Header

 

Höstens klädinspiration blir nog dessa tre gudomliga outfits. Tre ganska så simpla och neutrala outfits men som ändå sticker ut och blir helt unika på sitt eget sätt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nytt köp, en hobo-väska ifrån mango. Jag har letat överallt efter just en sådan här design och nu har jag äntligen hittat den i materialet mocca för 699kr

Likes

Comments

Klickade lite runt på ELLEs hemsida och kollade vilka trender som kommer vara favoriterna inför hösten, och inte för att överdriva så tror jag att höstens mode kommer att passa allt och alla! Jag tänkte alltså välja ut fyra olika trender som är just mina favoriter och som ingen får missa att bära när hösten kommer. 

 

"Nummer 1"- STORA, MAFFIGA ÖRHÄNDEN 

En trend som jag redan följt nu i några år och som jag tror även många andra också gjort. Men nu till hösten ska man kanske "spice it up a little" och kanske våga gå ännu större eller kanske våga köpa ett par örhängen med en helt annan färg/form än vad man brukar köpa! 

Va kreativ och tänk efter innan du bestämmer dig är mitt tips till dig!

 

"Nummer 2"-LEOPARD

I know, I know.....detta kanske man är lite rädd för att sätta på sig och just mönstret leopard kan ibland upplevas och klassas som "tantigt". Jag har mycket leopard i min garderob som nu ska tas fram till hösten. Denna höst tycker jag att man ska våga mer och framförallt pröva sig fram!!

Om man inte vågar gå och köpa en hel mönstrad leopard tröja det första man gör, så kan man ju alltid ta små steg fram. Ett exempel är att börja med att köpa en liten leopard mönstrad väska som man sedan kan kombinera med en helsvart outfit och "Taada!" så har du en väldigt enkel outfit men som genast blir tusen gånger snyggare och framförallt mer utstickande med en snygg och trendig leopard väska.

 

"Nummer 3"-OVERSIZE

Denna höst kan vi bara glömma alla tajta passformer och istället ta fram våra "boyfriend jeans" och stora "collegetröjor tröjor" och bara mysa in vintern! Hösten och vintern är de årstiderna på året jag bara vill ha så mycket mysiga, bekväma och stora klädesplagg på mig som möjligt! Jag kommer tillexempel att sätta på mig en stor, mysig collegetröja som jag sedan kommer att kombinera med ett par svarta knee high boots.

 

"Nummer 4"-SCARFES

Det jag älskar med scarfar är att man kan använda de till så många olika saker. Man kan tillexempel ha det runt halsen, i midjan och i håret och det finns säkert tusen andra sätt att ha det på. I år får man vara riktigt kreativ med sina olika scarfer! Scarfen är en sådan accessoar som verkligen kan få din outfit att "komma till liv".

Ett riktigt hett tips är att ta en runda på stan och kolla i de olika second hand och vintage butikerna som finns här i Stockholm, för där kan man verkligen fynda olika snygga, unika scarfar för ett ganska så låga priser!

Likes

Comments

//Skor, PRIMARK //Byxor, ZARA //Väska, ZARA //Skjorta, TWIST & TANGO //Bomberjacka "Whatever", ZARA //Solglasögon, vintage butik i Berlin "PICK AND WEIGH" //Armband, köpta på en marknad i Visby, armbanden är gjorda av gamla tidnings papper och reklamblad och pengarna går direkt till de som tillverkat de olika smyckena så att deras barn kan få möjlighet att gå i skolan och leva ett bättre liv. //Baddräkt, H&M

Likes

Comments

Sommaren har bara börjat och jag har nästan bockat av allt som ska göras. Jag började med en weekend med mina systrar i Berlin, där vi festade, prövade "apfel strudel" och njöt av att leva i den tyska miljön! Därefter dog jag och mina sex tjej kompisar bara efter några dagar vidare till Kroatien, och hamnade på en helt fantastik ö som heter Hvar. En ö som jag verkligen rekommenderar till dem som vill ha en härlig dos av sol, mat och ett exotiskt uteliv, fyllt av dans och drinkar!

Sedan bar det hem till verkligheten och den tråkiga vardagen, men inte ska man vara ledsen eller klaga, som sagt har ju sommaren bara börjat och jag har fortfarande Finland och Gotland framför mig att se framemot!

Likes

Comments