Allmänt

Äntligen har jag skaffat linser! Jag har haft det tidigare men jag slutade med det för cirka 3 år sedan pga att det sved i mina ögon av dem. Jag hatar att ha glasögon så har inte använt någonting alls de senaste 3 åren, förutom hemma ibland och i skolan ibland. Det är verkligen inte hållbart. Jag ser jättedåligt hela tiden och jag har ofta huvudvärk eller migrän så jag tänkte ge det en ny chans. Den här gången har jag en annan sorts linser och har inte haft några besvär hittills så det känns jättebra! 😄 Jag har bara haft dem sedan i förrgår dock men förhoppningsvis får jag inga besvär i framtiden heller.

Imorgon kväll åker jag ju hem till stockholm så idag har jag packat allt som jag ska ha med mig hem. 😊 Skönt att ha det gjort i god tid istället för att göra det i sista stund som jag brukar. Efter att jag packade var jag och min familj och fikade med släkten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Det känns som att den här sommaren har gått så fort! Det är redan slutet av juli men som tur är finns det fortfarande mycket tid till att hitta på roliga saker. Här är mina planer för resten av sommaren.

Stockholm

Åker hem själv till Stockholm nu på fredag. Jag åker egentligen bara hem för att tvätta och packa till linköping men förhoppningsvis kommer jag lyckas hinna med annat också!

NärCon Sommar 2017

På tisdag åker jag till närcon i linköping där jag ska jobba. Den här gången blir det inte servering utan garderob, tack och lov. Jag ser sjukt mycket fram emot att åka dit, jag saknar närcon och mina vänner som jag bara träffar på konvent. ❤ Jag åker hem på söndag kväll samma vecka.

Sommarjobb

Dagen efter jag kommit hem från närcon börjar jag sommarjobba. Det ska jag göra varje vardag under veckorna 31-33. Jag fick ett sommarjobb från stockholms stad som jag brukar söka till varje år. Det är dock sjukt oklart vad jag fått för jobb (jag har knappt fått någon information överhuvudtaget) så det gör mig stressad och irriterad. Jag ska iallafall jobba med städning/skötsel/service inomhus på en förskola men jag vet inte riktigt vad det innebär. Det låter ju väldigt brett. Inte har jag fått mina arbetstider heller men jag tänker kontakta min handledare om det, annars vet jag ju inte när jag ska komma till jobbet första dagen.

Stockholm Pride 2017

Egentligen har jag inte planerat så mycket när det gäller pride. Jag vet bara att jag ska gå på paraden som varje år men något annat har jag inte bestämt än. Mitt sommarjobb ligger tydligen jättenära pride park så jag kanske drar dit någon gång också. Vi får se vad som händer helt enkelt. 😄

Likes

Comments

Allmänt

Jag sov över hos mormor i natt. Igår förmiddag åkte jag in till henne i visby så åt vi lunch och sedan gick vi till botaniska trädgården. 😍 Vi gick runt där ett tag och sedan gick vi även runt lite i visby. Som vanligt hade jag med mig min kamera men jag tog dock inte så jättemånga bilder men här är några.

Senare åkte vi ett litet sightseeing-tåg runt i visby. Jag har aldrig åkt det innan trots att vi är på gotland varje sommar. När turen var slut gick vi hem och åt middag.

Pappa hämtade mig runt 11 idag så jag har varit hemma nu ett tag. Det enda jag gjort sedan jag kommit hem är att flytta till vår gäststuga. Jag delar rum med min lillebror här på landet och det funkar inte då jag går och lägger mig mycket senare än han gör så jag råkar alltid väcka honom. Eller så kan han inte somna för att jag ligger och håller på med mobilen. Det ska bli skönt att sova i ett eget hus.

Likes

Comments

Lye kyrka

Lye kyrkogård

Lye hantverkscafé

Lite stugor i Roma

Roma glasbruk

Likes

Comments

Allmänt

Gick upp klockan 10:10 idag. Det har inte hänt på länge kan jag lova. Enda anledningen till att jag gick upp så "tidigt" var att jag skulle följa med pappa in till stan eftersom jag behövde hämta ut ett paket som jag beställt från kicks.

Förlåt för att bilden är så himla ful. Jag tog den nu på kvällen så det var jättedåligt ljus.

En ögonbryns- och ögonfransborste samt en ögonfransböjare eftersom mina gått sönder. Ny ögonbrynsfärg eftersom det har tagit slut. En sminkborste till ögonbrynen som är mycket tunnare än min förra så den blir mycket lättare att jobba med. Ögonbrynsgel eftersom mitt har blivit ofräscht. Ardell wispies lösögonfransar som jag velat ha jättelänge! Dock vet jag inte om jag köpte de som jag varit ute efter då det fanns ganska många olika wispies att välja mellan, men de här blir säkert bra oavsett. 😘

Likes

Comments

Allmänt

Vi var och spelade minigolf på mix ranch idag igen och det gick mycket bättre än förra gången! 😊 Jag fick 59 poäng och det var 18 banor. För er som inte vet så ska man få så lite poäng som möjligt så det minsta man kan få på 18 banor är 18 poäng och man kan max få 180 poäng. Så jag är nöjd! Jag slog dessutom mitt personliga rekord som är 62. 😄

Vi åt inte lunch där den här gången utan bara glass och jag hälsade såklart också på getterna!

Den här geten är så fotogenisk! Så fort jag tar upp kameran vrider hon huvudet i profil och står stilla och posar. ❤

På vägen hem köpte vi hämtpizza till middag på en nyöppnad pizzeria i närheten. Det var gott!

Likes

Comments

Allmänt

Det enda jag gjort idag är att spela pokémon go med Hugo och Philip. När jag går på mina promenader här brukar jag nästan alltid gå till lummelundagrottan och spela pokémon i det området eftersom det finns massor av gym och pokéstops där. 😜 Det är en ganska mysig promenadväg genom skogen och sedan längs med stranden den sista biten. 😊

Jag har spelat pokémon go sedan det kom ut men för några månader sedan råkade jag radera mitt konto så jag har behövt börja om från början! Nu har jag äntligen gått om mitt gamla konto i level haha, men pga att jag behövde börja om är jag ju ganska långt efter i förhållande till alla andra som fortfarande kör.

Likes

Comments

Allmänt

Igår var vi och spelade minigolf på ett ställe som heter mix ranch. Vi åker dit ganska ofta på somrarna. Man kan som sagt spela minigolf där men även fotbollsgolf och så har de djur, lekpark, pool och restaurang.

Jag brukar tycka att det är jättekul att spela minigolf men igår var en jättedålig dag. Jag vaknade med massa ångest vilket ledde till att allt under resten av dagen gick åt helvete. Jag var t.ex mycket sämre än vanligt på golfen och jag är en ganska dålig förlorare, iallafall när jag presterar sämre än jag brukar, så då blev jag på väldigt dåligt humör. Jag försökte hantera det genom att ensam köra om alla banor som gick dåligt när vi var klara. Det var väl det bästa jag kunde göra just i den stunden..

En positiv sak med dagen var att jag klappade getterna (jag älskar getter) och vi åt en jättegod lunch, hamburgare med pommes. ❤

Likes

Comments

Instagram @agneslinneas


Better Blogging Nouw