Alla dagar bara flyger förbi

Idag har jag faktiskt inte haft någon föreläsning utan varit helt ledig. Både jag och Anton har tyvärr varit förkylda och sjuka ett tag nu så att en vilodag var precis det jag behövde.

Jag passade på att ta sovmorgon så jag vaknade runt 11 tiden sen gjorde jag en smoothie till frukost och plugga även lite. Senare på dagen pratade jag ett tag med min syster vilken var väldigt trevligt.

Jag har förresten börjat prenumerera på Glossybox och ÄNTLIGEN(!) kom den! Det känns som en kul grej att kunna testa på nya och bra produkter som man vanligtvis inte skulle köpt.

I denna månadsbox fick man:

EMITÉ MAKE UP Millesis Active Eye Light

DR. PAWPAW Original Balm

HOT MAKEUP Chrome Eyeshadow

NAOBAY Equilibria Gel to Milk Cleanser

ĽOCCITANE Shea Light Comforting Face Cream

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vars ska jag börja...

Det är såå mycket som hänt den senaste tiden. Skolan har börjat och det känns verkligen jätte bra!

För er som inte vet det så går jag Fastighetsmäklarprogramet i Gävle. De senaste dagarna har bestått av föreläsningar och företags presentationer. Företagspressentationerna är något av det roligaste och mest intressantaste jag lyssnat på, man lär sig enormt mycket, vilket även gör en motiverad att lyckas. Ett plus i kanten är även att företagen ger ut massor med gåvor, skolmaterial, det finns även oftast något ätbart och drickbart där!

Idag efter skolan så cyklade jag och Anton ner till stan för att leta efter en skinnjacka. Jag hade skinnjacka förr när jag var mindre men efter att jag växte ur den så hade jag inte behov att köpa någon ny. Men nu när hösten smyger sig på kände jag att det det var aktuellt att införskaffa sig en. Dessutom har jag en jätte snygg halsduk som passar perfekt till den! haha

Likes

Comments

NOLLNING!

Nu är insparken igång, vilket innebär att alla blivande studenter på skolan blir nollade av de "äldre" studenterna. Nollningen håller på i två veckor sen börjar skolan på riktigt!

Det känns så skönt att få börja på en helt ny skola men helt nya människor. Jag var så less på Anderstorpskolan och skellefteå.

Likes

Comments

Vilken underbar dag!

Idag vaknade vid 10 och gjorde oss klara sen cyklade vi in till stan. Vi började med att besöka Gävles fängelsemuseum vilket var väldigt intressant och roligt! (rekommenderar).

Efter det gick vi på stan ett tag, sen skrev Antons systers kille till Anton och frågade om vi ville träffas på en fika. Vi mötte upp han oxh visade oss till ett jätte fint Cafe i Gävle som låg just vid vattnet. Solen brände verkligen och det var såå skönt att bara sitta där och njuta. Vi satt där några timmar sen fortsatte vi gå på stan.

Vi kom hem vid halv 6 och lagade mat.

Likes

Comments

De senaste dagarna har bara flugit iväg

Den 9 augusti flög vi ner till Stockholm för att sedan åka tåg upp till Gävle där vi skulle möta upp mina föräldrar som hade en fullpackad bil med våra saker. Vi spenderade 3 hela dagar med att köpa möbler, mat, nödvändigheter osv... tack och lov så hjälpe mamma och pappa oss med så mycket som de kunde!<3

Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt vilket känns riktigt skönt och behövligt!

Likes

Comments

Imorgon flyttar jag!.. Jag kan knappt tro att det är sant.

Idag har jag träffade jag mina vänner vid kajen i Kåge för att ha avskedsfika. Tyvärr kunde inte Lisa vara med på grund av jobb, men efter fikat for jag en tväris till hennes för att säga hejdå. Kommer sakna mina älskade vänner enormt mycket.. <3

Likes

Comments

Igår var jag, Anton och min storasyster Elin på bröllop!

Vi vaknade vid 11 tiden för att göra oss klara sedan vid 12.30 hämtade Elin upp oss. Bröllopet började med en mycket vacker vigsel, efter det så fick alla gäster gå en tipsrunda där frågorna var baserade utifrån brudparet. Tipsrundan ledde oss till lokalen där vi sedan fick mat, fika och det var även några lekar som var arrangerade.

Jag önskar John och Emma all lycka i framtiden!<3

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag.. För idag fyller min älskade Anton år!<3

Vi vaknade vid 10 tiden och steg direkt upp för att gör oss klara. Innan vi skulle iväg på stan så gav jag Anton mina paket och de blev verkligen uppskattade. Sedan mötte vi Anton's mamma och hennes man inne på restaurang Stadskällaren (rekomenderar!) för att äta födelsedags lunch!
Efter den goda lunchen gick vi på stan för att göra några ärenden sen blev det att träffa hans pappa och hans fru för att fika.
Senare på kvällen vid 20.00 tiden gick vi på O'Learys för att äta middag.

Hela dagen har tillängnats till Anton och jag hoppas att han fått en underbar födelsedag!

Likes

Comments

Idag jobbade jag min sista arbetspass och självklart bakade jag en avskedstårta till mina underbara arbetskollegor<3

Likes

Comments