Hej bloggen! Det var ett tag sen.
En olycka skedde så därför har jag inte kunnat skriva på ett tag, men nu är jag tillbaka. Vad har jag gjort?
Spenderat mycket tid med familjen och min pojkvän. Nu ska jag snart äta köttfärssås, åh vad gott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i Norge på ett surfläger som heter Lapoint. Jag ligger nu i sängen klockan ett på natten med träningsvärk i benen. Vi bergsklättrade och hade surfträning senare. Nu kan jag inte skriva mer för jag ska upp tidigt imorgon. Jag har inte varit så aktiv här på bloggen men ska uppdatera mer om vad jag har gjort imorgon om jag hinner!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejdå Skåne.
När jag kommer hem till huvudstaden ska jag bo hos en kompis en vecka och vara lite med min pojkvän innan jag åker till Norge.

Likes

Comments

Idag har jag mest bara solat. Jag och Elsa tog sedan en sväng med hunden längst stranden. På kvällen cyklade jag och min kusin till en festival som var lite halvtrist. Vi pratade, kollade runt lite och lyckades ha kul ändå. Mot småtimmarna cyklade vi hem på vägen där det inte körde några bilar.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag bara varit på landet i Skåne. Jag har tagit många joggingturen, promenader och träffat mina kusiner. Idag ska jag jogga med kusinen William och Elsa. Sedan blir det dubbeltennis med en till kusin.
Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest packat och kollat på serier. På kvällen gick jag en promenad med Emelie som jag inte har träffat på tre veckor! Det var så kul att få träffas igen, har verkligen saknat henne.Likes

Comments

Igår åkte jag hem till Stockholm igen. På kvällen då jag kom hem, åkte jag till grisslinge och träffade några människor.
Idag har jag kört hemmaträning eftersom det har regnat och åskat. Snart måste jag packa igen eftersom jag ska till Skåne på Fredag.


Likes

Comments

Först var några med på laserdome och femkampen. För mig gick det sämst men jag var glad ändå. Sedan drog vi ut och träffade mer folk senare på kvällen. Nu när jag har varit i Göteborg några gånger känns de som jag känner många mycket bättre. Det finns många här jag tycker är jätte roliga att vara med som jag önskar bodde i Stockholm.
Nu sitter jag bredvid Camille och ska snart sova. Imorgon ska vi förmodligen simma och shoppa.

Likes

Comments