Header

Hej! Vilken härlig lördag! Solen strålar och jag har bra planer inför kvällen. Blir middag hos farmor och farfar, sedan blir det bio med O och mina vänner. Slingade förresten håret igår, blev mycket ljusare och fräschare, supernöjd! Ha en fortsatt bra dag! =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Här har det ekat tomt ett tag, men det ska jag försöka ändra på framöver. Påsklovet är nu över och skolan började igår, lite småsurt då jag inte känner mig jätteutvilad. Tisdagen efter flytthelgen (tisdagen den 4:e) fick jag feber som höll i sig ett par dagar, och efter det har det sakta, sakta men säkert blivit bättre. Nu är jag nästan helt återställd =) Lovet har varit bra, jag har jobbat ett par dagar, haft vänner över ett par dagar, käkat middag hos mina och Olivers föräldrar och även pluggat en hel del. Och inte att förglömma så har lägenheten givetvis tagit mycket tid också! Det känns som att städa är det enda jag gör..

Lägenheten börjar ta form och vi trivs som fiskarna i vattnet! Det finns såklart en del kvar att göra, men det är sådant som inte ligger högst på min prioriteringslista just nu (typ gardiner och dörrmatta). Vi tar dagarna som de kommer och om vi känner för att åka och köpa något så gör vi det. Pappa och Adam ska komma hit imorgonkväll för att hjälpa mig med plastdekoren jag vill ha på skänken i köket, sedan fattas bara en skänk vi köpt och nya handtag till köksluckorna.

Matlagning, handling och tvätt går förvånansvärt bra, Oliver som har haft det som sitt största "orosmoment" sa här om dagen att det var hur lätt som helst med ett leende på läpparna, haha! Vi hjälps åt så mycket vi kan, men oftast lagar jag maten lagom till O kommer hem från jobbet eller sin träning.

Nu ska jag plugga lite på mitt svensktal som ska hållas på fredag, här har ni lite bilder från mitt lov! =)

Käk på Bar-B-Ko efter bowling med vänner

Plugg i myshörnan

Matlagning med vänner

Thaigryta lagom till O slutade jobbet

En del av vardagsrummet

Hemkörning från onlineburgers.se (tips!!)

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu är jag helt slut, har flyttat hela helgen. Är till och med lila under ögonen haha! Men Gud vad bra detta kommer bli, är helt övertygad. Det målas just nu i vardagsrummet, men matrummet och sovrummet är så gott som klart =) Soffan hämtas antingen tisdag eller onsdag, sedan kan det kännas lite mer som ett hem. Ni får en liten sneak peak.

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu var det ett tag sedan jag satt ner och skrev här på bloggen, men det beror på att jag har varit så stressad över allt och jag har helt enkelt inte prioriterat detta. Jag har dock i princip inte prioriterat något för tillfället, jag har liksom stängt av allt som heter skola, träning, blogg osv. Kanske inte rätt tillfälle att strunta i allt när man känner sig stressad, men så har det varit nu. Det var några uppgifter i svenskan som jag behövde få A på om jag ville nå upp i B i slutbetyg, men när jag räknade på mina poäng (en sammanfattning av alla betyg kan man säga) så kommer jag att nå upp i 17,8 ungefär, och intagningen på utbildningen jag vill gå låg i fjol på ca 14,6 om jag inte minns fel. Så jag kommer att strunta i att kämpa ihjäl mig med svenskan, känner att jag antagligen kommer komma in ändå med marginal liksom. Och för att dra en lång historia kort så har jag haft väldiga problem med min rygg fram och tillbaka i två år (min ryggrad har blivit sne), och i fredags fick jag sjukt ont och sedan var det jobb på det på lördagen! Och träningen går inte alls bra, har verkligen noll motivation. Var på gymmet idag och ville cykla hem redan efter 10 min typ, haha!

MEN, förövrigt så köpte jag det sista plocket idag med förberedelserna innan vi får nycklarna, vilket var foam, maskeringstejp, spackel och lite annat smått och gott. Så nu känner jag mig lite lugnare. Förresten så får vi eventuellt nycklarna lite tidigare då de städade ur lägenheten nu i helgen, annars är det ju sagt att vi får tillträde på lördag.

Gud vilket gnäll-inlägg detta blev! Det låter mer negativt än vad det är, jag är supertaggad på lägenheten, men det har bara varit lite mycket att tänka på det sista. Men snart stillar det sig förhoppningsvis och jag kan gå ner i varv en aning.. Nu tänkte jag shoppa lite kläder och kanske koppla av lite. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

..eller renoverat ett, då hade jag velat ha badrummet/tvättstugan i detta stuk. Alltså KOLLA det mönstriga golvet!! Så galet fint. Hinner säkert ändra mig fram tills dess, men man kan ju drömma sålänge..

Likes

Comments