Var i stallet idag med mina kompisar eftersom min ena kompis skulle rida. Var ju inte så trevligt väder eftersom det bara öste ner regn.

Medan min kompis red mockade jag och min andra kompis, vi kolla även lite på lektionen och myste med ponnysarna.

När vi kom hem så åt vi lunch, vi åt club sandwich. Det var iaf jätte gott. Efter lunchen behövde vi städa i stugan vi sovit i och just nu gör vi inte så mycket. Vi ska snart åka till stallet igen då min andra kompis ska rida.

Vi taggar stallet o så hörs vi!

Likes

Comments

Nu är jag nybörjare på det här så ni får inte döma mig i första inlägget. Jag har inte så mycket att skriva om just idag har egentligen bara varit med kompisar och kört traktor. Jag berättar istället om vad jag vill att bloggen ska handla om. 

Jag vill att bloggen ska vara rätt så personlig. Jag är ju inte bäst på smink och jag har inget större djur jag kan skriva om. Jag har iaf en kanin och en hund sen så får jag väll skriva det jag tycker är kul att skriva om. 

Den här veckan som kommer komma är jag rätt taggad på. På torsdag ska min klass ut och tälta på en ö skriver säkert om det på fredag. På lördag får jag kanske rida igen har inte gjort det på över en månad, då jag tyckte det var bättre att bryta armen än att förlora en tävling på studsmattan. Nu är första inlägget ute, det kommer säkert ett nytt snart taggar vi ridning på lördag.

Likes

Comments