Header

Halloj!!
Imorse började vi morgonen med yoga. Älska och hatar yoga lite at the same time!? Men imorse skulle vi tränga ihop oss i nåt litet rum och det var kind of svettfest där inne. Halvmys..
Vid ett hade jag dubbel körlektion vilket gick helt okej! Har gjort en lite plan nu för körkortet så need to keep it up!
For till gymmet och skulle köra ben men det var så crazy mycket folk så jag gick på ett IW pass istället vilket var JOBBIGT!
Ikväll körde jag lite med pappa och har skrivit lite gymnasiearbete. Yay!
See ya!:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hola!
I fredags var jag på plectrum mes Isse. Mysigaste! Sedan sov jag i Holmsund. Igår jobbade jag från 12-20 och sen mötte Cornelia upp mig. Köpte lite middag och for till Moi. Imorse började jag halv tio och slutar halv fem. En såkallad jobbhelg. Heja!

Likes

Comments

Hola guys!
Hade en mattelektion imorse. Alltså mina känslor angående den kursen är typ att den är omänsklig, for real. Fattar inte riktigt hur jag tänkte angående att jag valde den eftersom jag hade det ganska kämpigt med tvåans matte, minst sagt haha.
Efter den for jag hem och sen vidare till gymmet. Värsta träningstagget för tillfället:)
Nu har jag rast på jobbet och jag slutar 23.15 idag. Halvkämpigt!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Åhh, efter träningen idag for jag och Cornelia och köpte sushi. Cravade de galet mycket! Vi tog med hem till mig och bara myste. Nu ska jag sussa, har blivit bra på att lägga mig i tid senaste veckan. Heja!
GNIGHT

Likes

Comments

Gokväll!!
Sitter och pluggar körkort för tillfället. Vill bara ha mitt körkort nu nu nu! Har min andra lektion imorrn eftersom jag slutar redan elva.
Dagen har varit seg. Gillar ej mina tisdagar pga typ längsta dagen. Har insett att skolan inte ät min grej hahah. Hatar att sitta still och bara lyssna. Gör mig så trött. Aja efter skolan festade jag till det med ett ryggpass och 50 minuter cykling. Älskar!!
Gjorde förövrigt en god vegomiddag med potatis, vegofärs, rödbeta och hummus. Mums!!
Sleep tight:)

Likes

Comments

Heej!
Denna måndag har känns produktiv. Började dagen med en prommenix och poddmys innan ett besök hos umo. Sedan vidare till skolan för en retoriklektion. Sjukt taggad på retorikkursen actually. Efter det hade jag en körlektion, min andra! Efter körningen for jag direkt vidare till jobbet och slutade klockan nio. Nu har jag precis landat i sängen och lär somna inom kort.
See ya!

Likes

Comments

Heeeej!
Sitter på jobbet och har rast. Jobbar till 23.15 idag. Känns halvkul hehe. Innan jobbet hann jag träna och efter work blir det nog sooova. Roligaste lörrren.
Ha de bäst!

Likes

Comments

HOLA!!
Idag var jag helledig från skolan. Så gick en prommis i solen imorse innan jag började plugga körkort samt lite annat. Sen for jag till gymmet och körde ben. Jobbigaste men funniest!! Blev benböj, fällkniven, benpress och 20 st 30/30 intervaller. Gooos!
Efter det for jag till jobbet och slutade kl nio. Mamma och pappa väntade på mig i stan så jag följde med dem till Holmsund aka skogen ikväll.
Imorgon har jag en lektion, matte I think!? Och efter det jobbar jag stängning.
Ha de bäst!!

Likes

Comments

Halloj!
Efter jag hade tränat idag så mötte jag upp min sis. Vi cyklade till Ica och handlade till taco. Yummiest!! Nu dricker vi kaffe och ser idol.

Ha en fin kväll guys! :)

Likes

Comments

Heeeej!
Alltså denna dagen, knasigaste! På första lektionen idag blev det sol sagt en prommis. Efter det en 10 min retoriklektion och den typ en lika lång vitimme. Blir typ irriterad på sådana dagar för att de känns så onödiga, kan lika gärna skippa skolan helt.

Sen gick jag hem men insåg precis när jag skulle låsa upp att nyckeln var borta. Bestämde mig för att GÅ till Iksu. Gick även förbi Ica och köpte en nocco. Tränade ben idag vilket gick bra men sjukt svettigt!! Körde 6 set mark, 6 set böj och två benmaskiner för baksida lår. Avslutade på crossen.

Nu är jag hemma och kollar på Tessan på youtube while eating dinner. Bästa!!

Ha de bäst!! :)

Likes

Comments