Veckorna bara flyger iväg och snart är det  JUL🎄🎁🎅🤶

Kom nyss hem från skolan och ska snart iväg igen för att hämta ut ett paket som är en julklapp till Anton. Sen så ska jag hem igen och slå in några julklappar och bara ta det lugnt.

På Lördag ska jag nog passa på att plugga lite för Anton jobbar hela dagen och sen ska han på VIP middag med sitt jobb. Och på söndag så ska vi handla julklappar till våra familjer.

Nästa vecka kommer nog också att gå väldigt fort. Anton jobbar 6/7 dagar och sen ska han på julbord med sitt jobb den 13:onde (avis..). Jag har 3 föreläsningar som jag ska gå på sen den 14:onde har jag ett lunchmöte med ett företag i Stockholm (såå kul!).

Sen är det bara 1 vecka kvar tills vi ska fara hem till Skellefteå!❤

Likes

Comments

Igår blev en dag i huvudstaden.

Alltså shit vilket tempo det är i Stockholm. Alla är verkligen inne i sitt eget och det gäller att ha armbågar för att få sig fram haha.

Anledningen till att jag for dit var för att jag och 2 andra kompisar har ett grupparbete i skolan som innebär att man måste fara till en tingsrätt, sen ska man skriva en kort rapport om det.

Efter vårat besök på Stockholms Tingsrätt så gick vi och åt på Waynes Coffee och passade även på att börja skriva på rapporten.

Sen tog jag tåget hem och mötte upp Anton som just hade slutat jobbet.

Likes

Comments

I skolan har vi nu börjar med en kurs som heter Juridisk översiktskurs, vilket känns spännande!😄

I sommras när jag fick reda på att jag kom in på Högskolan så var det många som ifrågasatte om jag kommer orka att plugga vidare, med tanke på att jag nyss gick ut gymnasiet.. Och det har gått JÄTTE bra att börja direkt efter gymnasiet. Att studera på högskolan är verkligen inte samma sak. På det program som jag studerar till så läser vi en kurs i taget, vilket gör att man kan fokusera till 100% på just det området och sedan gå vidare och det underlättar otroligt mycket.

Det enda negativa som jag kan känna just nu är att jag missat så mycket som hänt där hemma... Jag flyttade ner under jobbiga omständigheter och det har bidtagit till att jag på senaste tiden sovit väldigt dåligt.. hoppas att det går över någon gång.

Men jag försöker tänka positivt och blicka frammåt, för den 22 december kommer jag och Anton äntligen fara hem! Jag saknar min familj och mina vänner otroligt mycket❤

Likes

Comments

nk att det snart är November! det känns som att tiden verkligen flyger fram.

Vaknade vid 8 tiden av att Anton skulle fara iväg och jobba och tänkte att det är lika bra att stiga upp då. För att piggna till så gjorde jag mig en kopp te sen satt jag mig direkt ner och började plugga. Känns så bra att vakna tidigt för då hinner man ta vara på hela dagen.

Just nu är kl 3 och jag är helt slut i huvudet så jag tror att jag ska ta en promenad och lyssna på Wahlgren&Wistam podden!

Ikväll ska jag försöka plugga lite till sen till middag ska vi testa göra tikkamasala (MUMS!).

Likes

Comments

Alla dagar bara flyger förbi

Idag har jag faktiskt inte haft någon föreläsning utan varit helt ledig. Både jag och Anton har tyvärr varit förkylda och sjuka ett tag nu så att en vilodag var precis det jag behövde.

Jag passade på att ta sovmorgon så jag vaknade runt 11 tiden sen gjorde jag en smoothie till frukost och plugga även lite. Senare på dagen pratade jag ett tag med min syster vilken var väldigt trevligt.

Jag har förresten börjat prenumerera på Glossybox och ÄNTLIGEN(!) kom den! Det känns som en kul grej att kunna testa på nya och bra produkter som man vanligtvis inte skulle köpt.

I denna månadsbox fick man:

EMITÉ MAKE UP Millesis Active Eye Light

DR. PAWPAW Original Balm

HOT MAKEUP Chrome Eyeshadow

NAOBAY Equilibria Gel to Milk Cleanser

ĽOCCITANE Shea Light Comforting Face Cream

Likes

Comments

Vars ska jag börja...

Det är såå mycket som hänt den senaste tiden. Skolan har börjat och det känns verkligen jätte bra!

För er som inte vet det så går jag Fastighetsmäklarprogramet i Gävle. De senaste dagarna har bestått av föreläsningar och företags presentationer. Företagspressentationerna är något av det roligaste och mest intressantaste jag lyssnat på, man lär sig enormt mycket, vilket även gör en motiverad att lyckas. Ett plus i kanten är även att företagen ger ut massor med gåvor, skolmaterial, det finns även oftast något ätbart och drickbart där!

Idag efter skolan så cyklade jag och Anton ner till stan för att leta efter en skinnjacka. Jag hade skinnjacka förr när jag var mindre men efter att jag växte ur den så hade jag inte behov att köpa någon ny. Men nu när hösten smyger sig på kände jag att det det var aktuellt att införskaffa sig en. Dessutom har jag en jätte snygg halsduk som passar perfekt till den! haha

Likes

Comments

NOLLNING!

Nu är insparken igång, vilket innebär att alla blivande studenter på skolan blir nollade av de "äldre" studenterna. Nollningen håller på i två veckor sen börjar skolan på riktigt!

Det känns så skönt att få börja på en helt ny skola men helt nya människor. Jag var så less på Anderstorpskolan och skellefteå.

Likes

Comments

Vilken underbar dag!

Idag vaknade vid 10 och gjorde oss klara sen cyklade vi in till stan. Vi började med att besöka Gävles fängelsemuseum vilket var väldigt intressant och roligt! (rekommenderar).

Efter det gick vi på stan ett tag, sen skrev Antons systers kille till Anton och frågade om vi ville träffas på en fika. Vi mötte upp han oxh visade oss till ett jätte fint Cafe i Gävle som låg just vid vattnet. Solen brände verkligen och det var såå skönt att bara sitta där och njuta. Vi satt där några timmar sen fortsatte vi gå på stan.

Vi kom hem vid halv 6 och lagade mat.

Likes

Comments