Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Pray for Stockholm

Aldrig har Svergie varit så grått som idag. En Fredag som dem flesta trodde skulle glädjas, men det blev totalt tvärt om. Idag tänker jag på alla som blivit drabbade i Stockholmstradegin, samt alla anhöriga. Mitt hjärta blöder och jag önskade att detta var ogjort, alla som bara för på fel plats vid fel tillfälle. 

Glöm aldrig att uppskatta det ni har, era anhöriga, det är det absolut viktigaste. Ta hand om varandra, kramas en gång för mycket än för lite, skratta, ha kul tillsammans, och för guds skull stanna inne ikväll. 

Ta hand om er <3 

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

Allt bra med er? med mig är det relativt bra om man bortser från all jäkla stress som är i skolan nu, vi har nationella denna veckan och har massa andra skolarbeten som ligger och gnager, och jag har inte riktigt motivationen till att göra klart allting, nog om skolan. Idag hämtade O upp mig då jag slutat och vi åkte och kikade på golv, färg, och lite mer golv. Vi är väldigt överens om mycket om vad vi vill ha i lägenheten men vissa saker är fortfarande oklara, jag var så himla sugen på golvet här ovan, ville ha det i gallen då jag tycker att det är så himla annorlunda och sticker ut, men O tycker verkligen att det är skit fult, fan.

Ni kommer faktiskt få en hel del renoveringsinlägg här framöver, jag har dessutom haft i bakhuvudet att skaffa youtube av någon konstig anledning?!?! kan tycka att det vore kul att blicka tillbaka på allt som händer i livet, well well det får jag ta en annan gång.

Puss på er!!!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

Jag är på Nouw igen, det känns så annorlunda att vara tillbaka på denna plattformen men samtidigt så himla skönt, jag kände att jag gav Devote en chans men jag hann aldrig riktigt landa och känna mig bekväm där, jag tycker om Nouw för att det är en sån enkel plattform att använda sig av då det kommer till inlägg och så skönt att följa alla bloggar här som jag faktiskt läser ett helt dussin av.

Det är mig det ska kännas bekvämt för då det kommer till blomningen och för mig känns Nouw just nu som det bästa alternativet för mig, det kändes aldrig som att jag fick någon vidare motivation på Devote tyvärr, kanske en annan gång.

Jag har föresten hunnit att ändra hårfärg också, från mitt dassiga svarta tråkiga hår till en varmare ask/blond sandre färg, jag trivs men är inte riktigt klar än.


Likes

Comments

Nu säger jag hejdå till Nouw och tackar för denna fantastiska tid, det har varit en upplevelse att få blogga här och ta del av alla fantastiska människor men nu har jag äntligen fått förfrågan om att bli en del av devote familjen och självfallet tackade jag ja för att utvecklas ännu mer och fortsätta att vara den jag är, och naturligtvis hoppas jag att ni följer med mig även dit.

Puss och kram!

www.devote.se/agnesmaya är min nya adress.

Likes

Comments

yeeey, äntligen. Min bästis från Göteborg kom och överraskade mig på skolan i Fredags, gissa vem som blev lycklig? jo jag. Vi gick och tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord, tror att vi satt där i minst 3 timmar, så mysigt,


Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

Denna dagen har inte erbjudit så mycket, har varit och lunchat med tjejerna, riktigt mysigt. Har också ny frisyr för er som missat, kortat ner luggen MASSOR, men jag vet faktiskt inte om jag gillar det än, jag är nog bara ovan just nu.


Likes

Comments

Hej mina stjärnor! hoppas allt är bra med er.
Idag skulle jag egentligen och fota till min nya design vilket tyvärr inte blev av då jag inte mår så bra. Det är mycket som händer i mitt liv just nu och ibland måste man tänka på sig själv, mer än man tror faktiskt, det är så lätt att glömma bort sig själv och sitt mående och ta allt annat i första hand. Ibland måste man stanna upp och tänka, det gjorde jag idag och kände att jag verkligen inte orkade någonting annat än att ligga i sängen hela dagen, och då ska man lyssna på sig själv och kroppen.

Det är så himla kul att se att så många nya läsare börjar att strömma in!!! det är en evig lycka, jag älskar er alla <3

Likes

Comments