 Readers

Likes

Comments

Hej, idag har jag varit i Göteborg och handlat två filmer av julkalendern och en fick en medlemskort gratis av Movieline.

  • 148 Readers

Likes

Comments

Hejhej, idag har jag haft Hemkunskap och då lagade vi ''Nötköttbiff som var ilindrad av bacon. (Med rotfrukter som jag inte tålde.)'' Och jag tyckte att det var jätte gott (utan rotfrukter). Men, jag är nöjd maten😀. Jaha, nu ska jag sluta snart att skriva här! Så jag kommer på massa grejer som jag kommer på, just nu. Jaja, nu ska jag sluta med att skriva...

KRAM//AGNES❤

  • 149 Readers

Likes

Comments