Hej! jag har inte bloggat på länge men tänkte faktiskt börja igen. Vet inte vad jag ska berätta om tiden som gått men jag har börjat skolan igen och det går bra, lärt känna mycket folk också! Man pratar ju med alla men det är ju vissa som man kommit närmare! 

Det jag tänkt på är att jag tror att min blogg kommer att bli roligare nu när jag fyller arton, då ni ibland kan få veta om mina nattliga äventyr, när jag går ut och festar och så. Kan tatuera mig, pierca tungan och åka till Stockholm så länge jag har pengar. Bestämmer mer över mig själv helt enkelt!

Förresten så ska jag och min syster åka till Stockholm snart! Siktar på den 18-20 november, var billigt flyg då och vi hittade ett bra hotell! Så då blir det att shoppa på bland annat MOS, gå ut och så vidare!

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen tillbaka med bloggandet. Tog en välbehövlig paus, men nu är den slut! Har hänt en hel del sedan sist.

Var väldigt mycket uppe i varv och sov dåligt för tre månader sedan drygt, samt hade ångest. Jag tog två olika mediciner, Sertralin och någon sömnmedicin, och sedan fick jag även medicin mot min ångest.

Den medicinen fick jag när jag hade slutat med Sertralin+sömnmedicinen, och den gjorde mig jättetrött!Orkade verkligen ingenting, även om jag sov bra, åt bra, och drack kaffe! Tog en tupplur varje eftermiddag, och var inte lika social heller eftersom att jag var så energilös.

Men sedan bestämde vi att jag skulle sluta med även den medicinen, och se om det var den som gav mig biverkningarna, och det var det!

Nu är jag mycket piggare,, känner mig som mig själv igen! Varken överenergisk eller dödstrött.. Jag har i det stora hela alltid varit en person med ganska mycket energi, pratglad och taggad på livet.

Alla biverkningar av medicinerna förstörde min personlighet, blev nästan manisk av Sertralin och ganska impulsiv, ibland lite väl spontan. Men den största skillnaden var nog när jag blev så trött för då insåg jag det direkt, min uppvarvning slog mig inte förrän den försvann.

Den ångestdämpande medicinen gjorde det svårt för mig att orka göra någonting efter praktiken, som ändå bara var från 8-12 på morgonen.

Men nu allt eftersom det blivit bättre, har allt gått bättre också! Har sommarjobbat på ett äldreboende i tre veckor, och det har varit jättekul och lärorikt! Jag äter inga mediciner mot psykisk ohälsa längre, från 2-3 mediciner på en gång till inga alls, och det är jag sjukt stolt över, för det betyder ju helt enkelt att jag mår så bra att jag inte behöver det längre! Mår helt enkelt bättre utan medicin, och just nu lider jag inte av psykisk ohälsa överhuvudtaget! Har inte känt mig nedstämd på hela sommaren, har inte haft någon ångest, och inte heller något problem med sömnen!

Vad har jag gjort i sommar då? Mitt lov började den 8 Juli och då hade vi middag på gården med några släktingar. Fixade mig när jag kom hem från jobbet eftersom att jag senare på kvällen skulle umgås med några kompisar för att fira. Vi drack, hängde i stan och senare åkte jag och min tjejkompis till vår andra tjejkompis för att sova över där, det var FF och vi var uppe till sent på natten, så sov ganska länge. Mådde inte så bra när jag vaknade, mådde väldigt illa och det kan ha berott på att jag var bakis men det kändes mer som ett vanligt illamående, och blev bättre senare mot kvällen.

Annars har jag solat i sommar, åkt båt, åkt på bilsemester till Umeå och varit i Finland en helg.

På Måndag, alltså om bara 4 dagar, börjar skolan! Jag börjar på Sunderby Folkhögskola och ska läsa allmän kurs i två år (läsa in gymnasiekurserna) Det känns lite pirrigt men samtidigt spännande och förväntansfullt! Vi börjar klockan 10 med samling i aulan. 


Likes

Comments

Godis / Glass? Glass.

Smink / Utan smink? Beror på vad man ska göra men utan smink.

Sommar / Vinter? Sommar såklart! :)

Dansa / Sjunga? Både och.

Julafton / Födelsedag? Födelsedag.

Förhållande / Singel? Hm, är singel iaf.

Blå / Rosa? Rosa.

Bok / Tidning? Bok.

Kjol / Klänning? Båda.

Levande ljus / Lampor? Levande ljus.

Tjäna pengar / Få pengar? Haha få pengar om man är lat, men det är roligare att jobba för sin belöning och sedan kunna bestämma helt själv vad man ska köpa.

Hund / Katt? Mest hundar.

Gina / H&M? Gina Tricot.

Jordgubbar / Hallon? Jordgubbar, mums!

Frukt / Godis? Frukt.

Vatten / Läsk? Coca Cola eller Red Bull

Twilight / Hungerspelen? Inget av det faktiskt.

Armband / Halsband? Halsband.

Träna / Vila? Både och.

Pool / Havet? Havet.

Vaken / Sova? Skönt att sova.

Instagram / Facebook? Instagram.

Dag / Natt? Kväll.

Snygg och fattig / Ful och rik? Snygg och rik? ;)

Läppglans / Läppstift? Läppstift.

Dator / TV? Både och.

Borste / Kam? Både och.

Blogg / Vlogg? Blogg, men gillar att kolla andra vloggar och funderar på att börja.

Fotboll / Innebandy? I så fall fotboll.

Grönan / Liseberg? Aldrig varit i gbg så får bli grönan.

Gå / Jogga? Gå fort.

Stockholm / Göteborg? Sthlm.

Choklad / Vanilj? Gällande vad? Glass? Choklad.

Surt / Salt? Sura godisar.

Gurka / Tomat? Båda i en sallad.

Jeans / Mjukisbyxor? Jeans mest.

Film hemma / Bio? Beror på, bio är ju mysigt!

Mascara / Ögonskugga? Båda.

Melodifestivalen / Idol? Idol.

Sneakers / Klackar? Gillar båda.

Brunett / Blondin? Båda är skitsnyggt.

Sverige / Utomlands? Utomlands eller weekends.

Komedi / Skräck? Komedier.

Ljus choklad / mörk choklad? Mjölkchoklad, mintkrokant!

Spontan / Icke spontan? Spontan ibland.

Landet / Storstad? Storstad.

Nyttig / Onyttig? Haha båda.

Dusch / Badkar? Badaa.

Altan / Balkong? Altan.

Sola / Bada? Sola.

Hotell / Tälta? Hotell.

Morgonmänniska / Nattmänniska? Nattmänniska.

Bil / Flygplan? Flyga om man ska långt, annars tycker jag att bilsemester är sjukt mysigt!

Villa / Lägenhet? Villa.

Spara / Slösa? Slösa ;)

Korta naglar / Långa naglar? Mittemellan, hade jättelånga naglar förra sommaren och till sist så bröts de. Svårt också när man ska sätta i kontaktlinser eller byta piercing.

Nagellack / Utan nagellack? Med nagellack.

Max / McDonalds? Max.

Bägare / Strut? Bägare.

Lullig / Full? Om man ändå har blivit lullig kan man väl lika gärna bli full? ;) Haha nä men skulle säga full, men inte för full.

Bikini / Baddräk? Båda är jättesnyggt men skulle nog säga bikini för har alltid haft det och tycker det är viktigt att trivas med sin kropp och våga ha bikini på stranden osv, men hade tänkt att köpa även en baddräkt för att det är snyggt helt enkelt, men man blir lättare brun i bikini, och så vill man ju att piercingen ska synas, ingen vits att ha den annars ;)

Nätshoppa / Shoppa irl? Shoppar inte så mycket på nätet men skulle nog ändå säga nätshoppa för man kan hitta så sjukt mycket klädhemsidor och bli inspirerad. Kollar runt nästan varje dag. Det tråkiga är ju bara när grejerna inte passar, men man kan ju nästan alltid skicka tillbaka, sälja eller ge bort!

Smsa / Ringa? Det beror på vad det handlar om, om det är något viktigt man ska berätta eller behöver prata om så tycker jag helt klart att man ska ringa istället, jobbigt med fler missförstånd.

Android / Iphone? Jag har en Sony Xperia men skulle hellre haft en iphone. Hade en fyra ett tag och så är det så fancy med alla telefonskal vilket också är en anledning till att byta ;)

Canon / Nikon? Jag har en rosa Canon och tycker att den är jättebra så skulle säga Canon.

Högerhänt / Vänsterhänt? Högerhänt.

Få kuddar / Många kuddar? Många kuddar är mysigast, även om jag bara sover på en.

Ryggsäck / Handväska? Handväska utan tvekan.

Försäkrad / Oförsäkrad? Gällande vad? Försäkrad.

Husdjur/ Inga husdjur? Jag har en fågel men vill ha en söt hundvalp.

Tidsoptimist/Pessimist? Tidsoptimist ;)

Likes

Comments