I helgen har jag mest varit med Ida. Vi åt middag ute både lördag + söndag och sedan umgicks vi på dagen på lördagen. Igår (dvs på söndagen) var mamma och jag och köpte blomlådor till balkongen samt blommor och jord. Vi köpte också en fin blomma till min balkong som vi satte i en kruka. Så det var det vi gjorde hela den dagen.

Idag har jag varit och tagit blodprov + urinprov och sedan varit med Ida och hundarna. Snart ska jag och mamma iväg på balett! Jag älskar balett så det ska bli kul, vi ska se Alice i underlandet. Man får dock inte ta bilder inne på operan under föreställningar så tyvärr kommer jag inte lägga upp några bilder från det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den här dagen började med att jag hade DBT grupp, som jag har varje fredag. När det var slut mötte jag upp Ida-Maja och så gick vi och satte oss på en uteservering och drack cava. Det var mysigt för det var jättefint och varmt väder och det var ett tag sedan jag träffade henne. De frågade inte om leg vilket är så sjukt konstigt med tanke på att jag många gånger blivit leggad när jag ska köpa energidryck haha.

Nu sitter jag hemma hos Ida och vi ska kolla på någon film och äta lite godis. Jag har inga planer för helgen än så länge.

Likes

Comments

Den här dagen har sett nästan exakt likadan ut som igår. Ida var i hundparken med vovvisarna och jag var hemma så hon ringde upp mig så gick jag dit. Molly (labradoren) blev jätteglad och galen när hon såg mig komma gåendes så hon släppte sin pinne och typ galopperade mot mig och hoppade på mig haha blev jätteglad för det var så himla gulligt. Efter vi lämnat dom hemma hos sig så köpte jag lunch och gick hem och kollade på en film som hette "call girl".

Likes

Comments

Har varit på hundpromenad idag, tillsammans med Ida. Hon går ut med två hundar ibland som jobb så jag följde med. Efter det gick vi och köpte lunch på subway och satte oss i solen. Sedan gick vi hem till henne ett tag, åt hallon och var asociala med våra datorer haha. Det var nice!

Likes

Comments

1

Better Blogging Nouw