Header

Nu säger jag hejdå till Nouw och tackar för denna fantastiska tid, det har varit en upplevelse att få blogga här och ta del av alla fantastiska människor men nu har jag äntligen fått förfrågan om att bli en del av devote familjen och självfallet tackade jag ja för att utvecklas ännu mer och fortsätta att vara den jag är, och naturligtvis hoppas jag att ni följer med mig även dit.

Puss och kram!

www.devote.se/agnesmaya är min nya adress.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

yeeey, äntligen. Min bästis från Göteborg kom och överraskade mig på skolan i Fredags, gissa vem som blev lycklig? jo jag. Vi gick och tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord, tror att vi satt där i minst 3 timmar, så mysigt,


Likes

Comments

Hej mina hjärtan!

Denna dagen har inte erbjudit så mycket, har varit och lunchat med tjejerna, riktigt mysigt. Har också ny frisyr för er som missat, kortat ner luggen MASSOR, men jag vet faktiskt inte om jag gillar det än, jag är nog bara ovan just nu.


Likes

Comments

Hej mina stjärnor! hoppas allt är bra med er.
Idag skulle jag egentligen och fota till min nya design vilket tyvärr inte blev av då jag inte mår så bra. Det är mycket som händer i mitt liv just nu och ibland måste man tänka på sig själv, mer än man tror faktiskt, det är så lätt att glömma bort sig själv och sitt mående och ta allt annat i första hand. Ibland måste man stanna upp och tänka, det gjorde jag idag och kände att jag verkligen inte orkade någonting annat än att ligga i sängen hela dagen, och då ska man lyssna på sig själv och kroppen.

Det är så himla kul att se att så många nya läsare börjar att strömma in!!! det är en evig lycka, jag älskar er alla <3

Likes

Comments

Älskade lördag, spenderade hela fredagen och halva lördagen med min älskade familj., som jag sa i mitt förra inlägg så uppskattar man verkligen familjen en liten gnutta extra då man flyttar hemifrån, iallafall enligt mig, Vi hade så mysigt med massa frukt och låg och kollade igenom MASSOR med filmer bland annat min favvo Johan Falk.

Idag har jag fått massa saker undanstökat, har skickat massa mail som jag verkligen var tvungen att svara på idag. Ska också sätta mig ner och planera dom kommande dagarna, det är någonting som jag gör ofta då jag har tid över, brukar boka in alla viktiga saker i min kalender på telefonen så att jag kommer ihåg.

Nu ska jag och O snart och åka och handla massa gott tills ikväll, blir tidigt ikväll då jag faktiskt ska och plåtas imorgon till min nya design här på bloggen, ser inte riktigt fram emot det då jag verkligen inte har några snygga kläder att ha på mig, men någonting ska nog gå hem ändå.

Ha en fin lördag älskade ni, och tusen tack för all fin respons!!! ni är bäst.

Likes

Comments

Likes

Comments

- Lägg inte så mycket vikt på vad din blogg ska inrikta sig , det kommer med tiden och du kommer inom en snar framtid att inse vad just du är specifik på.


- håll dina läsare uppdaterade
Alla vill väl läsa en blogg med saftiga nya inlägg? det vill iallafall jag. Man vill inte följa någon som bara postar ca 1 gång varannan vecka, det är inte så poppis enligt mig, men vem vet, det kanske går hem om man är riktigt duktig? :*


- Kom med varierande inlägg, frågestunder, frågor och svar, outfit bilder, tips, klädkollage, bilder från din vardag, m.m.

- Ta inte dina läsare för givet, uppskatta dem och visa din uppskattning <3 Lägg ner mycket tid på deras kommentarer och ge dem respons om dem kontaktar dig, något som jag faktiskt är väldigt duktig på om jag får säga det själv. JAG ÄLSKAR MINA LÄSARE.


- Ha en strukturerad inläggssamling, planera planera planera, sätt dig då du har en ledig stund och skriv ett gäng inlägg som du kan tidsinställa, eller skaffa en almanacka för att skriva ner alla dina ideer på inlägg, super smidigt.


- Våga att ta steget till ett samarbete, släng iväg en mail om du är sugen på att samarbeta ihop, vad mer kan hända än att du får ett nej? inte mycket.


- För att folk ska få upp ögonen om din blogg så kika in på andras bloggar och lägg en snäll kommentar, eller varför inte skriva din bloggadress i din bio på instagram?

Likes

Comments

Åh vilken givande dag med mami, jag kom till henne runt 12 tiden och vi passade på att dricka massa gott kaffe och bara satt och pratade i evigheter, sedan gick vi på en lång prommis.
Nu har jag gjort tacos till hela familjen och ska verkligen mysa på till fullo när jag äntligen är här och hälsat på, det blir en helt annan uppskattning till sina föräldrar då man flyttar hemifrån, det kan jag lova er.


Ha en super mysigt fredag älskade ni!

Likes

Comments

Likes

Comments