Lördag
Nu på morgonen ska jag nog till stan för att fixa några ärenden, sedan vid 1 tror jag kommer iliaria (en nutbytesstudent) som ska bo här ett halvår, sååå kul! Resten av dagen ska jag nog mest umgås med henne och kanske visa Helsingborg lite.

Söndag
Packa till lingvallen på morgonen, och eventuellt träna lite. Sedan ska vår familj och massa andra familjer som har utbytesstudenter träffas, och därefter åker vi direkt till en 20-års släktkalas på kvällen.

Såå taggad på denna helgen P&K Agnes!

Två gamla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nästa vecka ska vi på ett läger i lingvallen med skolan. Alla klasser har ett lag och en färg, så vi fick gul. Jag och en kompis gick ner till stan efter skolan och letade igenom varenda butik efter nåt gult men kom ut tomhänta ändå, oket en smoothie. Men seriöst, blir lite irriterad, varför finns det inte en ända gul vanlig tröja??? Jaja, hoppas ni haft en super dag. Det har verkligen jag och är sååå glad och ser fram emot så mycket nu. Wihoooo.

P&K agnes <33333

Bilder från internet och som jag tagit själv

Likes

Comments

Hej fina! Två dagar av gymnasiet har nu gått och hittills trivs jag superbra på skolan och med klassen jag fått. Alla verkar supersnälla och lärarna verkar superbra så det känns som jag valt rätt! Efter skoldagen gick jag och Stella till stan en stund och sedan cyklade vi hem. Vädret är verkligen såå bra idag, så vill ut & ikväll ska jag även träna hihi.

Hoppas ni haft en bra dag! P&K Agnes

Likes

Comments

Alla bilder från Sofiero, där jag var för någon vecka sedan. Såå fint!!

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på sommarlovet för mig och igår för många av mina kompisar. Försöker verkligen njuta fullt ut så länge som jag kan. Igår gick jag promenad med Elna och Nelly, tränade och träffade kompisar hos Olivia på kvällen. Idag har jag solat, badat, letat efter mitt försvunna kort, gjort pannkakor och nu ska jag och mamma till väla. Ikväll ska jag och familjen äta ute eller picknick vid stranden. Mysigt!

Jag hoppas ni får/har haft en superbra sista dag på detta lovet! Jag har haft ett fantastiskt lov och är så glad att jag har fått spendera de med så sköna människor. P&K Agnes <3

Likes

Comments

Hej, idag är näst sista dagen på sommarlovet vilket känns sådär... Ena sekunden är jag taggad på att börja men nästa vill jag bara ha lov en månad till. Tycker det är såå skönt att bara kunna göra va jag vill utan att vara beroende sv läxor, skolarbeten och tider.

Lite från igår, badade i havet, var på en fika "inför gymnasiet" hos en blivande klasskompis & en bild på frukosten jag åt

Två bilder från idag. Planerna är hittills är bara att träna då jag helt seriöst har tränat en gång på gymmet detta sommarlovet så känner att jag borde ta tag i det. Hade också behövt åka till väla och fixa ärenden men vet inte vad jag vill prioritera. Ha roliga sista dagar på lovet, eller fixa allt nödvändigt?

P&K agnes

Likes

Comments


Älskar dessa jeansen, köpte dem på H&M när jag var på stan med Elna för nån dag sedan och är jättenöjd. Tycker dem passar så bra till en body och sneakers. Enkelt men snyggt!

Likes

Comments

Hemma efter en såå härlig dag i Malmö med två kompisar. Ska nu städa i både källaren, mitt vanliga rum samt på balkongen och sedan måste jag skicka in några papper. Tar ALDRIG tag i mina problem och försöker alltid hitta något som gör att jag inte kan fixa det, men ikväll så! ;))

Hoppas ni haft en bra dag, P&K Agnes!

Likes

Comments

Hej fina! Har under en ganska lång tid nu haft lösenord till min blogg så bara några av mina vänner kunde läsa, kände dock för att göra den öppen nu igen. Vill dock varna att inläggen nedanför inte alls är genomtänkta och tänkte bara att några få skulle läsa så det är anledningen till att de är som de är haha.

P&K Agge!

Likes

Comments

Min standard mysoutfit. Bara slänga på sig en stor tröja och ett par shorts till, sätta upp håret i en bulle. Har på mig detta eller något liknande 90% av tiden jag är hemma lol.

P&K Agnes

Likes

Comments