Lite bilder ifrån helgen som bland annat bestått av gym, pizzakväll hos min syster, övningskörning, brunch och filmkväll med kompisar. Nu ikväll har jag suttit och pluggat matte och jag längtar verkligen tills jag bara kan få ta en dusch och sen gå och lägga mig. Den här veckan står mycket på schemat då jag ska till Romme på onsdag 05:45, torsdag matteprov och fredag The weekend konserten i Globen. Känns som allt är så oplanerat och att tiden inte räcker till. Men nästa vecka är det som tur lov, hang in there!!

Likes

Comments

Den här helgen har bestått av flera timmars övningskörning, goda middagar, mellomys, gym etc. Kändes verkligen bra i fredags då jag valde att inte gå på fest och istället gymma med Josefine. Har fortfarande träningsvärk från det benpasset vi körde. Blev jättesugen på att börja gymma regelbundet igen. Idag och igår har jag övningskört och nu ligger jag i min säng och försöker dämpa söndagsångesten genom att kolla reality serier, funkar delvis

Likes

Comments

I fredags började jag min dag med ett samtal hos min psykolog, gick sedan hem och slängde i mig lite lunch innan jag gick till skolan. Efter skolan övningskörde jag, åt middag hos pappa och blev så himla trött efter lite tittande på Animal planet (haha tittade alltid på den kanalen när jag var liten och var hos pappa). Så istället för att gå hem till mamma igen, så stannade jag kvar och tog jag ett långt, varmt bad. Verkligen så behövligt och skönt.

I lördags vaknade jag upp tidigt för att vara lördagmorgon och för att vara mig. Halv nio var jag uppe och blev sedan hämtad av Josefine vid tio för en drömmig brunch. Vi gjorde raw-chokladbollar som verkligen blev jättegoda, acai bowl med jordnötssmör etc. Kändes verkligen jättebra och friskt att äta. Vi kom fram till att vi måste bli bättre på att bruncha oftare, för det är så mysigt och perfekta starten på morgonen. Efter det sminkade vi oss och jag gick till mormor som bjöd på smörgåstårta och fika. Hon hade fixat ordning jättefint och det var jättemysigt. På kvällen kom Tove över till mig en stund, vilket var superbra då bland annat jag fick en anledning till att städa mitt rum hehe.

Idag har jag typ inte gjort någonting mer än levt i min morgonrock. Skönt det med ibland. Annars börjar Sofias änglar imorgon och OM jag har längtat!! Älskar det programmet.

Likes

Comments

Ny väska la jag mina pengar på i helgen trots att jag typ är pank atm. Men blev kär tyvärr och får nu räkna ner tills mitt CSN kommer. Äsch, lätt värt och no prob då det är standard hehe. Årets januari look har bestått av: blek hy, utväxt, polotröjor, trötta ögon och avskavt nagellack. Idag har jag varit hemma och har inte gjort så mycket vettigt, råkade somna några timmar under dagen - jag som de flesta andra är så jobbigt trötta under vinterhalvåret. Tycker verkligen inte om vintern, hur mycket jag en försöker, det är mysigt i en månad men sen de resterande fem månaderna spyr jag på. Vill ha våååååår, sol, värme, blommor, energi, torr asfalt, långa dagar, ljusa kvällar etc.

Likes

Comments

Nytt år

Tillbaka efter två och en halv månad

Depression

Sjukhuset

Längtar till våren

Ny mobil

Spenderat året första vecka i Göteborg

Åkt roadtrips

Firat jul, nyår etc

Stängt in mig

Fått mer perspektiv på saker och ting

Läst

Inte orkat eller velat

Känt meningslöshet

Velat göra allt

Kommit igång med att övningsköra

Köpt tre konsertbiljetter för 2017

Stannat hemma från skolan

Gått till skolan

Börjat komma ur mina långa dåliga perioder

Börjat må lite bättre

Såhär kort och formellt har livet inte riktigt varit men typ. Jag har varit väldigt trött dem här månaderna och är fortfarande trött pågrund av min depression. Men jag kämpar på även när jag inte orkar och det är det viktiga. Det tar tid med det går mer framåt än bakåt och det känns fantastiskt. Hoppas ni mår bra och tar hand om er själva. Ska försöka uppdatera här mer nu framöver

Likes

Comments

Mellanrummen här blir bara större och större, medan mellanrummen i vardagen bara blir mindre och mindre. Tänker inte summera dagarna som varit för det känns irrelevant, dels för att jag knappt minns vad jag gjort dessa dagar, dels för att det är ointressant.

Ska för er som inte vet agera ”modell” för en stylist/frisörlinje i Norrköping den 7:de december. Dem sökte bland annat folk med svart hår och jag tänkte; varför inte. Så jag anmälde mig och Vilma lite spontant. Men hursomhelst, nu i veckan frågade dem ifall jag kunde tänka mig att färga håret lila istället. Tänkte inte så mycket utan kände yolo. jag kör. Det är fan bara hår. Sen var det bestämt på 20 minuter. HEHE.

Ska färga nu på torsdag, alltså om fyra dagar och det känns lite osäkert då jag inte ens kommer ihåg vilken lila färg dem skickade bild på. Men också för om jag mot all förmodan skulle tycka att det blev gräsligt så måste jag gå med det till den 8 december. Men det blir förhoppningsvis BRA. Har haft mitt svarta hår i fem månader nu, alltså typ ett halvår?!??! (tiden går sjukt fort). Så det blir kul att testa någonting nytt. YEA

Likes

Comments

Fredag it is. Ligger helt utslagen i sängen och lyssnar på Skee-Lo - I wish. Ikväll händer det förmodligen någonting, men just nu känner jag för ingenting. Haha. Förstår ni känslan? Den är jobbig. Men blir nog bättre efter jag ätit, har typ levt på kaffe och cigg i två dagar nu, har så dåliga matvanor. Men jag är verkligen en periodare som antingen äter massor eller som kan gå utan mat lite väl länge utan problem. Inte bra.

Igår var jag i skolan, efter det på ett bankmöte och sedan följde jag med Berfin till hennes familjs invigning, då de öppnat ett nytt hotell. Det var verkligen sjukt fint där. Xoxo

Likes

Comments

Nouw Magazine