Header

Gårdagen var så himla mysig, jag sov ju hos mamma och pappa till igår och när jag hade vaknat till så tog jag mig hem och väckte Oliver. Jag kom med förslaget att vi kunde åka och köpa fika, ta med oss kaffe i termos och åka iväg till något fint ställe och picknicka. Sagt och gjort, det fick bli en roadtrip till Forsakar där vi slog oss ner och bara mös och snackade någon timme medan vi fikade. Påvägen hem ringde Olivers pappa och frågade om vi ville köra go-cart så det fick bli en sväng in på go-cart-banan också.

Dagen idag har inte varit lika "effektiv", jag har bara tagit det lugnt sista lediga dagen denna "långhelg". Har inte varit på topphumör och jag har ingen aning om varför.. Ringde till O som är på jobbet och blev på lite bättre humör iallafall =) Mamma kommer om någon timme för vi har nämligen bestämt att vi ska ut och promenera en stund när hon slutar jobbet. Mys <3

Likes

Comments

Hej, allt bra? Med mig är det toppen! Var ute och gick en timme i det fina vädret och nu har jag duschat. Ska snart sticka till mina föräldrar för att käka grillat och bara umgås, O skulle till någon fest som jag inte orkade hänga med på så jag ska bara ha myskväll. Kommer nog även sova hemma (alltså hos päronen) ikväll, lite mörkrädd hehe.. Aja, hoppas ni med får en härlig Valborg!

Likes

Comments

Hej! Idag har varit en lugn och skön dag både i skolan och hemma. Gick i skolan mellan 8:30-14:30, sedan tog jag mig hem och möttes av både en 8-kilos kettlebell och ankelvikter på köksbordet. Efter att Oliver läst mitt senaste inlägg här så hade han köpt med sig det hem efter jobbet till mig, världens sötaste.

Kom precis hem efter en promenad med Maria, vi var ute i skogsområdet nära där jag bor och gick i 35 minuter. Invigde såklart ankelvikterna med, haha! Nu har jag precis bryggt lite kaffe och ska bara slappa framför tv:n och vänta på O som spelar match. Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är så himla sugen på att kicka igång träningen! Dock inte på gym, utan hemma och i naturen. Det finns så mycket jag vill köpa hem för att göra det hela enklare, dock så är träningsverktyg väldigt dyrt om man ska ha mycket av det. Rockringen är jag dock väldigt sugen på, har hört att det ska bli riktigt bra resultat utav det!

Detta är några av sakerna jag så gärna vill köpa hem. (Ni hittar länk under bilderna)

Likes

Comments