ÄNTLIGEN säger jag bara.
Har varit väldigt lej på skolan nu ett tag då det känns sååå skönt att få lov och att få åka iväg ✨
Kändes väldigt välbehövligt då det har varit väldigt mycket olika prov och inlämningar i skolan.
Men som sagt så känns det sviiinbra att det är lov och hoppas ni får njuta av det lika mycket som jag ska 😘
Kraam

Likes

Comments

Heej!
Just nu så sitter jag i bilen på väg emot Mora då min lillasyster aka tävla i Ungdomsvasan. Jag själv var också tänkt att göra det men självklart så ska förkylningar slå till och ja, tyvärr så får jag inte :(
Men aja det ska iallafall bli jättekul att heja på lillasyrran! ✨
Hej dåå!

Likes

Comments

Igår så sova jag över hos Julie och vi hade det verkligen så kul! Jag for dit efter skolan och vi åt gott, kollade på innebandymatch och kikade film, myyysss 💕sen dagen efter så for vi till Alice då vi tog på oss pjäxor och annat för att sen fara till fyråsbacken för att åka slalom! Hade det jättetrevligt i backen med många roliga människor! ✨ Jag har haft en jättegrym helg och hoppas ni också haft det! Kraam☺️

Likes

Comments

AGH. har aldrig haft problem med att varit sjuk ofta eller länge men nu har halsontan slagit till och mina halsmandlar är alldeles igensvällda. Har heller aldrig varit borta ifrån skolan mer än 1 dag de senaste 2 terminerna så det känns väldigt surt att ligga här hemma och inte göra nånting. Men men, jag hoppas att det blir bättre snart så jag kan komma tillbaka till skolan och allt!
Hej då!

Likes

Comments

Hej!
Idag så tänkte jag att jag ska slänga in lite bilder från förjuls-marknaden som jag var på idag! Såå mysigt och riktigt fint och bra väder gjorde det hela ännu bättre. Det låg snö på marken och på träden och i alla de små stånden fanns det en massa olika grejer. Allt ifrån lokal korv till julkransar och en massa massa mer! Det var så fint och juligt med ljusslingorna som låg imellan de små stånden. Vi hittade några riktigt fina och goda grejer där som jag inte kan vänta med att få ta fram. Äntligen börjar julkänslan komma fram och jag är sjukt peppad! Älskar julen och all värme och kärlek!
Kraam ❤️

Likes

Comments

äntligen kom den efterlängtade snön 🙌🏼❄️🎿 och som jag har längtat😍👌🏼

Likes

Comments

Hej!
Idag så har det varit ännu en fantastisk dag här i Åre och vi har på förmiddagen in emot eftermiddagen varit ute och vandrat! Det är så himla skönt att bara gå uppe i fjällen och ha världens finaste vyer när man går emot topparna. 🗻
Vi kom sedan hem och jag bastade och det var väldigt behövligt. Sen så gick jag och Mamma ut på torget och shoppade och jag hittade några riktigt fina plagg! 💗
Så jag lägger in några bilder från idag men de mesta är på min systemkamera och detta inlägg är ifrån min mobil! 😊 Men jag hoppas ni alla har haft en jättebra dag och en fortsatt trevlig helg! 😘

Likes

Comments

Hejsan!
Jag sitter nu i stugan i Åre efter 2 dagar här och tänkte berätta vad jag gjort hittills då vi ska hem på lördag! Vi kom fram i går på eftermiddagen och kände oss då ganska så utmattande så vi packade upp och vilade lite grann!
Vi gick sedan också en promenad efter vår lilla "vila" och vips så var klockan 8 och vi gick tillbaka till stugan för att göra iordning lite varm oboy och göra iordning oss för natten.
Vi vaknade sen nästa dag vid 9 ( dock inte jag då jag klev upp kl. 10 😂 ) och åt frukost för att sen klä på oss mer kläder och sen fara iväg till Fröå gruvorna!
Jag var där för flera år sedan så jag kommer inte ihåg så jättemycket men det var jättekul att se igen då man fick reda på mycket info och fick se hur de levde då! 😊
Sen så for vi runt på baksidan av Åreskutan och gjorde en liten roadtrip i de fina byarna som man inte lägger märke till så mycket. 😊
När vi var klara for vi tillbaka till Åre och vilade upp oss lite grann och fräschade upp oss för att gå ut och äta lunch.
Vi åkte in på torget och hittade en jättemysig och fin resturang / fikaställe som hette crêperie och nånting mer😂 Det var verkligen så goda crêpes och grym kvalité på allt. Jag tog crèpe med fetaost, pesto, tomat och mycket annat gott. På menyn fanns också dessertcrêpes med bl.a nutella, vaniljglass och mycket annat gott! Så vi får nog gå dit vid något annat tillfälle och dela på någon av dem. 😋
Jag for också sen till min kompis A som också har en stuga här för att träffa henne och min andra kompis J. Vi spelade sällskapsspel, pratade, bastade och badade lite bubbelpool och en massa annat. Så det var riktigt trevligt😊 Sen så for jag hem till min stuga för imorgon så ska vi upp tidigt för att vandra som vi gör varje höstlov här. 👍🏼
Jag lägger in lite bilder ifrån idag här nedanför och jag kommer nog skriva ett inlägg imorgon också!
Hoppas ni har haft en jättebra dag 😊
Kraaam 💕

Likes

Comments

Musik.
Världens mest maktfylld språk enligt mig.
Jag har så länge jag kan minnas alltid varit en musikalisk människa då hela min släkt på Pappas sida hållt på med musik på ett eller annat sätt i nästan hela sitt liv, då alla mina fastrar har sjungit och varit med i kör plus att de spelar minst två instrument helt felfritt. Farmor har också jobbat lite som kantor och spelat piano hela sitt liv medans min farfar varit en av de bästa på fiol jag någonsin upplevt.
Jag har också då växt upp med pappa men också mamma som sedan barnsben varit meddragen i musiken och han är självlärd och kan spela gitarr, bas, kontrabas, piano och sjunga plus att han har gehör (man kan höra en not och säga på pricken vad det är) och som tur är så har jag ärvt denna fantastiska musikaliska egenskap mest ifrån pappas sida men också min mamma som har också en så vacker sångröst.
Under mina yngre år så växte jag upp i ett hem där jag på kvällarna sprang runt salsbordet medans Pappa spelade Nothing else matters av Metallica på pianot och jag tilsammans med mamma dansat och sjungit med. Jag har med mina föräldrar ända sen jag varit bäbis sjungit och lyssnat på musik, till och med när jag låg i magen så brukade de sjunga för mig. När jag var ca. 3 år kunde jag nästan upp till 25 barnsånger utantill och musikintresset har bara växt sedan dess.
När jag var 6 år började jag ta fiollektioner och på kvällarna efter skolan så sprang jag till min farfar för att träna på de låtar jag fått. Sen när jag kom hem ifrån honom efter nån timme så tog jag nån av pappas cd skivor och satte på en lugn rocklåt och sjöng med och spelade luftgitarr tills det var dags att lägga mig.
Musiken har alltid funnits där och oavsett hur jag kände mig så kunde jag alltid finna ro igenom att höra min pappa spela något instrument eller en bra låt på någon av de 100 tals skivorna. Mina föräldrar och mina släktingar har gett mig en sån inspiration i detta ämne och jag är evigt tacksam.
Jag tog fiollektioner en gång i veckan i 7 år men kände att jag ville satsa på sången lite mer och började sen att ta sånglektioner istället. Så nu har jag en jättebra sånglärare som får mig väldigt motiverad och jag är också med i en liten kör som vi på skolan har. Jag kan fortfarande spela fiol och är självlärd på gitarr.
En av mina största drömmar sen barnsben har varit just att blivit artist. Då när jag var 5 år skrivit min första låt så har jag alltid haft denna dröm i bakhuvudet. Jag vill en dag stå på en stor scen och höra tusentals människor samlats för att ta del av min musik. Jag vill att folk ska bli stolta över min musik, känna mitt budskap igenom texterna och känna att de har nånting att luta sig tillbaka emot när det är svårt. Jag vill se mitt namn på Madison square garden och höra det öronbedövande ljudet då jag kliver upp på scenen för att dra igång min första låt.
Så för att ni ska få lite musikinspiration så ska jag nu tipsa om en ny låt som passar perfekt till lite mörkare och kallare höstkvällar. Home av Adele. Då Adele har varit väldigt tillbakadragen på de senaste 2 åren så är denna låten en perfekt "comeback". Hon sätter vekligen allt och har en enormt vacker röst och hon har sen ganska länge varit en enorm musikalisk personlighet och är fortfarnde en av mina största inspirationer inom musiken.
Så jag hoppas ni gillar detta inlägg!
Kraaam 💕

Likes

Comments