Nu var det ett tag sedan ja lade upp ngt här så tänkte göra en liten upd!

Denna veckan började med ett gym pass på måndag morgon sedan var jag hos min farmor o farfar mån-tis på tisdagen sov även min kompis Elin över, på onsdagen var jag och pappa på gymmet och sedan åkte vi ut me våran båt! På torsdagen var jag och min mamma o syster på Ikea och köpte ett skrivbord till mig sedan ca 17 kom några familjekompisar och dom stannade över natten tor-fre. På torsdag eftermiddag började jag o min mamma bygga ihop mitt skrivbord. Och idag! idag har jag varit på gymmet sedan packade jag, träffa en kompis o sedan har jag inte gjort så mycket mer!

Nu är klockan 20:09 och jag har presic packat klart för vi skall till Spanien imon!!!! Jag är super taggad och längtar!! Men en nackdel finns det, jag måste gå upp klockan 04:00 imon för fått plan går ca 6 imon (på morgonen) så det taggar ju inte jätte mycket för menmen

Det här blev långt men aja, nu har ni fått en liten udt hejdå👋🏼👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg!! För mig är det bara 6 dagar (med helgen) kvar till mitt sommarlov! Det ska bli så villan skönt med sommarlov. Vara ledig på dagarna, sola, bada, äta glass, va me kompisar. Åh vad jag längtar!

Jag har hört att vissa redan har slutat! Altså vissa slutade typ den 8:onde eller 9:onde. Så fuskigt.

Denna helgen skall jag tävla (I friidrott) jag är sjukt taggad! Men jag skall faktiskt inte tävla idag utan bara imorgon så idag ska jag och min kompis bara dit och gå runt (elr hon ksk skulle tävla idag men e it helt säker)

Aja det var allt för ni<3

❣️❣️

Likes

Comments

S M I N K

I detta inlägget tänkte jag berätta min "vardagliga sminkrutin":

1.Concealer

2. Puder

3. Bronzer (ibland men oftast)

4. Ögonbrynsgele

5. Mascara

Klar!

Det är det som jag brukar använda!

(Bilden tog jag och min kompis)

💞💞

Likes

Comments

Hej!

Det är jag som är Agnes och som har denna bloggen. Denna bilden är från en långhelg när jag och min familj var ute med båt och åkte till kärringön! På denna bloggen kommer jag lägga ut lite allt möjligt.

Hoppas ni kommer tycka om den!

Likes

Comments