Header

Jag är TOTALFÖRÄLSKAD i skinnbyxor, jag är så lycklig att denna trenden har smugit sig tillbaka och jag bara längtar att få klicka hem ett par nya läckerbitar. Jag har massor med skinnbyxor hemma som tyvärr jag tyvärr har blivit för fat för, eller snarare dem har blivit för små såklart ;)


Tänkte att jag kunde klicka in några par som jag tycker är super snygga!!!

1. 2. 3. 4. 5. 6.

Likes

Comments

Lägenhetsdröm

Åh jag kan grotta in mig i denna inredningsdjungeln gånger 1000, har verkligen suttit och letat massa inspiration tills nästa lägenhet och jag är så peppad att få inreda och måla om och verkligen få till det efter min smak, just nu har vi en hyreslägenhet som vi inte riktigt kan styra och ställa precis som vi vill.

Likes

Comments

Åh! hej på er mina hjärtan.
Jag och O kom alldeles nyss precis in från en LÅNG lång power walk. Det tog hela 1 timme och 40 minuter för oss att promenera idag, och det är så himla skönt då det är gjort! man kan verkligen ge sig själv en klapp på axeln efteråt och känna sig duktig och framförallt att få ta en lång och skön dusch för att sedan slänga sig i sängen för att kolla massa serier är ju oslagbart.

Jag och O har bestämt att vi ska ta oss ut ca 3 gånger i veckan på långa prommisar och vi har faktiskt hållit det väldigt bra tycker jag, vi har ganska så stora problem med att hålla oss till enbart nyttig mat så för oss passar det att promenera och motionera och ändå kunna äta ganska så onyttiga saker, för vårt syfte är aldrig att banta, vi mår helt enkelt bra av att röra på oss och ändå inte behöva tänka så mycket på vad vi stoppar i oss.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sätta på Prison Break.

Puss på er


Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Troligtvis något väldigt ovanligt och unikt, men svår fråga.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Amen.

3. Har du bra självförtroende?
Nej, verkligen inte. Men tror att dedär är en mognadsgrej för min del. Jag har mycket mer självförtroende nu än vad jag hade för några år sedan.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Att-göra-lista-i-livet: Resa till Maldiverna och LA, köpa en riktigt najs villa och självfallet gifta mig.

5. Beskriv ditt drömutseende.
Att vara naturligt vacker, inte behöva något smink.

6. Någon du har kysst?
Min fantastiska sambo <3

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Hm, tror det finns på vinden hemma hos mami och papi.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Japp, annars hade jag ju inte valt den ;)

9. Vad väljer du, godis eller chips?
En fet godispåse, och inga chips utan dipp.

10. Hur uppvaktar man dig?
Överraskar mig och gör oväntade saker, bjud mig på lite bananglass så går vem som helst hem hos mig.

11. Har du rykten efter dig?
Hur ska jag veta? ;) men det man inte vet dör man inte av.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag bryr mig för mycket om andra, på gott och ont faktiskt.

13. Din bästa egenskap?
Att jag är så omtänksam och tar personer som dem är, och att folk har förtroende för mig.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Nope, iallafall inte för min del.

15. Har du kysst en kompis?
Såklart jag har!! tjejkompisar är ju så rolig att pussa.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Nej och ja, man får ju såklart anpassa sig efter situationen på ett eller annat sätt, men just nu älskar jag sambolivet och skulle inte välja bort det för flera miljoner kronor ens.

17. Hur lång är du?
Ynka 1.57

18. En vacker person?

Min mamma givetvis, och mina systrar, blev dock mer än en.

19. Ett boktips?
Läser tyvärr inte böcker, men jag önskade.

20. Bäst just nu?
Att det är fredag och jag ska få lata mig i soffan.


Likes

Comments

Hej alla fina!
Vilken underbar dag!!! försöker att ta in varje liten sekund då solen tittar fram, märker att jag börjar bli mycket piggare nu då våren börjar komma närmare och närmare och det är ljust längre om dagarna, verkligen en uppskattning för lilla trötta jag.
Idag var det verkligen en kort dag, en föreläsning som jag råkade försova mig till och sedan hade jag bar en lektion för att sedan sluta, vi har hälsovecka just nu så en riktig snabb vecka har det varit.

Sitter just nu och väntar på O som inte har slutat jobbet än, ska åka och handla för att fylla på kylskåpet då han kommer och kanske ta en prommis senare inpå kvällen, blir väldigt lugnt för vår del då O fortfarande är krasslig och jag känner mig trött.

Puss och kram och hoppas att ni får en helt UNDERBAR FREDAG, och tusen tack för all fin respons för bloggen.

Likes

Comments

Hej mina hjärtan <3

Hade en helt fantastisk fredag med tjejgänget!!!! vi var hemma hos Alva och skulle egentligen fortsätta på vårt hemliga projekt ;) men det slutade med att vi 7 stycken tjejer dansade till en massa härlig musik, åt massa gott och drack vin, var länge sedan jag hade så roligt.

Idag har jag och O varit en sväng och små shoppat lite, välbehövligt. Vi var uppe med tuppen imorse för att ta en lång powerwalk, så mysigt och uppfriskande.

Nu ska jag göra en god mojito och kolla på Prison Break

PUSS och KRAM

Likes

Comments

Idag startade vi dagen med en lunch på Waynes för att kunna planera vårt kommande projekt som jag är så himla spänd att få tala om för er, men inom några dagar så kommer allting att falla på plats och vi får äntligen AVSÖLJA!! weey, jag tror att ni kommer att tycka att det är lika roligt som vi tycker, jag hoppas det iallafall.

Jag och O har nyss varit hos svärmor för att äta lite hämtmat, det är en riktig sån dag idag. Vi har dessutom MASSOR med tvätt att få undanstökat, så ikväll ska O ta hand om tvätten medans jag röjer i lägenheten för att imorgon kommer tjejerna hit för att fortsätta på vårt projekt, samt på fredag eftermiddag/kväll ska vi mysa på med massa ost & kex och ännu mer planering, veckan är fullspäckad och livet leker helt enkelt.
Jag har haft problem med texten till mina inlägg på något konstigt vänster? så varje inlägg jag har lagt upp så har bara bilderna funnits tillgänglig, skumt, men äntligen reparerat.


PUSS & KRAM

Likes

Comments