Födelsedagsfiranden, kräftskiva, spelning, bio, skolplugg, shopping, jobb, höstpromenader, myskvällar etc...

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hellu guys. Sitter just nu hemma med Bailey i knät och äter toblerone och Lays barbecue chips. Har bara ätit snacks idag och det känns högst relevant. Skolstarten har förresten hänt och trots att jag låg med ångest hela natten innan så kändes det okej. Jag är nöjd med schemat och har mer intressanta ämnen i år som hållbar utveckling och politik, naturkunskap, historia, psykologi 2a och samhällskunskap. Jag har överskåp vilket även det är ett privilegium. Tvåan var hemsk för mig och något jag bara vill förtränga. Så jag hoppas verkligen att det här läsåret ska gå bättre. 

Anyways, nu ska jag bara chilla lite och fortsätta kolla på en SÅ bra serie jag började se igår kväll; Atypical.

Likes

Comments

Finns så sjukt mycket att skriva om den här resan. Jag tror alla vi tolv tjejer som åkte tillsammans är överens om att den här resan har varit så himla rolig, överstyr och bra. Väldigt intensiva dagar fullt av sol, bad, båtutflykter, shopping, resturang- och strandhäng. Medan kvällarna och nätterna mest spenderades på bargatan.

Var så mysigt en kväll när jag, Tove och Emma efter massor festande bara satte oss vid stranden, kollade ut över havet och snackade. Sen något som jag tyckte var så häftigt var när vi var på båtutflykt och såg vilda delfiner!! Alltså kommer verkligen leva länge på den upplevelsen. Dem är så otroligt fina. Även våra förkrök på hotellrummen var så mysiga och roliga. Och frukostarna då alla berättade sina upplevelser från natten. Sen bara att få bada i klarblått hav och vara runt vänner är ju härligt i sig. <3 Tack tjejer för those dancing days.

Likes

Comments

Mycket har hänt sen sist jag uppdaterade här. Jag har bland annat fyllt mina arton år. Hade en så bra födelsedag tillsammans med släkt och familj. Dagen därpå, lördagen, bjöd jag över mina tjejkompisar och drack lite drinkar, åt gott och körde quiz om mig. Sen såklart vidare till krogen bara för att haha. Hade verkligen en så bra och rolig kväll tillsammans med fina människor.

Nu så kämpar jag igenom mitt sista ‪jobbpass på 11 timmar innan jag imorgon tar flyget till mina tjejer i Rhodos(!!) Ska bli så kul och åh vad jag längtar. Behöver verkligen semster för just nu känns det som att det enda jag gör är att äta, jobba och sova.

Likes

Comments

Den 12:de Juli åkte jag med familjen till Riga och Jurmala för lite mini semester i fem dagar. Vi hade det verkligen så mysigt och tur med vädret!! Vi bodde på ett jättefint spa hotell och solnedgångarna där var verkligen bland dem finaste jag sett.

Likes

Comments

I lördags så serverade jag och Stephanie på bröllop och trots att det var sjukt mycket jobb att göra hade vi verkligen så himla kul. Vi slutade runt halv tolv och drog därefter på fest (haha förstår inte hur vi pallade efter tio timmars jobb). Dagen efter badade vi pool och beställde pizza.

Söndagkväll träffade jag Josefine och Tove och hade sleepover. Dagen efter när vi vaknade tog vi en jätteskön cykeltur till Djulö herrgård och åt glass vid vattnet. 

Likes

Comments

Nouw Magazine