View tracker

Hej mina vänner. Söndag igen... får tänka på att det är 2 veckor tills jag åker till Åre!!!
Idag ska jag träna, plugga och gå på familjemiddag!
Puss

Likes

Comments

Hej mina vänner.
Idag kan jag stolt presentera mitt UF Your Sweater! Vi säljer skoltröjor till vår skola, dvs Bromma Gymnasium. Är så stolt över mig och mina tjejer vad vi tagit fram! Försäljningen startar på måndag och tröjorna kommer kosta 250kr. Tröjan finns i vitt, blått och grått.
Är dom inte fina?
Puss

Likes

Comments

Hej mina vänner.

Här är två supersnygga klänningar från nelly. Fint både till en festkväll eller bara om man ska bort på middag. In och kika tycker jag.

Hektisk vecka hittills och den fortsätter. Vi har nämligen fått våra UF tröjor som vi ska sälja!!! Gör ett separat inlägg om dom senare ikväll!!

Puss

Likes

Comments

FAVORITER från BRING SPORTSWEAR

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. | 8.

Hej mina vänner.

Här kommer lite snygga tips på träningskläder från bring sportswear. Älskar dom verkligen. Klicka på siffrorna för att komma direkt till produkten. Även jättebra priser tycker jag. Hoppas ni har en underbar helg för det har jag. Imorn börjar skolan igen. Tagga :))))) Tänkte skriva om min helg i ett annat inlägg puss!!

Likes

Comments

Hej mina vänner. Jag suger på detta ja vet!
Men i Tisdags så kom Elsa och Aline hit på taco-kväll. Sen bestämde vi oss att åka till Ekerö på fest. De var längsta vägen att gå från bussen till huset i snöstorm. Fy fan. Filip kom och hämtade oss, så grymt.
Igår lunchade jag med Filippa och Josefin på vapiano, så gott! Sen åkte jag hem, gymmande och sen kom Aline hit.
Puss

Likes

Comments

Hej mina vänner.

Först och främst vill jag bara önska alla ett gott nytt år. Hoppas ert nyår var lika bra som mitt. Jag hade middag hemma hos mig med mina närmsta. Vi åt potatisgratäng, oxfilé och sallad. Helvete, vad gott det var. Sen vid 12slaget gick vi ut och kollade på fyrverkerierna, så fint! Skålade in nya året och bara hade det allmänt bra. Vid halv två ungefär så drog vi vidare.
Somnade i min egen säng och det var underbart.

Dagen efter var det inte lika kul att städa 1 miljon dekorationsstjärnor som låg överallt i hela lägenheten. Tack till tvillingarna som kom med dom, men frågan är ju om ni egentligen bara ville att jag skulle få mer att göra?

Idag ska jag träna och har filmkväll här hemma med grabbarna. Vi hörs Puss

Likes

Comments

Hej mina vänner, har varken haft tid eller lust att blogga men nu är jag igång igen! I tisdag var jag hos Filippa på 90talsfest! Filip och Sammy kom och hämtade mig.
Onsdag var jag så bakis så låg inne hela dagen tills det var dax att gå ut igen och fira Emilia, haha!
Igår var jag hemma och städade och sedan åkte ja till Henkes jobb och mötte även Sammy där. Sen åkte vi och träffade resten av grabbarna!

Dagens planer blir sova, möta killarna och handla middag till nyår och städa för imorn jobbar jag heeela dagen... stress!
Puss

Likes

Comments