Hej allesammans!

I detta inlägg så tänkte jag berätta om min dag på en underbar djurpark som heter Kolmården. Men jag vill klargöra en sak att jag tycker det är fel med djur i bur. Men jag var inte ensam där jag hade med mig barn och så klart vuxna. Men det jag märkte är att Kolmården tar verkligen hand om sina djur och återskapar deras natur så bra det kan. Och alla bilder som jag tog är bara få utav alla underbara djur som fans. Och som sagt det kan se fint ut på bild och fil men att se allt detta i verkligheten var underbart. Det var som att komma in i en djungel. Så jag rekommenderar verkligen att åka dit.

Detta är ett Lodjur.

Varg

Vildsvin

Björn

Lama

Leopard

Tiger

Sedan var vi på en delfin show och dom informerades innan showen om insamlingar och hur dom försöker hjälpa bland anat tumlare som finns nära Öland och Gotland som håller på att dö ut jag tror man kan läse mer om deras insamlingar mm på deras hemsida men jag är inte helt säker. Men efter showen så fick man se delfinerna och de att dom har försökt som sagt återskapa deras natur.

Säl

Dom har även ett fåtal karuseller men mest bergodalbanor och jag älskar bergodalbanor och jag tycker ingen är särskilt äckligt men denna sög till rejält i magen. Så denna rekommenderar jag verkligen om ni är där.

Struts

Geraf

Lejon

Apa

Elefant

Noshörnig

Jag hoppas ni gillade mitt inlägg. sorry för det stora uppehållet !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments