Header

Hej, hoppas allt är bra! Nu tar jag mig i kragen igen och skriver lite här på bloggen. Oliver är på sin fotbollsträning och jag sitter i hans datorstol och sippar på ett glas vatten med både mensvärk från helvetet och en härlig förkylning, yes! Varför ska allt komma på samma gång kan man ju undra.. Gjorde iallafall ett försök till lite hemmaträning tidigare idag, fick bli fokus på rumpan, gick helt okej. Sedan drog jag och O till Maxi för att köpa hem lite smått och gott, ska nämligen göra en nyttig soppa idag som vi ska äta ikväll och som jag ska lägga i matlådor så att jag kan käka det när jag blir hungrig så att jag inte trycker i mig massa onyttigheter! Soppan kommer vara vattenbaserad och innehålla potatis, morötter, purjolök, vitlök, chili, gul lök och grönsaksbuljong. Oliver är inte lika peppad på denna soppa som jag vågar jag allt påstå, haha! Dock behöver vi äta lite nyttigare nu efter resan till Stockholm, var där mellan den 8-11 augusti. Minst sagt så unnade vi oss där!

Stockholm 2017-08-08 - 2017-08-11

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alla har vi säkert tider där vi klankar ner på oss själva mer än att lyfta upp det vi gör bra. Eller? Jag blir så besviken på mig själv varje gång jag kommer på mig själv att tänka så mycket negativt om hur jag ser ut eller agerar i situationer. Som t.ex idag gick jag 1,5 mil, jag var ute o gick nästan 3 timmar. Men när jag kommer tillbaka klankar jag bara ner på mitt utseende. Tänker att jag inte borde unna mig godsaker så att allt fett ska försvinna.. Ja ni hör ju hur det låter. Att jag inte bara är nöjd och stolt att jag tog mig igenom 1,5 mil i REGN dessutom?! Man blir inte motiverad att vara hälsosam när det enda man gör efter en träning eller annat är att klanka ner på kroppen. Jag har en fullt fungerande kropp som jag istället borde uppskatta och ta hand om. Det är något jag verkligen behöver jobba med, för jag vet själv att jag inte har någon sund balans när det gäller träning. Jag vill inte vara antingen eller längre som jag nämnt många gånger. När jag gjort något bra ska jag vara nöjd istället för att leta fel på mig själv, och jag ska börja tänka mer på vad jag äter (på en SUND nivå).

Nu blev kanske detta ett jättekonstigt inlägg, men jag blev bara så upprörd över mitt eget tänk att jag bara ville skriva av mig lite kring ämnet..

Var snälla mot er själva och varandra

Likes

Comments

Hejj! Hoppas allt är bra med er. Själv mår jag bra, är dock lite småtrött då jag jobbat 9-18 idag, gått upp vid 07 tre dagar i rad och inte sovit många timmar per natt p.g.a. en sjukling här hemma. Ska dock inte klaga, har FEM hela dagar ledigt nu som jag kan sova ut på!. Efter jobbet idag stack jag och Oliver direkt till Olivers pappa för att käka middag och bara umgås, supertrevligt.

Gårdagen bestod av bilkörning hela dagen då jag hjälpte min farfar att köra en audi till Kalmar. Blev helt kär i den bilen, tragiskt nog kostar den ju också närmare 300 000 kr... Men det var roligt att köra en lite finare bil iallafall! Morgondagen är fullspäckad med fest, blir först en "sommarfest" i Åhus kl 15, taxin går sedan därifrån kl 20:30 hem till huset där min bror har fixat förfest, för att sedan ta oss till Bånken (hoppas jag kommer in då det är 20+..). Så jag borde nog vila upp mig inför morgondagen. Ska baaaara kolla några avsnitt av Glee som jag och O kollar om. Godatt, vi hörs!

Lördagens drink, mina nya naglar, en selfie och bilkörningen.

Likes

Comments

Hej allesamman! Längesedan jag skrev här nu, vilket har sina anledningar. Senaste inlägget jag gjorde är superkänsligt för mig, min fina Simson finns nu inte längre och det tynger mitt hjärta när jag tänker på det. Han har varit en familjemedlem sedan jag var åtta år liksom. Men pluttis har det bättre nu.

Vad har hänt sedan sist då? Jo - JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! Och massa annat, såsom en resa till Puerto Rico (Gran Canaria), en bal på slottet, skattjakt, karneval, överraskningsfest/inflyttningsfest här hemma etc. Det har verkligen varit full rulle nu det sista och jag har njutit varje minut vill jag lova! Studentdagen var helt underbar, det var firande från 8 på morgonen till 5 nästa morgon i princip.

Vad händer nudå? Svaret är att jag inte vet. Jag jobbar just nu på Rusta och om jag vill det har jag säkert en framtid där, frågan är bara vad jag vill. Innan har jag varit stensäker på att jag vill plugga vidare nu efter studenten till grundlärare, men ca 3 veckor innan studenten fick jag någon sorts panikångest över framtiden och beslutade mig för att jag inte ska plugga (dessutom 4 år) förrän jag är 100% säker på vad jag vill i framtiden. Jag känner mig väldigt vilse i livet just nu (jobb och inkomstmässigt), tankar snurrar hela tiden och Oliver får (tyvärr) vara mitt bollplank just nu. Jag tänker på om jag ska jobba kvar på Rusta, utbilda mig till fransstylist eller kanske bli personlig assistent. Jag vet att det inte är bråttom att bestämma mig men jag är tyvärr en planerare och om jag inte vet hur framtiden ser ut mår jag inte bra för fem öre. Så jag är inne i en lite jobbig period i livet just nu.

Men nog talat om framtiden nu, den löser väl sig.. På tal om ingenting så får vi dag eller imorgon ny kyl och frys här hemma, frysen har nämligen gått sönder och all mat blir kass. Ska bli skönt med en fräsch kyl o frys, så det kommer väl ändå något positivt med det hela! Ikväll kommer även min familj hit och jag och mamma ska laga tacos tillsammans, så mysigt. På lördag är det martin & martin så förfesten kommer antagligen hållas här hemma, ska bli asnajs hoppas jag! Och på måndag ska jag fixa påfyllning av fransar och naglar, det är väl de närmaste planerna förutom jobb då förstås.

Här kommer lite blandade bilder från den närmsta tiden!

Likes

Comments