Header

Hej på er darlings!
Sitter just i skrivande stund och kikar på massa julklappar till alla familjemedlemmar, jag som brukar ha någorlunda tankar på presenttips är totalt tom på fantasi. Vi har så blandade personligheter i min familj så att hitta rätt present till varje liten människa är en ren kamp, men jag ska nog luska fram något förr eller senare.

O ligger och sover djupt vilket är super då jag har tillfälle att leta klappar till honom också (omöjligt annars) då han är så nyfiken. Det blir en billig jul för våran del då vi nyligen har flyttat till en egen lägenhet och det är nog kämpigt med all inredning som ska införskaffas, men det är ju förståeligt, julen kretsar ju inte om klapparna utan att få umgås med nära & kära.


Jag tänkte faktiskt lägga upp några collage på julklappstips, en toppenide enligt mig då det står helt stilla för vissa. Nu ska jag inte snöa in mig på julen alltför mycket.

Ni får ha det så bra så länge!

Puss & kram!


Likes

Comments

Jag tänkte att det kunde vara roligt att se vilka bloggar jag följer och inspireras av dagligen. Det är faktiskt väldigt få bloggar jag följer, men detta är verkligen dem 4 spikade som jag kikar in dagligen. Självfallet så klickar jag mig in på andra bloggar också men dessa kommer nog alltid vara mina favoriter.

Det som jag tror har fått mig att falla i smaken så mycket för Bianca och Andrea är för deras utstrålning, och för att jag tycker att dem påminner så mycket om mig själv, ärligheten, humorn, oj vad jag vill hänga med er två någon dag.

http://nouw.com/linnahlborg //// http://jannideler.com/

Likes

Comments

Några godingar på hem som inspirerar mig.
För mig har inredning alltid varit ett stort intresse men OJ så mycket större det blivit sedan jag flyttade hemifrån. Och för mig är det så sjukt att nästa stora steg i mitt och O's liv är att flytta till ett hus? förstår ni hur sjukt det är, ett hus? oj så jag längtar att få pyssla och inreda.

Likes

Comments


Det är dessa produkter jag använder för att hålla mina bryn på plats. Jag brukar beställa färg och färgcreme från lyko.se. Och NYX tame&frame från Cocopanda som verkligen har blivit en favorit för mig, den ligger helt klart före anastasias dip brow. Och dessutom är den jätte jätte billig?!?!

färgcreme HÄR Refecto naturbrun HÄR NYX tame&frame HÄR

Sedan använder jag också mig utav en snedskuren brynborste från Anastasia. 

Likes

Comments


Hej mina hjärtan, hoppas att ni har haft en bra helg!
Jag och O har varit så jäkla seg hela helgen och har spenderat den mesta tiden i soffan (SKÖNT) för min del.
Idag så är vi bortbjuden till mina föräldrar på middag, gud vad man längtar efter riktig mat nu då man inte bor hemma längre, det är inte ofta jag och O ställer oss och lagar en redig måltid.

Måste slänga in en tvätt idag och storstäda lägenheten som numera ser ut som ett bombnedslag och beta av lite plugg tills vi har tre olika prov i veckan?? för mig är det verkligen omöjligt då allt jag läser går in i ena örat och ut i det andra. 
Jag tänkte vilket fall som lägga upp hur jag sköter mina bryn då jag har fått en del frågor angående det, så håll utkik.

PUSS

Likes

Comments


Hej mina pärlor! vad länge sedan.

Kärleken har lyckats att övertala mig en resa till Los Angeles?!?! jag var helt övertygad om.. trodde jag, att jag ville resa till Maldiverna eller eventuellt Bora Bora Öarna, men nu är vi båda beslutsamma om att vårt resemål blir LA, vilket jag absolut inte klagar på. Det ska bli otroligt intressant att få upptäcka allt som finns att se där, bland annat besöka Venice Beach som för mig är ett måste, hyra en bil och bara åka till massa mysiga ställen.

Är det någon av er som har varit i LA och kom med tips på bra matställen och sånt vi måste upptäcka.


Likes

Comments

​Alla mina fina pärlor, om ni mot förmodan skulle vara i Sundsvall så MÅSTE ni besöka Vezzo. Dom har verkligen världens goaste mat och min favorit pasta. Det är nästan farligt hur ofta vi vill besökta stället, men det blir för oekonomiskt i längden.

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw