I lördags så serverade jag och Stephanie på bröllop och trots att det var sjukt mycket jobb att göra hade vi verkligen så himla kul. Vi slutade runt halv tolv och drog därefter på fest (haha förstår inte hur vi pallade efter tio timmars jobb). Dagen efter badade vi pool och beställde pizza.

Söndagkväll träffade jag Josefine och Tove och hade sleepover. Dagen efter när vi vaknade tog vi en jätteskön cykeltur till Djulö herrgård och åt glass vid vattnet. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade det så himla bra i Örebro under fredagen när jag, Josefine, Hanna och Tove var på Håkans konsert; rullande åska. Det var verkligen så himla fint allting och det var sjukt hur nära vi stod. Innan vi åkte hem stannade vi till vid Max för att äta och alltså mmmmmh.

Likes

Comments

<3

Likes

Comments

Bilder från helgen som bland annat bestod av artonårsfest, poolparty och skönt häng med kompisar. Köpte/bokade dessutom impulsivt och oreflekterat in en resa till Rhodos. Haha fattar knappt att jag gjorde det för det gick så fort. Bestämde mig dagen innan, hörde med Emma om hon ville med, tog ledigt en dag från jobbet och sen var resan bokad. Ska alltså dit med mitt tjejgäng men eftersom att jag jobbar kommer jag och Emma ta ett flyg tillsammans två dagar efter dem andra tjejerna. Är lite nervös för själva flygningen men annars kommer det bli fett tror jag.

Annars så rullar sommarlovet på med sina ner -och uppgångar, måste säga att jag är lite besviken på vädret. Är liksom Juli (my month) och knappt tjugo grader. Men äsch det är ju inte direkt det värsta man varit med om hehe. Ska förövrigt se Håkan Hellström på fredag i Örebro, vilket jag ser så fram emot. Kommer lätt vara en av sommarens absoluta höjdpunkter. Sen Lördag ska jag jobba på bröllop med Stephanie vilket blir kul. Sen är jag ledig två dagar tills jag ska börja min inskolning till mitt jobb... Är faktiskt lite nervös eftersom att det är mycket ansvar men det ska nog gå bra. Åker även den tolfte juli till Riga med familjen för spa och sen den 21 juli fyller jag arton år. Spännande..

Likes

Comments

Likes

Comments

En fin vän, sol, frukt, mozzarella, juice och chips får 10/10

Likes

Comments

En av mina absoluta favorit årstider är midsommar. Tycker att det är så himla fint med sommar, blommor och kransar. Hängde först med familjen under dagen och sen runt fem åkte jag och tjejgänget till Emma för lite snapsvisor, middag, musik och skratt. Senare mot kvällen åkte vi in till stan igen för lite ytterligare festligheter innan det var dags att dra sig hemåt.

Just nu sitter jag hemma och känner mig helt slut i både kropp och huvud. Som vanligt har jag varit och farit lite för mycket av vad jag egentligen pallar hehe. Så idag blir det nog mest att ta det lugnt och ladda batterierna. Vill typ bara ha mys och kolla film ikväll. Njuta av ledigheten innan juli och framförallt augusti då det blir väldigt mycket jobb för min del.

Likes

Comments

Verkligen mysfaktor deluxe igår. Vi åkte båt och upplevde både solnedgången och soluppgången. Mer sommarkvällar like diz tack.

Likes

Comments

Sommarlov, studentmottagningar, tjugoårsfest, takhäng, bad, fest och solnedgångar.

Sommarlovet rullar på och jag försöker vara lätt i tankarna. Jag har för lätt att falla till melankoli. "Det blir bättre på sommaren". Allt för många nätter griper ångesten tag i min kropp. Allt för många mornar vaknar jag upp och tror att jag ska kvävas. Vissa dagar känner mig fängslad i min depression. Andra dagar håller jag själv i nyckeln. Ibland rymmer jag. Ibland trivs jag.

It's too easy to cry
When everything eventually dies
If not today then maybe tomorrow

It's not easy to die
No matter how down you are you eventually rise
If not today then maybe tomorrow

Likes

Comments

Den här spegeln, dem här blommorna också The Neighbourhood i bakgrunden. Mmmh. Fint

/Torsdag

Likes

Comments

Nouw Magazine