Header

Jag fick slut batteri i både ipaden och mobilen så därför blev det ingen bloggning igår kväll. Men snart är det iallafall skola även fast jag inte riktigt är helt frisk men ändå. Jag har knappt något att skriva.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har vart små krasslig under hela veckan men nu slog de till. Jag var ganska dålig igår men idag så är jag riktigt sjuk. Jag kommer försöka ligga inne så länge som möjligt idag jag orkar inte gå ut. Men i morse när jag vaknade så behövde jag bara gå och sätta mig vid bordet eftersom min mamma hade vart och handlat frukost och allt var i sortsätt fixat. Jag fick även en pannkaka men bara en. Men ändå det var jätte gott. Nu snart måste jag ut och plocka pinnar och sen troligen rida men vet inte eftersom jagar risig. Det kommer säkert upp något inlägg under dagen på bilder från igår.

Likes

Comments

Tänkte bara lite snabbt slänga ihop ett inlägg med lite bilder från dagen. Det är mest Linnea på bilderna men ändå jag var ju hästskötare så det var i stortsätt fullt upp men lite hann jag fotografera. Det kommer säkert upp ett till inlägg med bilder imorgon eller någon annan dag-


Likes

Comments

Nu är vi påväg till Knivsta på en väldigt spännande grej. Vi är påväg till Knivsta på pay and jump, jag ska dock inte tävla eftersom vi åker med mejram och hon har aldrig tävlat hoppning. Men jag ska bara vara publik och även ta lite kort. Vissa bilder kommer kanske ut här om dom blir bra.

Men det ska bli superkul att titta, jag kanske ska få tävla idag men det beror hur hon blir på tävlingen. Isåfall ska jag tävla 60 cm och visst det kanske inte är jätte högt men hon har bara blivit hoppad under några månader så vi ser hur det går. Det ska bli superkul iallafall. Det blir säker mer uppdatering sen

Likes

Comments

Jag är tillbaka efter ett långt tag blogg torka. Men nu känner jag att jag verkligen kommer ha tid och blogga eftersom det är inte så mycket kvar av skolan och det mesta är över. Men undertiden jag inte bloggat har jag vart utomlands på Gran Canaria. Det var den bästa resan jag vart på eftersom det var så länge sedan jag var utomlands. Men när vi var där så åkte vi till ett ställe där dom hade turridning och jag trodde det skulle vara skritt och möjligtvis trav men alla där var ridkunniga så det blev full galopp vid deras galoppställen det var faktiskt ganska läskigt och jag tror det är det snabbaste jag ridit. Det gick otroligt snabbt, min häst som jag fick var väldigt stark och drog överdrivet mycket så jag fick blåsor mellan händerna. Det kom några andra hästar förbi när vi red så min häst stack kanske 20 meter men det var inte så hemskt. Vi gjorde även en hel del kul, vi gick in till en stad där vi kollade runt lite och gick tillbaka. Vi åkte in till ett stoppning center men det var knappt något som var fint där så jag köpte inget där. Men alla andra dagar så låg vi och solade och vi hade tur med vädret alla dagar eftersom det var sol och någon dag slöjmoln. Det var dock inte super god mat eftersom det var nästan inget som finns i Sverige, det enda jag åt på hela veckan var pasta och någon sås och möjligtvis grönsaker. Men det som var det bästa med det var att det var sjukt många efterrätter men jag gillade bara nån och det godaste var nog glassen. Dom hade GB gräddglass som tur var så den var faktiskt god. Jag köpte två nyckel ringar en som jag gav till min bästa kompis och en behöll jag annars köpte jag ingenting på ön. Det sämsta med hela resan var nog enda gången man hade internet var på natten eller 6 på morgonen. Jag kommer skriva lite mer imorgon om lite andra saker som har hänt under blogg torkan.

Likes

Comments

Tänkte köra veckans grej. Så denna vecka tänkte jag jag skriva om min top tre YouTubes.

Min tredje bästa YouTuber är TheBentish hon gör väldigt annorlunda videor men dom flesta är roliga.




Min andra är Tova Helgesson hon har jag följt på lite på olika sidor och nu har hon börjat med youtube. Hon är väldigt rolig men det är lite som ungdomar lite konstig men rolig att titta på .


Den som jag gillar mest är Keyyo, det var väldigt svårt att välja, men det är hon jag kollar mest på och hon är väldigt konstig men rolig.

Likes

Comments

Det har vart väldigt lite bloggning pågrund av att jag inte riktigt vetat vad jag skulle skriva och att jag har så lite att skriva på bloggen eftersom jag har ett väldigt tråkigt liv just nu. Jag tränar på och inte så mycket mer än det. Jag gillar att läsa vissa bloggar men jag kan läsa ett inlägg på en blogg och det kanske är väldigt tråkigt så slutar jag läsa den helt. Det är så himla tråkigt, jag läser mest hästbloggar men det är ändå lite tråkiga inlägg ibland. Men jag tänkte börja blogga nu igen och verkligen ta tag i det. Jag ska försöka göra lite tidsinställda inlägg så ifall jag inte har tid att skriva mellan lektioner så kanske det kommer upp ett per dag.


Likes

Comments

I lördags så åkte jag och Linnea till Uppsala för en släkting fyllde år, vi år middag och gick i lite affärer på Gränby. Hon sov över hos mig så igår så red vi en ganska långtur över storvägen. På vissa ställen var man tvungen att ligga på halsen för att inte få så mycket snö på sig som ramlade från träden. Det ramlade på rumpan på Mejram så hon blev rädd och börja trava men Armani var framför så hon han inte så långt. När vi hade ridit över storvägen så uppe i skogen så blev hon rädd för något och börja trava, och sen sista traven så börja hon galoppera. Så Mejram var väldigt pigg igår men inte överdrivet. Det var även en shettis som hade rymt som vi tog tillbaka till hagen, den stod på en äng men sprang mot oss när vi kom.
Men idag så är det skola som alla andra veckodagar idrott och ganska roliga lektioner idag.


Likes

Comments

Igår var jag ju bara i skolan på en lektion och sen åkte jag till Uppsala och skulle fixa tandställningen. Jag träffade en som vi firade nyår med där, hon ska också få tandställning. Sen åkte vi och åt på Gränby. Vi var tillbaka på skolan halv 2 och vi slutade 20 i så gick inte till lektionen. Jag och Linnea åkte buss till Öregrund och bytte så vi åkte med den som åker förbi mig. Vi satt och pratade med Adam som bor ganska nära mig. Jag och Linnea red på kvällen på banan som var ganska bra, lite hård på vissa ställen. Men Pesco skötte sig ganska bra jag red först med gummi snodd men tog bort den efter ett tag. Just nu år jag påväg till skolan och typ bara lyssnar på musik. Första lektionen är musik så det är sjukt bra eftersom det är inte så mycket jobb på samma sätt.


Likes

Comments

Idag så är det första skoldagen men eftersom jag måste in till Uppsala och fixa min tandställning så ska jag bara vara med på en lektion och ska se om jag hinner till sista annars ska jag på den också. Det är tyskan jag hinner med så det är väll bra eftersom den är ganska lätt på lektionerna. Men jag är iallafall väldigt trött eftersom jag har sovit ungefär 5/6 timmar inatt pga lite olika anledningar. Men det är ganska roligt med skolan när man knappt behöver jobba, de är ju dock inte så ofta. Men kommer ett inlägg på väg till Uppsala.


Likes

Comments