Likes

Comments
Snart är dagen här som alla längtar efter så fort sommaren är över, Julafton! Har fram tills i söndags haft noll julkänslor men när vi klädde granen började de ta fart! Igår bakade jag knäck och ikväll blir det tomtegröt och uppersittarkväll, så mysigt! Nu vid jul tycker jag också det är väldigt viktigt att uppskatta det man har, vissa får inga julklappar, vissa får inte ens någon mat på bordet och det gäller inte bara på julafton utan alla dar om året, så ni som faktiskt har en fin familj och fira med var tacksamma för det!

Likes

Comments

Avslutar den första måndagen på lovet med Gossip Girl. Är på tredje säsongen nu och det är såå bra! Många av er har säkert hört om den innan men en kort beskrivning av den är att den handlar om rika ungdomar och deras dramatiska liv på upper east side i New York, det kryllar också av snygga killar i serien! Hett tips till alla där ute som vill börja titta på någon ny serie, vad är mer perfekt än att ha en serie att kolla på i mellandagarna när man ändå bara degar!

Likes

Comments

Har bestämt mig för att köpa en ny vinterjacka antingen denna vintern eller nästa, beror på om jag hittar någon nu i vinter till bra pris. Här är fyra jackor som jag tycker är riktigt snygga. De två till vänster är från Tommy Hilfiger och de är mina favoriter, den vita skulle jag gärna vilja ha i min garderob dock​ så tror jag en vit jacka hade blivit väldig smutsig. De andra två jackorna är från Moncler och D.brand, de är också riktigt snygga!

Likes

Comments

Igår tog jag och Alicia en spontantur till Göteborg och det var väldigt mysigt! Göteborg är verkligen en sån fin stad, speciellt nu på julen! Vi bara strosade runt och sedan gick vi på bio och såg The hunger games!
Likes

Comments

Igår hade min vän Alicia konståkningsuppvisning och då var jag där och kollade! Riktigt duktiga var dem, allt från de små söta barnen som knappt kunde stå på ett par skridskor till de riktigt duktiga tjejerna som fick allt att se så elegant och proffsigt ut.
Likes

Comments

Igår när jag kom hem fick jag en överraskning av mamma och pappa, de hade köpt en present till mig för att de var stolta över mig och hur det hade gått denna terminen. Jag fick ett berlockarmband från Thomas Sabo med två berlocker. Blev verkligen så glad, detta var något jag verkligen velat ha!Fick en berlock med ett A som i Agnes


Sedan fick jag en klöver också!

Likes

Comments

Hej! Idag har varit en rolig dag, skolan gick fort och var rolig. Sedan åkte jag med Elin hem och duktiga som vi är gick vi ut och sprang, skämt åsido! Vi åt tacos, väldigt gott! Imon är det äntligen julavslutning och det ska bli så skönt!Efter det är vi ett gäng tjejer som ska åka hem till Vanja för lite julbak.

Puss och hej leverpastej


Likes

Comments

Idag bakade jag Rocky road nu inför julen, så himla gott verkligen! Bakade från Leilas recept, det är det första som kommer upp när man söker på Rocky road. Det som fattas nu är bara snön men förhoppningsvis kommer den snart!

Puss och hej leverpastej!


Likes

Comments

Idag tog jag, Maja, Alicia och Johanna en spontanfika efter skolan på Orion och efter det införskaffade jag mig en halsduk på Gina. Har velat ha en väldigt länge men har inte köpt någon men nu är det gjort! Ni får se den i något kommande inlägg!

Puss och hej leverpastej!


Likes

Comments