Header

Resor

I år ska jag verkligen göra mitt bästa för att hinna med att besöka så många som möjligt av europas städer. Tanken är att jag och mamma, så ofta som möjligt i sällskap av pappa och min bror, ska åka på weekend-resor till olika städer vilket jag är otroligt taggad på. Det bästa jag vet är att vara ute och resa, speciellt till städer för att det finns så mycket saker och människor att upptäcka. Så ser verkligen fram emot dessa resor!

Likes

Comments

Inredning

Var och handlade med mamma inför middagen ikväll bland annat och fick för det första med mig maaassor av gott godis hem vilket jag är taggad på. Men dessutom dessa rosor i en orange/korall-färg som får stå på mitt sängbord. Blir så glad av fräscha blommor och starka färger så känns som en bra grej att vakna upp till på morgonen!

Likes

Comments

Godkväll (godnatt?)! Ligger äntligen i sängen efter att haft släkten hemma på middag ikväll vilket var trevligt!
Imorgon har vi gäster igen men vad vi ska göra på dagen vet jag inte riktigt så vi får se helt enkelt. Men nu ska jag kolla klart på Grey's anatomy avsnittet och sen sova, så godnatt!

Likes

Comments

Mode, Tips

Är verkligen en person som älskar väskor, skulle kunna ha hur många som helst för (nästan) vilka priser som helst. Då den väska jag använder mest håller på att gå sönder så inspirerade det mig att kolla lite nya snygga och dela med mig av de till er också. Tycker om väskor som sticker ut lite men inte är allt för galna. Dessa ovanför är verkligen supersnygga! De flesta är även väldigt billiga vilket är ett stort plus!

Likes

Comments

​För att vara helt ärlig så saknar jag mitt korta hår en del, supersnyggt att ha en frisyr, vilket inte långt hår direkt är. Vill ju verkligen spara ut mitt hår nu men vill samtidigt klippa av det igen, ännu kortare än det på bilderna D;

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Vaknade nyss vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, brukar vara nästintill omöjligt för mig att sova såhär länge. Tror dock att det var välbehövligt, har verkligen varit supertrött hela veckan!

Idag ska jag bara ta det lugnt samt plugga, dvs en ganska skön dag ändå. Kanske tar tag i att baka något, vore roligt!
Har ni tips på något jag kan baka?

Likes

Comments