Bloggen underhålls för tillfället och kommer snart vara uppe igen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 108 Readers

Likes

Comments

Kära fördomsfulla tonåring, kära fördomsfulla unga vuxen, kära fördomsfulla föräldrar och kära fördomsfulla pensionärer!

Jag ber om största uppmärksamhet för nästa lilla text jag tänker tillbringa er och oss som det faktiskt gäller.
Som många vet så är min pojkvän sju år äldre än mig själv och jag möts inprincip varje dag till reaktioner och kommentarer utöver det vanliga, ja visst det kanske inte känns normalt för er? Men kärlek är väl kärlek eller hur? Precis som att det absolut inte är något som helst fel med homosexuella par är det inte heller något fel med en åldersskillnad mellan två personer i ett förhållande.
När folk frågar hur gammal min kille är och jag svarar att han är 22år så får jag nästan alltid reaktioner som "men va?! Usch, det är ju bara fel, han är ju till och med äldre än din bror!" Eller "det där är ju bara fel." Men jag har faktiskt även mötts av gulliga kommentarer som att de tycker att det bara är fint att två personer trots en åldersskillnad på sju år fortfarande kan vara tillsammans och vara kära ändå, för åldern är ju bara ett par siffror på ett papper eller hur? Och det pappret tänker jag nu ta i min nätta lilla hand och knyckla ihop det och sen slänga det in i lägerelden på drar lilla fördomsläger, för det är precis där det hör hemma.

Jag tycker bara att det är fint och helt underbart med ett par som vågar och kan ha ett förhållande trots alla fördomar och tankar från inkompetenta personer som lever efter perfekta mallar. Alla ska kunna vara lyckliga ifred, vill ni inte se oss lyckliga med våran samkönade partner, våran äldre partner eller våran yngre partner så kan ni sätta er på första bästa flyg till fördomslandet och där kan ni gott stanna.

Personligen så lever jag perfekt, lyckligt, underbart och helt fantastiskt tillsammans med min kära pojkvän, trots att vi har en liten obetydelsefull åldersskillnad emellan oss och jag struntar fullständigt i vad ni tycker, tänker och säger så länge det är något negativt.

Låt oss lyckliga leva lyckligt ifred.
HAR MAN INGET GOTT ATT SÄGA, KAN MAN GOTT HÅLLA KÄFT.
  • 244 Readers

Likes

Comments