Min nyår va så bra!! Började kvällen med trerätters hemma hos mig med 9 andra tjejer. Senare på kvällen träffade vi ännu mera goa människor. Och firade in det nya året med dom jag gillar mest, så det var helt perfekt. Säger nu hej då till bra 2014 och hoppas på att 2015 blir ännu bättre!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Igår jobbade jag sen hade vi träningsmatch mot p00 som inte gick så bra tyvärr.. Kvällen spenderade jag sen med lite vänner. Gick upp redan vid sju idag efter endast 3,5 timmes sömn. Snacka om att jag är seg idag. Men nu är jag iallafall i Skövde och ska strax fixa naglarna. Sen ska jag möta upp lite vänner för att inhandla lite grejer till nyår. (Kan inte fatta att det är redan imorgon??) Och efter det ska jag gå på bio med pappa. Vi ska se den nya hobbit filmen. Ser ut att bli en bra dag tycker jag.Slänger in en bild från igår på my boys.

Likes

Comments

Har myskväll hos mig med Alma, Agnes och Lina. Så välbehövligt.


Likes

Comments

Blev lite ändrade planer så jag och Maja är just nu hos Anton med han och Eddie. Sen följer jag med Maja hem och sover hos henne, så gosigt.


Likes

Comments

Sitter på tåget påväg hem efter en bra dag i Göteborg tillsammans med Nora. Vi har shoppat och ätit god mat. När jag kommer hem ska jag vara med Maja och Wilma.
Likes

Comments

Hej på er. Har inte bloggat på ett bra tag, men ska försöka ta tag i bloggen igen nu. Vi börjar med en bildbomb för att vissa lite av de som hänt sen sist. KramVar på stadt med massa underbara vänner. Eric och Kian från ph var även där. Mycket bra kväll.


Hade myskväll med bästa Maja.


Göteborg med Alma, Agnes och Ellen.


Lördag med fina vänner.


Mysig kväll hos mina sysslingar.


Göteborg igen. Denna gången med innebandylaget. Kollade på innebandy VM.


Shopping i Skövde med almisen.


Julafton.

Likes

Comments

Hej på er. Igår var jag, Alma och Frida på Amanda och käka pizza. Sen kolla vi a-lagets innebandymatch. Efter de hade vi filmkväll hos mig med massa kompisar. Efter endast 5 timmars sömn inatt väntar jag nu på tåget. Ska till Göteborg och sova hos mina kusiner inatt. Imorgon ska jag till Vänersborg för att spela innebandymatch. Ha en fin lördag!


Likes

Comments