Nu är jag tillbaks igen, någorlunda, efter en dipp som pågick i en vecka. 
Jag grät, och grät och grät. Jag har ätit dåligt. Sovit mycket. Knappt fungerat. Jobbet blev lidande, folk omkring mig blev lidande. Som vanligt, får jag väl tillägga. 
När jag dippar, så brukar jag dippa ordentligt. Jag faller handlöst och ser ingen återvändo. Häromkvällen låg jag i sängen, stirrade ut i tomma intet och frågade min kille "när kommer det ta slut?" "jag orkar inte må såhär längre" 
Trots detta går jag på antidepressiva. Vilket känns som ett skämt? Min lycka hänger på 25 mg Sertrallin. Utan dom, är jag ingenting. 
Då kommer vi till allting jag vill ordna i mitt liv. Jag vill bli av med mina piller, lära mig känna lycka utan dom. Det har jag inte gjort på 1,5 år snart. Hur känns det? 
Jag vill leva ett liv utan domningar och pirr i händer och fötter när jag ska sova. Utan sömntabletter, utan evig trötthet, utan min skeva självbild. 
Utan att tvivla så förbannat på mig själv och precis allting runtomkring mig. 
Jag har förlorat så mycket på grund av mitt psykiska mående, det är det som har satt stopp för nästan allt. Skolan, relationer, vardagliga åtaganden, att ens ta mig till jobbet blev en kamp mot orken. 

Men nu är jag tillbaka. Lite, det är en bit kvar. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Mått riktigt riktigt dåligt i ett par dagar. Kanske skrivit det, vet faktiskt inte vad som händer haha. 
Idag har jag varit ledig, är inne på tredje koppen te och ikväll ska jag och K åka till Ikea och handla. Behöver det. 
kramis


Likes

Comments

Den här förkylningen höll mig hemma ännu en dag. Tänker att det är lika bra då jag gick tillbaka för snabbt förra omgången och då bröt det ut en gång till.
Har bara städat och diskat idag, gick runt ett par timmar på köpcentret för att hitta något att ha på mig på en begravning imorgon... man vill ju se ordentlig ut känner jag. Hittade absolut ingenting. Ett par söta ballerina men dom får kärleken plocka upp imorgon efter jobbet.
-

Nu ligger en bulldeg på jäsning, jag plockar bryn och kikar lite youtube innan det är dags för slapp i soffan och ladda upp mentalt inför imorgon. Att stötta någon som går igenom en sorg är bland det svåraste som finns tycker jag. Man vet inte när man ska gå in och när man ska ge efter? Har alltid tyckt att kommunikation är det viktigaste vid dessa tillfällen, så jag släpper tyglarna och gör klart att jag finns närhelst man behöver mig. Jag stänger aldrig dörren.
Kram!


Likes

Comments

Kan säga att ingen är så trött på att vara sjuk som jag är nu. Tredje veckan jag ligger och hostar, snörvlar och känner mig dåsig och tung i huvudet.
Haft mycket sjukdagar denna månaden så nästa lön vill jag inte ens tänka på.. suck!
Men hoppas att lite vila och nån promenad då och då ska göra susen.
Tror detta har och göra med att jag inte får i mig lika mycket grönsaker längre.. Innan jag flyttade hit till K så åt jag ju bara grönsaker. Kanske nån kyckling-bit då och då men annars bestod min kost av grönsaker och nudlar. Men eftersom vi två typ inte kan leva ihop utan kött i kosten (min karl är en riktig kött-fantast) så fick jag snällt börja äta det igen. Inte mig emot. Han är grym på att laga mat.
MEN nu är det dags för mig att få i mig grönsaker igen, varje dag. Någonting bara.

Annars händer det inte mycket. Jag har lite ångest över vad jag ska göra med mig själv. Söka till Komvux och läsa upp lite betyg (villintevillintevillinte) eller fortsätta på mitt jobb?
Jag är ju dessutom i en fas nu där jag vill skaffa ett mer permanent boende med K, skaffa familj och leva Svensson. Högsta drömmen, att få lite stillhet i vardagen och inte känna mig jagad varje dag.
Apropå det, så ska jag skriva på uppsägningspappren på min lägenhet idag. Jisses.
Men det känns ändå så rätt i hjärtat.

Likes

Comments

Nya favoritlåten - We don't talk anymore//Charlie Puth

Kom hem sent idag efter en heldag i Frölunda. Kampanjstart väntar imorgon och vi hade en del att göra i butiken, men låg i fas hela dagen vilket underlättade arbetet en del.
Imorgon är jag tillbaka på Linnégatan och härjar innan jag skyyyyndar hem till min skatt som kommer hem från jobb i Småland imorgon! Saknat så.
Vet att jag inte är ensam om att få sömnproblem när ena halvan försvinner ett par dagar.. usch.
Men men!
Är också inne på min tredje förkyldningsvecka, när tar skiten slut? Trött på att ha ont i halsen och nysa och hosta, haha. Fy.

Nu tar jag natten, loove

Likes

Comments

Igårkväll hände det en så tråkig sak.
Och jag såg hur hela hans värld slogs i spillror ett tag.
Hur tårarna okontrollerat trillade nerför hans kind, och hur andningen blev häftig och snabb.
Jag kramade hans hand och strök honom betryggande över ryggen medans han lutade det förtvivlade huvudet på min axel, och jag ville bara ta bort det onda från hans hjärta.
Ville inte att det skulle göra ont i honom. Men jag vet hur mycket sorgen växte i honom, hur en tomhet växte sig allt större och hålet i hans hjärta som aldrig kommer läka.
Det är så svårt att vara tillräcklig, att försöka fylla tomheten med kärlek som ändå inte räcker.
Jag vill bara inte att han ska ha så ont.
Min skatt.

Likes

Comments

​Innan jag träffade K så var mitt liv riktigt innehållslöst. Jag gjorde ingenting, mådde dåligt innerst inne men intalade mig jämt att det här är livet. 
Nu när jag har den finaste killen vid min sida vet jag att livet är en gåva, som innehåller så himla mycket. Det blir verkligen vad man gör det till.
Han skämmer bort mig så vansinnigt med allt. Han lagar magisk mat till mig varje dag, han städar, tar hand om mig och säger hela tiden hur fin och vacker jag är. 
Han är verkligen den finaste människan jag mött, och jag vill inget hellre än att dela varje dag och varje stund med honom. Oavsett vad som händer, så vill jag ha honom med mig. 

Kom hem efter att ha firat Noahs mamma ikväll, har vrålont i halsen och mår riktigt dåligt. K är på Marstrand med delar av familj - vad gör han? 
Han sätter sig i bilen 23.30 och köper med sig mat och sover med mig hela natten. 
Jag blir typ överväldigad. Han är så fruktansvärt fin, min skatt. 
Har dragit livets bästa lott med den mannen. Likes

Comments

Känns som att det börjar falla på plats. Jag får vara tillsammans med den finaste människan jag känner, jag är kär.
Vi ska titta på vår drömlägenhet på fredag, jag älskar mitt jobb.
Inga pengar i världen kan mäta sig med det. Jag är faktiskt hellre fattig än lever olycklig med kontot knökat med pengar.
Det känns som om det här är meningen, det är påväg. Min tur att få vara glad.

Likes

Comments

​Det var inte igår jag fick för mig att lätta på hjärtat och få skriva ner hur allting känns.
Varit ett par bra dagar, mensen är på intågande så ångest och pms-humör har väl strukit omkring. Men annars så. 
Ikväll var jag på min första fotbollsmatch på Ullevi med pojkvännen, han tar med mig på massa roliga saker och det är jag så tacksam för. 
Arsenal gjorde 3-2 och vi gick nöjda därifrån till thaien där vi käkade en sen middag.
Nu ska jag lägga mig tänkte jag, imorgon ska jag röja och tvätta i min lägenhet innan vi åker tillbaka till Uddevalla igen. 


Likes

Comments

Förra veckan var en av de jobbigaste på länge. Allt gick fel, jag mådde så himla dåligt. Ångest varje dag och varje kväll. Ville bara få dagarna att passera.
Igår och idag har varit likadana, jag har försökt få mig själv på andra tankar hela dagen men ingenting fungerar. Jag kan inte gråta, jag har fått jordens bästa nyhet - och jag kan knappt reagera? 
Vad vill jag.
Vad ska jag göra.
Vad är bäst för mig.
Vad blir bäst i längden.
Vad är moraliskt rätt.

Som jag sa i telefonen igår - jag vill rensa webbhistoriken (läs: innehållet) på datorn (läs: i min hjärna) Bara få bort allting som ligger och rör om och infekterar sår.
Men hur man gör, det vet inte jag. Jag har verkligen ingen aning. 


Likes

Comments