Hej babes!

Back on track i skolan. Började 9 och gjorde verkligen inget speciellt idag. Var sjukt kul att träffa klassen igen, har saknat de massor! Fick även veta att jag är ledig på tisdagar, WHAT? Mitt schema är helt galet. Kommer bli ett så bra år, kickstartar med frisörlektioner hela torsdag & fredag. Är mer än taggad. Kommer lära mig så mycket nytt, utvecklas som frisör och göra det jag tycker är roligast i världen. Har fått en sån positiv inställning till att lära mig och göra nya saker. Jag har alltid vela tänkt att man ska kunna saker första gången man göra de, men så är det självklart inte. Jag brukar ha väldigt lätt att lära mig saker, tror att det därför är nyttigt att göra saker jag aldrig gjort eller utvecklas i det jag är mindre bra på. Bla körningen. Jag hade så trög start för att det var nått helt nytt. Jag var rädd. Jag är så rädd för att misslyckas så jag vågade inte ens försöka.

Insåg sen att vafan, alla har varit här, jag är inte sämst och det är inte så att jag aldrig kommer lyckas bara för att jag inte är bäst i början.

Jag är verkligen peppad till att göra MASSA saker. Jag vet inte om jag nämnt det men ska börja spela innebandy igen! Så kul! Osäker om jag ska fortsätta dansa, tror det blir en paus denna termin faktiskt. Är även på jakt efter ett deltidsjobb så jag kan tjäna lite egna pengar, perfekt nu när jag går så lite i skolan. Tror verkligen hösten och vintern kommer bli bra.


SLUTADE REDAN VID HALV TOLV, DROG HEM DÅ OCH HAR SEN DESS BARA TAGIT DET LUGNT. lYCKATS FÅ EXTREM MENSVÄRK SÅ MÅR INTE HELT 100. HOPPAS DET GÅR ÖVER TILLS IMORN.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

1.Om du hade fått en dotter nu, vad skulle hon heta?

Tycker Naomi är så fint, annars vet jag inte. Nått riktigt speciellt och ovanligt!

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?

Vafan.. Haha kärlek utan sex skulle jag tro.

3.Har du ett bra självförtroende?

Halvt, jämfört men förut så tycker jag att mitt självförtroende är riktigt bra. Blir mer och mer trygg med tiden och det blir bättre för varje dag!

4.Nämn tre saker på din att-göra-lista!

1. Att-göra-lista-i hela livet; Ta körkort, åka till USA, öppna egen salong!

5. Beskriv ditt drömutseende

Oj, vältränad kropp, lika längd som jag har nu ( 158 ), friskt och långt blont hår ( inte fake utan mitt egna ), fina plutiga läppar, stora gröna ögon. Kan inte nämna så mycket mer, nöjer mig med hur jag ser ut idag om man bortser från mitt hår. Skulle jag ändra på något så är det väll att bygga upp mer muskler och ta hand om min hy lite mer.

6. Någon du kysst?

Ända människan värd och nämna är Jacob. De andra är ett minne blått.

7. Har du kvar några klädesplagg från när du var liten?

Klänningen som jag hade på mig på mamma & pappas bröllop hänger i garderoben, jag var 3 då. Sen mina första skor och nån klänning från min första julafton.

8. Är du nöjd med din profilbild på facebook?

Ja annars skulle jag väl inte ha den? ;)

9. Vad väljer du, godis eller chips?

Chips alla daga i veckan! Speciellt med dipp också.

10. Hur uppvaktar man dig?

Frukost på sängen eller en spontat biodejt. Spontana gester är de bästa oavsett om det är att köpa en dricka eller bjuda på middag.

11. Har du rykten efter dig?

Inga just nu vad jag vet om.

12. Din absolut sämsta egenskap?

Att jag kan bli så svartsjuk...

13. Din bästa egenskap?

Att jag är rätt så omtänksam.

14. Kan man vara vän med sitt ex?

Man behöver ju inte vara ovänner men har man hittat en ny så ser jag inte varför man ska hålla kontakten. The past is in the past. Dessutom är det respektlöst om exet börjar blanda sig i och ha åsikter om det nya förhållandet.

15. Har du kysst en kompis?

Haha ja.

16. Har du kunnat ha ett distansförhållande?

Nej. Skulle aldrig klara av att inte ses eller umgås. Sen beror det ju på avståndet, en timme är ju lugnt men i ett annat land, Big no no.

17. Hur lång är du?

158,5 för att vara exakt.

18. En vacker person?

Tycker Kenza är så galet vacker.

19. Ett boktips?

Jag läser inte så det blir svårt.

20. Bäst just nu?

J får snart körkort och kan köra runt mig överallt <3


Likes

Comments

Bästa ur&penn som alltid rear ut smycket, 25 kr/st för alla örhängen!!!
någon av er som prövat dessa produkter? De var sjukt billiga så värt att testa TÄNKTE JAG.

Hej älsklingar! Nu är jag hemma efter en hel dag på stan. 10.45 hade jag tid hos frissan. Gick därifrån vid ett. Och jag är så nöjd! Slingade och nyanserade håret, det är numera inte fläckigt och har en mycket kallare ton. Därför uppfattas det ganska mörkt men när nyanseringen släpper i slingorna så kommer det bli betydligt ljusare. Efter typ 2 tvättar. Mina två tjejkompisar följde med dit och vi passade på att shoppa lite efteråt. Blev lite smycket och smink. Aldrig testat dessa produkter så få hoppas att de fungerar bra.

Nu ska jag fixa på rummet och planera nån outfit för skolan imorgon. Ikväll blir det hemma kväll och massa småfix.

PUSS


Likes

Comments

Update
Tog bussen hem till mig för att hämta mina saxar, ett par skor. Passade på att få i mig något, blev en smoothie på hallon. Hade druckit både kaffe och nocco imorse så blev helt skakig av koffein... no Good. Planen nu är att dra till stan och möta upp Jacob. Blev som jag sa tidigare att gå på stan och kolla lite på kläder. Känner jag mig själv rätt så kommer jag köpa grejer även fast jag inte borde. Vad har ni för er idag?
PUSS

Likes

Comments

agnestibblin på we<3it

Godmorgon hjärtan. Idag är det oklart vad som händer, vill so bad åka in till stan och shoppa. För en gångs skull så BEHÖVER jag nya kläder, smink och lite sånt. Men som jag sa förut så vill jag inte spendera massa pengar innan jag betalat för håret. Åååååh.

Atm så ligger jag i sängen hos J. Han stack till skolan vid 8 så jag vaknade såklart då. Satte mig och sminkade mig för att jag hade tråkigt så nu måste jag ju ut idag. Kan inte slösa en sminkning liksom. Får väl möta upp J när han slutar så kan vi fika eller nått. Kanske bara kolla lite på kläder iallafall ;)


Likes

Comments

Subscribe

Mest lästa