Header

Idag är en sån där dag då allt bara är riktigt dåligt. Ingenting går min väg. Eller ja, det har väl varit dåligt tidigare i veckan också. men har inte klagat så mycket. Men idag vart jag så irriterad så jag gick ifrån lektionen. Det har typ aldrig hänt förut. Men just idag, alltså nä. Den här veckan har vi något som kallas tema vecka i skolan. Och jag tycker att det är så sjuk himla onödigt att vi har det. En hel vecka kör vi utan vanliga lektioner. Jag tror nog dom flesta skulle vara glad över att slippa sina vanliga lektioner. Men det är inte jag. Jag har saker jag måste gör i vissa ämnen. Och på grund av den här tema veckan kommer jag inte ha tid att göra det. Och det här gör mig så sur och irriterad. Jag måste verkligen försöka hålla mina betyg nu, eller höja om det går. Och nästa vecka så får vi sportlov så hoppas jag kan få lite saker gjort då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så, jag har valt att börja om från början. jag har rensat bloggen och gjort om allt. Kändes som att det var en bra ide, grejen var väl då att jag gjorde det för ett ganska bra tag sen egentligen. Men har aldrig kommit till skott med att börja blogga. När jag har bloggat förut har jag alltid funderat just HUR jag ska blogga, hur man ska få folk att just läsa min blogg och tycka om den. Men den här gången tänker jag bara köra. Så får vi se hur länge jag orkar hålla på med detta. 

Jag brukade skriva hur mina dagar varit och så, men det blir nog lite annorlunda nu skulle jag tro. Det kommer nog komma mycket åsikter och såna saker. 

Så nu hoppas jag att jag lyckas hålla igång detta!

Likes

Comments