Header
Mat/hälsa, Vardag

Hej! Sitter och äter frukost på jobbet och eftersom jag knappt hann äta något alls imorse så kände jag att jag fick lyxa till det lite. Tog keso med müsli, den är så god! Ska prova en smoothie från Ica gott liv, så får se hur den är. Sedan blev det foccacia också vilket ju typ är det godaste som finns. Och självklart kaffe!

Hoppas ni får en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Jag sitter just nu och kollar på paradise hotel och äter lite glass. Kom hem från jobbet för en timme sen. Har jobbat sen 11 så är så trött nu... Jobbar väldigt mycket i veckan så får se hur det blir med bloggandet. Men jag kommer tillbaka!

Ha det bäst ❤️

Likes

Comments

Vardag, Djur

Hej! Just nu sitter jag på jobbet och äter lunch. Har haft en sjukt bra dag hittills. Är på jättebra humör. Så himla skönt när veckan startar på ett bra sätt, speciellt när man har en tuff vecka framför sig. Jobbade ju även igår, så hade ingen söndagsångest heller. 

Har bara två timmar kvar tills jag slutar nu också, så det känns skönt.

Har inga speciella planer idag, men har iaf tänkt träna och kanska börja packa lite inför flytten. Kanske blir en promenad med hästen också, får se.

Vi hörs sen!


Likes

Comments

Vardag

Idag har jag haft en kort dag på jobbet, jätteskönt! När jag kom hem tog jag en promenad med hundarna och en kopp iskaffe. Så himla skönt väder ute idag. Att man kan gå ut och gå i t-shirt i september? Helt underbart, vill aldrig att det ska bli kallt.


Likes

Comments

Vardag

God morgon/god eftermiddag..

Jag vaknade för ungefär en timme sen och har precis ätit lite frukost. Idag kommer jag bara ligga i soffan och kolla på serie hela dagen. Det bästa med att vara bakis är att man har en ursäkt för att inte göra någonting haha. Men jag mår ganska bra idag, vi gick och la oss vid halv 5 så är lite trött bara.

Hoppas ni hade en bra fredag och får en fin lördag!

Likes

Comments