Agnes Maya

God förmiddag kompizar! allt väl?

Idag är det en riktig röjar dag för min del, har slängt in massa tvätt i tvättmaskinen, har börjat flyttpacka för fullt.


Åt världens godaste lunch med tjejerna dessutom, muuuuums

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej älsklingar!

Hoppas att allt är väl med er. Med mig är det väldigt blandade känslor, förra veckan gjorde nämligen jag och min sambo slut.. det var ett gemensamt beslut men fortfarande riktigt tungt, jag skulle ljuga om jag sa att det är inte är det jobbigaste jag har gått igenom, för det är det verkligen. 5 år fick vi spendera tillsammans, och han kommer utan tvekan att vara en utav dom mest betydelsefulla personerna i mitt liv.

Nog om det! nu är det dags mot nya mål och nya möjligheter här i livet. På tisdag åker jag och tjejerna till Rhodos och sedan därefter flyttar jag till Stockholm!!! hur fantastiskt?


Likes

Comments

Har varit och firat denna charmknutten på hans 3 årsdag. Det var så himla spännande att få se hans första år då han verkligen är medveten om att vi firar honom, och alla paket han var helt excited över.

Likes

Comments

Jag har på senaste börjat vela vara mycket mer personlig i mina inlägg. Jag vill att ni ska få en så tydlig bild som möjligt av mig, jag vill inte låtsas vara någon jag inte är, jag kommer att vara rak och ärlig och jag vill dela med mig till er vad jag går igenom, vad jag gör om dagarna, det mesta vill jag helt enkelt få dokumenterat för er och för mina vänner & familj som nu kommer att hamna något längre ifrån mig.

Jag flyttar om enbart några veckor, det var ett spontant beslut men som alltid har varit mig nära hjärtat. Jag har alltid velat leva mitt liv i Stockholmsstad, men jag oj så mycket längre jag trodde det skulle dröja. Men jag försöker att se att allting har sin mening, jag har fått möjligheten att starta ett helt nytt liv med min allra bästa vän, och jag har tusentals känslor i min kropp. Jag har alltid haft 10 minuter till mina föräldrar att åka, samt övrig släkt, jag besöker dem mer eller mindre dagligen då vi är en otroligt tight familj som är väldigt kär om varandra, nu kommer jag inte kunna träffa dem 1 gång i månaden ens, det känns så fruktansvärt tungt men ändå så glad och stolt över mig själv som har åstadkommit allt detta på egen hand, nu ska jag stå på egna ben, göra svåra beslut, jobba och arbeta, ha kul och allt där emellan. Nu börjar ett nytt liv, där jag kommer att lära känna nya människor för livet. Och jag är så tacksam att ni ska vara med mig hela vägen, det ska bli så roligt att få kolla tillbaka på allt vart jag är nu och vart jag är om 6 månader, allt kan verkligen hända.

Jag väljer inte bort dem jag älskar, jag är bara något längre ifrån dem och får försöka älska dem ännu mer än vad jag redan gör, fast på avstånd.

Min andra halva, min bästa vän och nu mera min sambo, jag är så tacksam att få möjligheten att dela mitt liv med henne. Så mycket vi kommer att få gå igenom tillsammans.

Likes

Comments

Godmorgon mina hjärtan!

Hoppas att allt är bra med er, med mig är det tipp topp. Mitt schema för veckan är fullproppat och jag har så mycket att stå i, ska på ett viktigt möte imorgonbitti samt åka tidigt till Stockholm för att jobba och uträtta lite andra ärenden, sedan så ska jag och tjejerna bra njuta och ha det underbart där.


Likes

Comments

I samarbete med Madlady har jag fått den fantastiska möjligheten att få bära detta fina set. Jag tycker det är så smidigt att bara bära en dag då man inte orkar dra på sig jeansen eller helt enkelt bara vill träna, jag tycker att dom är super sköna att träna i, det väljer man själv.

Med rabattkoden "agnesmaj" så får ni hela 15% rabatt på ert köp i kassan.

Shoppa lugnt.

settet hittar ni HÄR

Puss!!!!

Likes

Comments

Wow vilken underbar dag!!!! idag spenderade jag eftermiddagen hos mina pärons landställe, så himla mysigt är det där och jag trivs så fruktansvärt bra i den lugna miljön vid vattnet.


Likes

Comments

Jag får dagligen frågor om Stockholm och hur jag/vi gick tillväga för att få en sån himla fin lägenhet och sånt bra läge. Jag förstår er som inte alls är intresserade att ni måste bli less på mitt tjöt om flytt hit och dit, men jag vill verkligen hjälpa dem som är nyfiken.

Jag anser att i Stockholm är princip ingenting omöjligt och jag vet att dem flesta kan fixa ett boende som är mer än OK där. Det är en enorm bostadsbrist men har man ett bra kontaktnät och är duktig att prata så har man ett enormt försprång. A och O är att binda kontakter, kolla blocket på lägenheter som är till uthyrning, försök att hitta ett kontrakt som är långt, om inte så försök att hitta ett kontrakt som åtminstone är på 6 månader så du hinner leta vidare efter boende. Man kan heller inte förvänta sig det första bästa från en början, vi hade bara ren tur som fick hyra en lägenhet på Lidingö.

Var beredd på att du får lägga ut en HEL del pengar, så var beredd med plånboken och var säker på att du verkligen kan betala alla kostnader som tillkommer. Gå med i Facebook grupper, som exempelvis "Lediga lägenheter Stockholm, "Stockholm Lägenheter", där finns det enormt mycket lägenheter som hyrs ut under korttid och långtid, där är det nog som lättast att få tillgång till en lägenhet. Gör ett inlägg i gruppen, presentera dig och förklara vad du är ute efter, då kommer säkerligen folk att nappa och kontakta dig.


Jag är helt övertygad om att om ni lägger ner tid och energi på det hela så kommer ni garanterat att hitta ett boende som passar dig.

Hoppas att mina tips var till någon hjälp, det är faktiskt mina erfarenheter och jag har lyckats. Är det några fler frågor eller något som jag har missat så får ni jätte gärna fråga mig, jag svarar alltid.

PUSS!!! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kommer du att hoppa av skolan då du flyttar till Stockholm?

Svar nej, jag kommer inte att hoppa av skolan. Jag kommer att fortsätta att plugga fast inte som vanligt, jag kommer inte att gå till skolan. Jag kommer att plugga på distans, dvs allt sker via datorn vilket betyder att jag kan jobba på dagarna istället.


Hej hur får man lägenhet i Stockholm? jag vill så gärna flytta dit men allt är så dyrt och jag vet inte hur jag ska gå tillväga.

Hej! Denna fråga får jag dagligen och det är en relativt svår process, men jag skulle kunna göra ett inlägg om enbart Stockholm, möjligheter samt hur vi gick tillväga för att få en lägenhet.

Använder du löshår? isf vilket märke?

Ja tyvärr är jag en flitig användare utav löshår, vill inte ens veta hur mycket tid och PENGAR jag har lagt ner på allt dessa hår hahah, jag använder Rapunzel's clip on, samt Chloe's hair.

Vad går du för linje?

Jag går Handels programmet 😊


Hoppas att mina svar var till nytta, jag ser som sagt att det är MASSOR av frågor ang Stockholm, jag tänkte göra ett separat inlägg om enbart det då det är väldigt efterfrågat.

PUSS!


Likes

Comments

Klickade precis hem dessa GODINGAR, alltså hur söta är dom inte? jag kommer rocka dessa i sommar med massa fina kjolar 😍

Likes

Comments

Nu börjar min sockerfria och helst glutenfria månad från och med nu. Så som min kropp är nu trivs jag inte alls, det är så lätt att då man bara går hemma om dagarna så stoppar man i sig allt som finns till hands och tänker inte alls på vad man faktiskt äter. Jag har gått upp en hel del nu den senaste tiden och jag känner att det verkligen inte är jag, därför har jag tänkt att ge Coffee Zero en chans till att få mig att "komma i form" lite enklare.

Jag tänkte ge denna produkt några månaders chans, det kan vara en liten push till att faktiskt komma i form igen. Jag kommer som sagt att försöka att ta bort det mesta av gluten då min kropp faktiskt mår sjukt dåligt då jag äter gluten, jag blir som en ballong av vitt bröd samt massa pasta osv. Det med socker har jag inga större problem att stå ifrån, men nu vill jag bara bli mig själv igen innan jag flyttar till Stockholm och ska börja jobba hårt så kommer jag inte hinna dra igång med denna processen.


Jag vill också uppmana er om att detta inlägg inte är sponsrat, jag står själv för kostnaden för produkten och kommer att recensera den då jag är klar.

En kopp om dagen, helst innan frukosten. Detta ska hjälpa till att förbränna, självfallet kommer jag att ta många powerwalks samt göra många övningar med kroppen.

Produkten kan ni hitta HÄR

Likes

Comments

Hej vänner!!!

Vilket fantastisk väder det har varit idag, iallafall här i Norrland. Startade dagen med en rejäl brunch hemma på syrrans taras, termometen bara steg och jag fick mig faktiskt en bränna.


Denna finisen kom också förbi oss en sväng och hängde.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte vänta tills jag får börja inreda nya lägenheten!! det är verkligen super liten men bara för mysig och hemtrevlig, jag vet precis hur jag vill ha det.

Det första vi tänkte göra då vi är framme i Stockholm är att direkt hämta upp Maja på flygplatsen (då hon varit i Spanien den lyllosen) , för att sedan åka raka vägen till Ikea för att köpa massa godbitar, har också ett samarbete på gång som kommer att smycka lägenheten lite extra, yeey.

Skulle så gärna vela visa er allt under flytten, men det blir svårt i enbart bilder, har funderat på att göra flyttvloggar, skulle vara lite spännande med något sånt nytt, well well, det visar sig vad jag gör 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

"Ingen minns en fegis", är något jag har fått höra sedan barnsben. Vad är feghet för er? att inte följa strömmen och bli påverkad av grupptryck, för mig finns ingen feghet, vi alla är olika människor med olika förutsättningar.

Jag har en hel del förebilder som jag ser upp till allra helst för att dem gör sitt jobb till 100%, dem står upp för sig själv och sina handlingar, Isabella Löwengrip är en utav mina allra mest älskade förebilder, jag tycker att hon är så fantastisk kvinna som lägger helhjärtat ner sin tid på det hon älskar.

Jag har fått så himla mycket fin kritik sedan jag gick ut med att jag skulle flytta till Stockholm, men även en hel del spydiga kommentarer om "hur ska ni har råd? "hur ska två 18 åringar klara sig i en helt ny stad? "ni kommer att få jobba arslet av er", svar ja. Mer eller mindre så kommer vi att få jobba röven av oss för att klara oss med allt som ska gå ihop, vi har en hyra att betala, två magar att mätta samt ha kul utöver det, det är kämpigt men det kommer att vara värt varenda slitsamma och känsloladdade tid som någonsin går att tänka sig.

För 1 år sedan så visste jag inte vart jag ville komma i livet, det vet jag väl egentligen inte riktigt nu heller, men jag är säker på att jag vill testa mina vingar i en annan stad, älskade Stockholm. ❤

Och kom ihåg, att ingenting är omöjligt. Följ dina drömmar, kämpa dig dit du vill komma även om det känns som en evighet och omöjlighet att nå ditt mål, jag trodde inte mina ögon att jag om någon månad skulle flytta ifrån min älskade familj och mina fina vänner, men nu gör jag det, hur motigt och jobbigt det än kommer att vara.. På 1 vecka så stod vi där med lägenhet, jobb, samt en fast punkt med skolan. Det är viktigt att veta på ett ungefär vad man vill, ha någon slags plan, då tror jag att man kan nå sina mål till 100&., det gäller bara att våga tro på sig själv och sina drömmar, lägg ner tid och energi, hitta lösningar, en plan B, våga ta tag i det.

Likes

Comments

Instagram@_agnesmaya