Header
View tracker

Hej på er!

Har ni kikat in på NA-KD.com något senaste tiden? Om inte, do it!! NA-KD har flera kända designers och varumärken som Cheap Monday, Calvin Klein, Rebecca Stella och Filippa K. De har även ett eget sortiment med en mängd olika produkter. Från och med nu och fram till sista April så får ni 20% rabatt på erat köp om ni anger koden: NAKDAPRIL20

Happy shopping!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha skrev detta på Twitter och tyckte det var kul att han svarade.
Är förresten hemma idag också och blir det resten av veckan.. Det värsta med att vara sjuk e ju ändå att inte känna någon smak när man äter:(
Kram

Likes

Comments

View tracker

I fredags så gjorde jag ingenting. Var helt slut i kroppen efter all dans hela eftermiddagen fram till middagstid. I lördags så åt jag god mat och drack gott tillsammans med ett härligt gäng från Korpen. Vi fick goodiebags från The Body Shop som jag glatt tackar för. Efter middagen så åkte jag och Katja till Kalles och när det stängde så gick vi till Max för att hämta lite käk som vi sen åt hemma hos mig. I söndags hälsade jag på hos mormor & morfar en sväng och pluggade lite.

Nu har min förkylning blivit ännu värre och jag hoppas verkligen att den snart går över för jag har inte tid att vara sjuk!!!

Gruppbild på tjejgänget.

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen. När det är mycket som händer kring jobb, plugg och livet i allmänhet så glömmer jag bort att blogga, sorry for that.

Nu efter påsklovet så är vi i full gång med koreografier till vårföreställningen i maj. Ser verkligen framemot denna för det känns som att vi har mycket fina danser och låtar. Har dock mått lite sådär senaste tiden vilket är väldigt jobbigt när det är viktigt att vara med på danslektionerna. Förra torsdagen så hände det något med min käke som fortfarande inte blivit bättre. Åkte in till akuten dagen efter jag fick besvär eftersom att jag knappt kunde prata, tugga, äta,, gäspa eller ligga ner. Det gjorde fruktansvärt ont. Har aldrig känt en sådan slags smärta förut. På akuten så fick jag veta att den kan ha åkt lite ur led och att jag kunde känna mig illamående och ha huvudvärk, vilket jag hade och har haft i en vecka nu. Det skulle gå till sig efter några dagar men nu har det blivit värre igen så funderar på att åka och kolla upp det igen. Har dessutom blivit snuvig och hoppas på att inte bli ännu värre.

Hursomhelst! Vi håller på att planera renovering osv i huset och jag gissar på att saker kommer att börja hända i slutet av april. I slutet av maj ska vi vara ute ur lägenheten och jag börjar få mer och mer ångest ju närmare flytten vi kommer. Jag har aldrig tyckt om att flytta. Har flyttat några gånger när mamma och pappa varit skilda och det värsta jag vet är att sova i sitt nya rum, i det nya huset eller lägenheten och känna sig helt tom. Känslan av att man liksom inte är "hemma"är hemsk. Det känns så opersonligt och det är inget jag tycker om helt enkelt. Men jag försöker se det positiva med detta och längtar efter att få fixa och göra om i mitt nya rum.

Puss och kram

Två bilder på mig och Rebecca från en rolig kväll på statt.

Likes

Comments

Jahapp. Nu är det 100% säkert att vi ska flytta till ett hus i Djupviken som vi kommer att renovera och göra om. Jag har väldigt blandade känslor eftersom att jag trivs så bra i den här lägenheten i stan och känner mig inte pepp på att flytta härifrån (pga bor så nära allting).

Samtidigt så känns det bra just för min lillasyster skull. Hon vill kunna vara ute och leka med sina kompisar vilket hon inte kan göra här. Hon är nog den som är mest begränsad i lägenhet av oss i familjen just nu. Det känns också kul att få göra om och designa mitt helt nya rum, samt att jag mest troligt ska få en walk in closet.

Lite inspobilder

Likes

Comments

Hej på er! Idag hade vi jazz på dagens danslektion och det var skitkul!! Så längesedan vi hade det.. Längtar redan till eftermiddagen imorgon då vi har dans från 13-16.

Det har inte hänt så mycket mer idag. Just nu sitter jag med en svenskarapport som ska in i veckan.

Kram

Likes

Comments

Känns som att jag hunnit med mycket idag trots att jag gått skola hela dagen. På dagens danslektion så hade vi street med en kille från Skellefteå och det var kul. Sedan hade vi spinning och gym på idrotten, så nu är min kropp färdig för idag!

Efter middagen så fick jag ett ryck och städade mitt rum och toan. Efter det så kom Katja till mig och vi chillade framför tvn typ.
Imorgon ska jag på kalas hos Viktor.
Kram

Likes

Comments

Nu är SM-veckan över och en ny vecka har startat igång. Jag måste säga att det blev en lyckad SM-vecka för min del. Hade ingen teori alls utan dansade både dag och kväll från invigningen på söndagen till lördagkväll. På tisdagseftermiddagen så färgade jag mitt hår och blev jätte nöjd med resultatet.

Idag hade jag sovmorgon till kl 2 vilket var jätte skönt och behövligt. Hann en sväng på stan och fyndade en hatt och underkläder. Hann även följa på en husvisning innan jag åkte till skolan.
Nu sitter jag framför tvn och väntar på en resa för livet som börjar kl 9.

Kram

Likes

Comments