NOLLNING!

Nu är insparken igång, vilket innebär att alla blivande studenter på skolan blir nollade av de "äldre" studenterna. Nollningen håller på i två veckor sen börjar skolan på riktigt!

Det känns så skönt att få börja på en helt ny skola men helt nya människor. Jag var så less på Anderstorpskolan och skellefteå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken underbar dag!

Idag vaknade vid 10 och gjorde oss klara sen cyklade vi in till stan. Vi började med att besöka Gävles fängelsemuseum vilket var väldigt intressant och roligt! (rekommenderar).

Efter det gick vi på stan ett tag, sen skrev Antons systers kille till Anton och frågade om vi ville träffas på en fika. Vi mötte upp han oxh visade oss till ett jätte fint Cafe i Gävle som låg just vid vattnet. Solen brände verkligen och det var såå skönt att bara sitta där och njuta. Vi satt där några timmar sen fortsatte vi gå på stan.

Vi kom hem vid halv 6 och lagade mat.

Likes

Comments

De senaste dagarna har bara flugit iväg

Den 9 augusti flög vi ner till Stockholm för att sedan åka tåg upp till Gävle där vi skulle möta upp mina föräldrar som hade en fullpackad bil med våra saker. Vi spenderade 3 hela dagar med att köpa möbler, mat, nödvändigheter osv... tack och lov så hjälpe mamma och pappa oss med så mycket som de kunde!<3

Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt vilket känns riktigt skönt och behövligt!

Likes

Comments

Imorgon flyttar jag!.. Jag kan knappt tro att det är sant.

Idag har jag träffade jag mina vänner vid kajen i Kåge för att ha avskedsfika. Tyvärr kunde inte Lisa vara med på grund av jobb, men efter fikat for jag en tväris till hennes för att säga hejdå. Kommer sakna mina älskade vänner enormt mycket.. <3

Likes

Comments

Igår var jag, Anton och min storasyster Elin på bröllop!

Vi vaknade vid 11 tiden för att göra oss klara sedan vid 12.30 hämtade Elin upp oss. Bröllopet började med en mycket vacker vigsel, efter det så fick alla gäster gå en tipsrunda där frågorna var baserade utifrån brudparet. Tipsrundan ledde oss till lokalen där vi sedan fick mat, fika och det var även några lekar som var arrangerade.

Jag önskar John och Emma all lycka i framtiden!<3

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag.. För idag fyller min älskade Anton år!<3

Vi vaknade vid 10 tiden och steg direkt upp för att gör oss klara. Innan vi skulle iväg på stan så gav jag Anton mina paket och de blev verkligen uppskattade. Sedan mötte vi Anton's mamma och hennes man inne på restaurang Stadskällaren (rekomenderar!) för att äta födelsedags lunch!
Efter den goda lunchen gick vi på stan för att göra några ärenden sen blev det att träffa hans pappa och hans fru för att fika.
Senare på kvällen vid 20.00 tiden gick vi på O'Learys för att äta middag.

Hela dagen har tillängnats till Anton och jag hoppas att han fått en underbar födelsedag!

Likes

Comments

Idag jobbade jag min sista arbetspass och självklart bakade jag en avskedstårta till mina underbara arbetskollegor<3

Likes

Comments