View tracker

Igår var jag på grönan från att dom öppnade till dom stängde. Först var det tänkt att bara jag och bella skulle gå men vi träffade 4 killar från min gamla skola så vi hängde med dom hela kvällen. Jag köpte ett guldkort vilket jag är jätteglad över.

Kanske kommer ett inlägg till sen!!

SEEE YOU LATEEER

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom hem rätt sent igår så jag är jätteeetrött idag. Men, ska till Grönan med en kompis så får ta mig upp ur sängen ändå. Ska köpa ett guldkort idag tror jag, det känns som en bra investering typ hahah.

Likes

Comments

View tracker

Heeeeej, nu var det ett tag sen. Jag har inte känt att jag har haft lusten att blogga på sistone, men nu är den tillbaka. Hade inte tänkt skriva så långt, ville bara säga att jag är tillbaka.

SEEEE YOU LATERRRR 💜Likes

Comments

Detta är tips som jag själv använder och tycker funkar super. Det kanske inte funkar för alla, men alla får sminka sig som dom vill och detta är bara mina personliga tips.

1. Fyll i ögonbrynen före du lägger på puder.

Jag upplever att det här får ögonbrynspudret att hålla längre och inte glida runt så mycket. Med tanke på att jag lätt får ganska oljig hud så gör den lätt det.

2. Överpudra inte!!!

Om man lägger på för mycket puder så kan det lätt bli kakigt och se tjockt och onaturligt ut. Lägg bara puder där du blir mest oljig, Till exempel runt näsan och i T-zonen. jag brukar lägga under ögonen också så att concealern där ska hålla bättre. Efter ett tag så kommer din foundation sätta sig själv på ställena där du inte har lagt puder.

3. Ta det lugnt och ta lite i taget.

Det är bättre att ta till exempel lite foundation på ansiktet i taget och bygga på allt eftersom. Om du tar allt på en gång så är det lätt att det blir för mycket och det blir kakigt och ser helt enkelt inte bra ut. Det är samma sak med bronzer och blush, kan bli för mycket.

4. När du köper nytt, var noga med färger.

Fel färg på foundation är inte snyggt, enligt mig. När du ska köpa en foundation eller concealer är det viktigt att testa innan du köper. Många gör felet med att smeta på lite på armen eller på handen. Faktum är att du inte har samma hudton där som du har i ansiktet. Det jag brukar göra är att prova på underkäken, det brukar funka bäst. Om du är osäker, fråga personalen, dom brukar oftast vara rätt duktiga. Kanske lite beroende på var man handlar i och för sig.


Likes

Comments

Jag tycker att kladdkaka är det godaste och simplaste bakverket man kan göra. Tänkte göra en ikväll så då kan jag ju dela med mig av min bakning tänkte jag! Receptet dom jag använder är ganska enkelt.
Det du behöver är:
100g smör
2 ägg
2.5 dl strösocker
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker (valfritt men jag tycker att det blir godare)
Ugnen ska vara på 175C

Steg 1: Smält smöret i en kastrull.Steg 2: Häll i smöret i en skål och häll sen in sockret i det.Steg 3: Lägg i kakaon, blada sedan ihop allt.Steg 4: Lägg i äggen och blanda igen.Steg 5: Lägg i vaniljpulvret (valfritt)Resten glömde jag att fota men sen häller man i mjölet, blandar, häller i en form och stoppar in i ugnen! Resultatet kommer om en stund, lycka till!

Likes

Comments