Allmänt

Jag har vänt helt på dygnet. Jag gick och la mig klockan halv 5 imorse, somnade halv 6 och gick upp klockan 15. Jag kanske borde tillägga att det inte var pga att jag var ute för jag var bara hemma och spelade sims haha.

När jag gick upp idag åkte jag direkt till söder och tog en promenad däromkring i solen. Tyvärr hade jag inte förväntat mig att det skulle vara så varmt så jag hade min tjocka vinterjacka på mig. Inte så behagligt men jag är på jakt efter en vårjacka samt en tunn kappa så snart slipper jag svettas ihjäl.

Egentligen vill jag lägga upp fina systemkamerabilder på bloggen men det känns väldigt opraktiskt att gå runt och konka på min systemkamera när jag är ute. Jag förstår inte hur andra "bloggare" gör (kan knappast kalla mig bloggare men ni förstår poängen).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Superfint väder idag! Det får mig på så bra humör! :)

Jag kom hem från katthemmet för cirka två timmar sedan. Det kändes som det var jättelängesedan jag var där eftersom jag har varit sjuk, men allt var som vanligt. Vi var ganska många volontärer där idag så jag hade jättemycket tid över som jag spenderade med att gosa med min nuvarande favoritkatt, Kajsa.

Just nu sitter jag och kollar på lite folkhögskolor då jag eventuellt ska börja plugga igen i höst.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Det här planerar jag att införskaffa mig någon gång inom den närmsta tiden. Mina svarta sneakers som jag har nu är väldigt slitna så jag behöver verkligen ett par nya. Det lutar mest åt ett par air max för de andra skorna är ganska lika de jag har nu. Jag behöver också en jacka som är lite kallare än min vinterjacka men samtidigt inte jättetunn.

Likes

Comments

Allmänt

Jag gick på konserten igår iallafall för när jag vaknade på morgonen var jag så deppig över att jag skulle missa den. Absolut värt det, det var fett! Lite svårt att se ibland eftersom jag är så liten haha men varje gång folk gjorde moshpit lyckades jag smita lite längre fram i publiken. 😉 Konserten var i fryshuset så ganska liten lokal så jag var ändå väldigt nära bandet. Det var två förband innan som jag inte kände till, ett av dem var faktiskt ganska bra så de kommer jag kanske börja lyssna på! Jag försökte fånga ett plektrum eller vattenflaska när de slängde ut sådant men jag var tyvärr för kort som vanligt haha.

Förstår inte riktigt vad jag gör med min arm på bilden 😁 ignorera det...

Likes

Comments

Allmänt

Jag är fortfarande sjuk men jag har iallafall inte feber längre. Jag känner mig mest väldigt hängig och har en hemsk hosta. Har mest vilat idag och så tog jag ett bad på eftermiddagen.

Egentligen ska jag på konsert imorgon (asking alexandria) men jag tror inte jag kommer klara av att gå. Om jag står upp för länge eller går omkring för mycket så mår jag väldigt dåligt och då är det ju inte sådär jättesmart att gå på konsert. Jag skulle säkert svimma. Jävligt synd men vad ska man göra? 😢 Jag måste lyssna på vad min kropp behöver för att bli frisk. Uppenbarligen har jag inte gjort det tillräckligt mycket eftersom jag varit sjuk i tre veckor haha...

Nu ska jag se någon skräckfilm tror jag.

Likes

Comments

Allmänt

Jag hade 39.7°C feber igårkväll så det var inte så konstigt att jag mådde så dåligt. Jag har knappt sovit någonting under natten för jag hade så ont överallt och min hud brände verkligen. Idag är det bättre, jag har 39.4°C feber så den har gått ned litegrann. Jag sitter och lyssnar på en podcast just nu, jag ska bara vila hela dagen.

Likes

Comments

Allmänt

Gissa hur länge jag har varit sjuk? 3 veckor!! Jag förstår inte varför jag inte kan bli frisk någon gång. Jag blev sjuk på tåget ned till Linköping och när jag kom hem höll jag på att bli frisk men då blev jag smittad av min familj som hade influensa. Jag har varit på bättringsvägen de senaste dagarna, har endast haft hosta, men idag mår jag helt plötsligt pissdåligt! Jag känner mig hängig, har ont i hela kroppen och är förkyld. Jag kanske inte har vilat tillräckligt mycket? Jag har försökt men det har varit så mycket som hänt den senaste tiden som jag inte velat missa. Det är en hel del saker som jag helt enkelt inte kan missa men jag måste göra mitt bästa nu med att ta det lugnt.

Här är en bild från när jag och mina kompisar firade min 19-årsdag för typ en och en halv vecka sedan.

Likes

Comments

Allmänt

Min mormor har varit i Stockholm de senaste dagarna så idag har hon, mamma och jag ätit lunch på Vapiano. De åt risotto och jag tog en pizza, det var gott!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har haft det jättebra på närcon! Allt som kändes jobbigt löste sig. Ida-Maja fick byta till min sovsal och jag tyckte inte att det var jobbigt med det sociala alls när jag väl var där. Ibland blev det lite mycket men det var ändå okej. Jag mådde i stort sett bra där för jag hade så mycket annat att tänka på.

Vi hade det jättekul under hela konventet och vi fick många nya vänner som vi förhoppningsvis kommer träffa snart igen. De bor dock på lite olika ställen i landet men inte alltför långt bort. Annars kommer vi ses igen på närcon i sommar! :)

Jag blev sjuk på vägen ner till Linköping så jag var väldigt förkyld och hängig de första dagarna men nu börjar jag bli frisk så det är skönt. Jag orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde på konventet för det är så mycket men jag hade det iallafall bra.

Nästa konvent hade jag nog inte tänkt jobba då jag vill cosplaya och det känns som det blir för mycket att tänka på om man ska göra båda.

Likes

Comments

Allmänt

Imorgon bitti ska jag och Ida-Maja åka till Linköping för vi ska på närcon. Det kunde verkligen inte ha varit sämre timing med mitt mående.

Vi ska jobba där men med olika saker så vi kommer inte vara med varandra på förmiddagarna då vi jobbar. Jag fick dessutom reda på igår att vi tydligen inte ska sova i samma sovsal ens. De här två grejerna känns ganska jobbiga just nu när jag inte mår bra.

Jag ska jobba med servering, sälja smörgåsar osv. Jag orkar verkligen inte prata med folk just nu men man måste ju vara social i ett sådant yrke. Jag har kanske antagit en utmaning som är alldeles för svår för någon med social fobi. För det mesta känns det som att jag nästan är frisk från det men sedan får jag sådana här dåliga perioder.

Jag är alltid så trött nuförtiden så har inte orkat börja packa än. Jag gjorde lite pasta med köttfärssås för cirka en timme sedan som en väldigt sen lunch så att jag skulle få lite energi. Det gjorde ingen skillnad dock. Vill helst bara sova men om jag tar en tupplur nu kommer jag inte upp imorgon, ska upp klockan 5 typ. Fy jag pallar inte.

Mitt rum är en katastrof vilket gör det ännu svårare att packa.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw