Header

Mode, Tips

Är verkligen en person som älskar väskor, skulle kunna ha hur många som helst för (nästan) vilka priser som helst. Då den väska jag använder mest håller på att gå sönder så inspirerade det mig att kolla lite nya snygga och dela med mig av de till er också. Tycker om väskor som sticker ut lite men inte är allt för galna. Dessa ovanför är verkligen supersnygga! De flesta är även väldigt billiga vilket är ett stort plus!

Likes

Comments

​För att vara helt ärlig så saknar jag mitt korta hår en del, supersnyggt att ha en frisyr, vilket inte långt hår direkt är. Vill ju verkligen spara ut mitt hår nu men vill samtidigt klippa av det igen, ännu kortare än det på bilderna D;

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Vaknade nyss vilket är väldigt ovanligt för att vara jag, brukar vara nästintill omöjligt för mig att sova såhär länge. Tror dock att det var välbehövligt, har verkligen varit supertrött hela veckan!

Idag ska jag bara ta det lugnt samt plugga, dvs en ganska skön dag ändå. Kanske tar tag i att baka något, vore roligt!
Har ni tips på något jag kan baka?

Likes

Comments

Vardag

Såhär ser min view ut idag. Sitter vid matbordet och pluggar, mycket att göra klart inför nya veckan imorgon. Nu börjar ju proven att komma igång på riktigt så bäst att vara förberedd.

Likes

Comments

Tankar & Åsikter


Nu har många av er säkert börjat gymnasiet, också förhoppningsvis funnit er plats och hittat någon eller några som ni tycker om att umgås med. Just det där med vänner och gemenskap kan vara svårt om man börjar någonstans där man inte känner någon. Till en början kan man liksom tänka sig att vara med vem som helst, bara man slipper vara ensam.

Det var mycket så för mig i början i gymnasiet, för 1 år sedan. Dessutom på grund av de faktum att jag hatar att vara ensam och är otroligt blyg när det gäller folk jag inte känner. Har lätt att bli stel, om en jag ens vågar gå fram och prata överhuvudtaget haha.

Då jag dessutom började naturvetenskap på en skola som var känd i min stad för att vara en "pluggskola" så var jag dubbelt rädd för att inte hitta någon som jag fungerade tillsammans med. Är inte riktigt en utpräglad nörd så att säga. Kan tänka mig att en del av er känner igen i min situation. Är en ganska utseendefixerad tjej med intresse för mode och egentligen allt som inte passar in i mallen för någon som ägnar all sin vakna tid till och lever för skolan.


Det visade sig tillslut att min klass inte direkt var som jag hade tänkt mig alls, visst, vissa är mer pluggalna än andra men alla är supertrevliga. Trots att alla kanske inte lever upp till mina krav för att kunna bli nära vänner så har jag inga problem med att prata och ha roligt tillsammans med dom. Märker speciellt nu i tvåan att alla funnit sin plats och slappnar av bättre. Hela ettan är enligt mig lite som en test-period när det kommer till vänner, det är då man försöker hitta de man ska umgås med 5 dagar i veckan 36 veckor om året fram tills studenten.

Jag tror verkligen inte på att fortsätta gå i en klass där man efter ett helt år fortfarande inte känner att man trivs eller inte hittat någon vän man håller ihop med. Isåfall skulle jag utan tvekan hoppat av och börjat i en annan skola året efter. Personligen tycker jag att vänner är det viktigaste man kan ha i skolan. De är dom som ska få dig att känna dig trygg i att gå till skolan, motivera dig att studera samt göra din tid på gymnasiet så bra som möjligt. Har man inte det kan det lika gärna va, då är det bättre att börja på nytt. Från mig till er: Trivs ni inte i klassen eller på skolan, har ni inte hittat någon ni har roligt med eller tycker ni att det är det värsta som finns att gå till skolan? BYT. Fundera inte ens på det, byt byt byt!!

I början av ettan umgicks vi ett väldigt stort gäng men på grund utav olika event delades den gruppen i två. Är dock otroligt tacksam för att jag får umgås med de två som jag umgås med just nu. De är absolut två av mina allra närmsta vänner och jag finner ingen tvekan till att vi kommer vara vänner efter studenten. Sedan den större gruppen bröts upp så har vi kommit mycket närmre varandra och har en väldigt nära och personlig vänskap jämfört med den ytliga jag upplevde i den större gruppen.

För att sammanfatta detta kan man säga att starten var komplicerad och utmanande, vilket jag tror den är för alla, men tillslut ledde allting till något jättebra och kommer verkligen närmare och närmare klassen hela tiden. Så vad jag egentligen vill säga är väl egentligen att om du trivs så håll ut, tillslut kommer alla hitta sin plats i klassen och de kommer att kännas jättebra!

Likes

Comments