Det finns inte någon som inte kan vara bäst på allt, ha A i alla ämnen samtidigt vara bäst utanför skolan, sporter, kompisar & på sociala medier. Men alla kan vara bäst på något, iaf vara duktig. PÅ DET MAN GILLAR. Det jag försöker säga är att man inte kan säga, "alla är bra på allt, jag på inget". Om man försöker så kan man, lovar.

Jag har inte någon ponny för flera hundra tusen kronor, inte alls. Jag köper mig inte till framgång. Jag tränar 6 dagar i veckan, med 2 ponnyer. 2 dagar för tränare, både hoppning och dressyr. Jag hjälper tränarna i stallet på helgerna, mockar flera boxar. SAMTIDIGT som jag ska klara av skolan, kommer hem 4 på eftermiddagarna nästan alla dagar i veckan. & nu är det ju mörkt när man kommer hem...

På 2 år har jag gått från 50cm på pay&jump till att nu, hoppa LB hoppning och p80 fälttävlan. Haft sjukt mycket motgångar, går alltid i motvind, alltid. & fortfarande kämpar jag, för det jag brinner för. Jag har så kul samtidigt som jag kan sitta gråtandes flera dagar i veckan pågrund att samma sak, samma sak som får mig lyckligast i världen. Det som får mig motiverad att göra saker, leva, kämpa i skolan, gå upp på morgonen.... You name it liksom. Tänker flera gånger på att sluta, men samtidigt väcker hjärtat mig och säger åt mig att fortsätta, detta är det jag vill.

Jag har inte köpt en ponny som gått MSV A, jag har en ponny som hade gått LC, kanske LC+, men asså? Jag har ju inte ens en paddock?! Åker till anläggningen, trimmar på pappas fält och ändå funkar det. Haft turen att hitta Maeli, på en ridskola som jag ville ha som vinterponny. Sen blev jag fast vid henne, och nu står vi här. Snart 1 år sen. 6- årigt sto som har vilja av stål. Aldrig någonsin sett en sån liten ponny med så stort hjärta, av äkta guld. Hon har på denna tiden gått från 30cm på pay&jump till LB avdB i hoppning<333

Tro på er själva och gör det ni vill, låt inte någon annan bestämma vad eller hur ni ska eller hur ni ska göra något. Inte någon annan i min klass har egen ponny, men sluta inte för det. Ingen får någonsin bestämma vad DU ska göra, va dig själv och gör det DU vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dålig uppdatering pågrund av mycket i skolan, stallet och att jag varit allmänt lat.

Idag blir det en ganska chill dag, stallet måste fixas men hästarna har vila idag. Tänkt städa både på rummet och stallet men har inte bestämt...

Känner mig som segaste människan idag och ligger fortfarande i sängen, hämtat frukost och lagt mig under täcket igen, det är såå kallt, hur fan ska jag överleva vintern? Kollar olika bloggar, youtube och tittar på fina ponnys på hästnet, när ska min drömhäst komma fram? När är det min tur att visa vad jag kan och hur mycket jag ärt mig på snart 3 år för Anna??

Förra helgen provred jag också en ponny som va jättefin, kanske lite för mycket, alltså het och jag hade gärna ridit lite fälttävlan och den ponnyn reds på hack som man inte får ha i terrängen på ponny. Anna ska höra med några kontakter på Irland och kolla en jättefin ponny i Norge, även med någon i Tyskland så får vi se om vi hittar något.


Igår tävlade jag och hade så bra känsla i LB med Näss, hoppade allt jättefin och kom inte för nära eller för långt ifrån på något hinder, dock ett stopp då det var en linje hon blev stark på och då kom vi i ett halvläge som också ledde till 4 tidsfel men wow vilken känsla och wow vad hon hoppade, när hon väl hoppade. Maeli va också jättefin i lagklassen (allsvenskan), dock alldeles för taggad som ledde till 1 ner men också superkänsla som jag tyckte va det viktigaste, viktigare för mig att det ser bra ut och hästarna hoppar bra med något fel än att dom inte har bjudning och man får tvinga över dom och ändå blir felfri, vill ha den rätta känslan och berömma dom för insatsen dom gjort. Hoppas ni fattade i denna flummiga texten men aja <333


Likes

Comments

Att inte folk fattar att det inte är utsidan som räknas, visst är det kul om personen är snygg men vem vill hänga med någon som ser bra ut men är helt dum i huvudet? På ett dåligt sätt??
Jag bryr mig inte om mina kompisar är dom snyggaste och coolaste på skolan, det viktiga är att man har kul tillsammans och inte är med personen bara för att den är just "snyggast och coolast på skolan".
Nyckeln till ett roligt liv är att hänga med kompisar som är helt dumma i huvudet på samma nivå som man själv! Asså dumma i huvudet på ett roligt och galet sätt. Som man kan säga att till och kan lita på.
Tänkt på detta och bedöm inte andra efter ett klassfoto eller en bild på Instagram<33

Likes

Comments

Sitter på bussen så tänkte att jag kunde skriva ett snabbt inlägg om vad som händer today.
Vet inte riktigt vad vi har för lektioner och så men aja.
När jag kommer hem ska jag rosset pass på Maeli och Näss ska gå på promenad då jag inte vill göra skavet värre. Måste även sitta och göra lite läxor bland annat engelska och tyska.
Hoppas ni också får en bra tisdag och nu är det bara 4 dagar kvar till fredag!!

Likes

Comments

Tänkte gå och lägga mig nu, har nämligen svårt att sova så jag brukar gå och lägga mig vid 9 för det kan ta 2-3 timmar innan jag somnar, så jobbigt...
Idag fixade jag hästarnas manar och klippte dom lite för dom va så rufsiga, hahah!
Imon blir det trimning men jag vet inte hur jag ska göra med Nässla för hon har fått ett sporrmärke (asså hon får det lätt nu när hon fäller) så jag vill inte rida och riskera att det blir större.
Aja, kanske blir lite longering eller en promenad, Maeli ska iaf få träna lydnad på fälten.
Sov gott så hörs vi imon<33

Likes

Comments

Precis kommit hem från skolan så tänkte skriva ett snabbt inlägg, idag har vi har många lektiner och inte så långa raster så har inte hunnit blogga något.

Vi hade först mentorstid och efter det hade vi bad (idrott), gick ganska bra faktiskt, sen hade vi Svenska i en timme tror jag, lunch och sen SO och Matte.

Nu ska jag chilla så får jag ta stallet ikväll.

SES!!

Likes

Comments

Idag är det måndag och det betyder skola. Jobbigt...
I eftermiddag ska båda hästarna vila för jag måste göra läxor men jaja, bättre att ha det gjort! Börjar 20 i nio så det är ändå ganska chill.

Likes

Comments

Idag har jag gjort en hel del och det är därför jag inte skrivit något här.

Klocka 8 åkte jag ut till Anna och hjälpte till i stallet. Fick biolighta Luren, Alice och Candy. Dom fick 20 minuter var, sen hjälpte jag till med halmen och sopade och sånt. Efter det red jag och Linnea (hennes hästskötare) ut en runda, jag red såklart Candy, för det är ju henne jag brukar rida för hon är inte så stor.

Tönt ändå att hon gått 3- stjärnig fälttävlan och blev 4:a i SM, tror jag, hehe...Vi tog iaf en skrittrunda i en timme. Kul!

Sen åkte jag hem och fixade stallet hemma och tog med båda till Anna för lite trimning.Maeli va sååå fin, hoppade jättebra och va rätt på nästan alla distanser. Sen satt Anna på Näss eftersom hon har varit så stark, Anna är ju typ lika lång som jag så det funkar. Båda va jättefina och det kändes jättebra.

Så nu ska jag bara ta det lugnt och se så jag har gjort alla läxor och så. Veckan efter denna veckan som kommer ska vi också åka till Anna och klippa dom, för nu är dom riktigt lurviga. Hahah.

​Bilder från Ponnyderbyt<3 

Likes

Comments