Header

Idag har jag varit på antagningsintervju på en skola som jag jättegärna vill börja på efter jullovet. Ni förstår inte hur nervös jag har varit den senaste veckan (enda sedan jag blev kallad till intervju) och framför allt idag!

Det är en folkhögskola och jag har sökt till allmän kurs med estetisk profil. För er som inte har koll på det så är allmän kurs det som motsvarar gymnasiet.

Jag tycker det gick bra på intervjun men har ingen aning om jag kommer in eller inte, jag hoppas verkligen att jag får en plats!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min mamma fyller 55 år imorgon så idag har vi i familjen firat henne. Anledningen till att vi firade henne idag är att det kommer en utbyteselev från Kina till oss imorgon som ska vara här i en vecka.

Alla i årskurs 9 på min brors grundskola åker till Kina och bor i en familj där och senare kommer de barnen till Sverige och bor hos oss. Jag gick på samma grundskola när jag var yngre så har också gjort det utbytet.

Om jag ska vara ärlig är jag inte så taggad just nu för jag föredrar att ha mina vanliga rutiner men vi får väl se hur det blir.

Likes

Comments

Har tagit en långpromenad med Ida på djurgården idag under eftermiddagen. Det kändes som vi inte hade setts på typ en månad men det var bara en vecka sedan. Jag har haft så mycket att tänka på så det är säkert därför det känns som tiden går så långsamt. Det var kul att ses men dock var det väldigt grått och kallt ute.

Charlie fick springa lite utan koppel för första gången inne i stan. Det gick jättebra förutom att han alltid ska äta massa saker som ligger på marken som vanligt. 😜

Likes

Comments

I början av veckan har det inte hänt något speciellt bortsett från att jag var hos hudläkaren och fick en ny aknemedicin. Det är en kräm men den här är lite mildare än den förra och hittills har den fungerat jättebra! Jag märker stor skillnad. 😊

Ida-Maja har varit i Stockholm den här veckan så igår umgicks hon, jag, Ida och Idas lillasyster hemma hos deras föräldrar under eftermiddagen. Vi satt och pratade om allt möjligt och käkade makaroner och doritos med guacamole. Det var mysigt! ❤

På kvällen var jag på o'learys i gamla stan och åt middag med Ida-Maja och efter det gick vi vidare till lion bar.

Likes

Comments

Förlåt för min frånvaro på bloggen den senaste veckan. Jag har känt mig helt utmattad varje dag så har knappt orkat göra någonting, har gått upp runt 2-3 på eftermiddagen nästan varje dag. Vet inte varför jag har varit så trött den senaste tiden men det kan ju bero på att det blivit mycket mörkare ute.

Igår hände det iallafall någonting. Jag och Ida gick en långpromenad i typ fyra timmar samt var på ett mysigt utecafé och bara pratade om allt möjligt, både roliga och jobbiga saker vilket var så himla skönt! Det behövdes verkligen. ❤

Efter promenaden skulle vi hem till henne och Hampus och då var Charlie jätteglad (som han alltid är när han kommer hem) så han hoppade upp och ned mot ytterdörren och råkade fastna med sin klo i brevinkastet så att klon slets av. 😢 Han gnällde jättemycket och det blödde överallt, det var så hemskt! 😭

När vi pysslat om honom lite verkade det dock som att han mådde lite bättre. Ida har varit hos veterinären med honom idag för att kolla hans klo men jag har inte hört någon uppdatering om det men det gick säkert bra!

Likes

Comments

Det får bli en lugn kväll. Jag hade bara tänkt vara hemma och kolla på youtube och någon film. Hoppas ni har en trevlig helg! 😊

Likes

Comments

Förut hade jag någon grej att jag raderade mina konton på olika sociala medier och skapade nya hela tiden. Jag har sammanlagt haft 3 facebookkonton, kanske 10-15 instagramkonton och nästan 20 bloggar haha.

Igår loggade jag in på min äldsta facebook som jag avaktiverade år 2012 och skrattade så mycket åt allt dumt jag skrev på den tiden. Stava till de allra mest simpla orden verkade jag inte kunna heller. Jag ångrar lite att jag raderat så många gamla bilder samt mina gamla bloggar för det hade varit så roligt att kolla på det nu i den här åldern.

Varför var jag så obehaglig? Jag bara addade alla möjliga personer som jag aldrig ens träffat.

Jag visste mycket väl vad det hette men jag låtsades vara mer korkad än jag egentligen var eftersom jag trodde att det var gulligt.

Kommer inte ihåg vad bloggen innan hette men det kan fan inte varit värre än agnesdaprincess hahaha.

Vem är Leonora ens??

En applåd för min intelligensnivå på den tiden.

Likes

Comments

Var på Solidaritet med Alice igår kväll. Först var vi hos henne och drack vin för att spara lite pengar och sedan drog vi. När vi kom dit var det jättetomt konstigt nog, har aldrig varit med om det innan, men det började komma mer folk runt tolvtiden. Det blev en riktigt bra kväll! Vi träffade en som vi gick i samma grundskola som dessutom vilket var kul! 😊

I början av kvällen fick jag och Alice gratis cava av de som jobbar där. Av någon anledning delade de ut det till några, jättegulligt!

Jag sov ganska länge idag men på eftermiddagen och kvällen träffade jag Ida. Följde med henne till djuraffären eftersom hon skulle köpa en vinterjacka till Charlie för han fryser ganska lätt. Efter det gick vi hem till henne och bara chillade.

Likes

Comments

+

Umgicks med @Evelinaida (och hunden såklart 😊)

Lämnade in en kasse till Myrorna vilket jag skjutit upp i flera veckor

Känner mig relativt motiverad till att börja jobba eller plugga snart

-

Har haft jättemycket ångest utan att veta varför

Jag har så mycket jag behöver köpa just nu men är nästan helt pank

Saknar katthemmet så himla mycket!

Likes

Comments