Header

Jag kan verkligen inte vänta tills jag får börja inreda nya lägenheten!! det är verkligen super liten men bara för mysig och hemtrevlig, jag vet precis hur jag vill ha det.

Det första vi tänkte göra då vi är framme i Stockholm är att direkt hämta upp Maja på flygplatsen (då hon varit i Spanien den lyllosen) , för att sedan åka raka vägen till Ikea för att köpa massa godbitar, har också ett samarbete på gång som kommer att smycka lägenheten lite extra, yeey.

Skulle så gärna vela visa er allt under flytten, men det blir svårt i enbart bilder, har funderat på att göra flyttvloggar, skulle vara lite spännande med något sånt nytt, well well, det visar sig vad jag gör 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

"Ingen minns en fegis", är något jag har fått höra sedan barnsben. Vad är feghet för er? att inte följa strömmen och bli påverkad av grupptryck, för mig finns ingen feghet, vi alla är olika människor med olika förutsättningar.

Jag har en hel del förebilder som jag ser upp till allra helst för att dem gör sitt jobb till 100%, dem står upp för sig själv och sina handlingar, Isabella Löwengrip är en utav mina allra mest älskade förebilder, jag tycker att hon är så fantastisk kvinna som lägger helhjärtat ner sin tid på det hon älskar.

Jag har fått så himla mycket fin kritik sedan jag gick ut med att jag skulle flytta till Stockholm, men även en hel del spydiga kommentarer om "hur ska ni har råd? "hur ska två 18 åringar klara sig i en helt ny stad? "ni kommer att få jobba arslet av er", svar ja. Mer eller mindre så kommer vi att få jobba röven av oss för att klara oss med allt som ska gå ihop, vi har en hyra att betala, två magar att mätta samt ha kul utöver det, det är kämpigt men det kommer att vara värt varenda slitsamma och känsloladdade tid som någonsin går att tänka sig.

För 1 år sedan så visste jag inte vart jag ville komma i livet, det vet jag väl egentligen inte riktigt nu heller, men jag är säker på att jag vill testa mina vingar i en annan stad, älskade Stockholm. ❤

Och kom ihåg, att ingenting är omöjligt. Följ dina drömmar, kämpa dig dit du vill komma även om det känns som en evighet och omöjlighet att nå ditt mål, jag trodde inte mina ögon att jag om någon månad skulle flytta ifrån min älskade familj och mina fina vänner, men nu gör jag det, hur motigt och jobbigt det än kommer att vara.. På 1 vecka så stod vi där med lägenhet, jobb, samt en fast punkt med skolan. Det är viktigt att veta på ett ungefär vad man vill, ha någon slags plan, då tror jag att man kan nå sina mål till 100&., det gäller bara att våga tro på sig själv och sina drömmar, lägg ner tid och energi, hitta lösningar, en plan B, våga ta tag i det.

Likes

Comments

Lördagskväll

God söndag kära ni!

Igår så hade jag en så himla fin lördagskväll/natt hemma hos min syster som fyllde år, hon hade bjudit in så härliga människor som jag verkligen inte har träffat på år och dagar, alla var samlade och det var så himla härlig stämning. Hon serverade super god plockmat, och dessutom bjöds den på massa god vuxendricka. Jag kom hem runt 1 tiden och kan säga såhär dagen efter att jag inte har mått särskilt prima, har häckat i soffan hela dagen med iskallt vatten, så tråkigt att missa så fint väder. Huvudsaken är att helgen var trevlig och att alla var glada.


Min enkla outfit, en somrig spetsklänning och ett par overknee skor, samt lockat hår. Super fräsch och enkelt.

Likes

Comments

Hej hurrni!!!!! ÄNTLIGEN så ska jag få tala om för er min stora hemlighet som jag har gått och burit på i några veckors tid nu, det är knappt att jag har kunnat hålla mig.

JAG SKA FLYTTA TILL STOCKHOLM. Den 1 Juli så får jag och min allra bästa vän tillgång till en super fin lägenhet på Lidingö, en helt nyrenoverad lägenhet där jag tror att vi kommer att trivas hur bra som helst. Jag är så lycklig och tacksam, det är tusen känslor som rusar igenom min kropp just nu och det handlar bara om ett antal veckor nu innan jag får börja att inreda och fixa precis som vi vill ha det.

Självfallet kommer jag att uppdatera er med massor med inredningsinlägg, samt mitt nya liv i Stockholm, det kommer bli en total omställning för mig, ny skola, jobb, ny bostad och framförallt en helt ny stad, jag är så förväntansfull. Ni kan även följa min snapchat där jag kommer att uppdatera flytten en hel del, där heter jag @aagnesmaya , samt min instagram @_agnesmaya

Likes

Comments


Idag åt jag VÄÄÄRLDENS mysigaste lunch med en utav mina bästa vänner. Det var så himla länge sedan vi umgicks och bara satt och pratade, och som vanligt så hade vi hur mycket som helst att tala om för varandra.

Likes

Comments

Middag hos världens finaste och bästa päron. Gjorde mig ett till försök till att äta musslor, men det är tyvärr inte min starkaste sida, faller mig inte alls i smaken. Åt dessutom världens godaste lax med sparris och pressad potatis.

Är det någon av er som gillar musslor?

Likes

Comments

Instagram@_agnesmaya