Header
View tracker

Nu är julafton över och jag är väldigt nöjd, både med det jag gav och det jag fick. Önskade mig mest grejor till den framtida lägenheten och det fick jag med, bland annat en pajform från Jamie Oliver, Mateuskoppar, Pernilla Wahlgren- skålar, Per Morberg- vinglas mm. Nu har vi snart allt till köket, känns bra! Fattas bara en lägenhet..

Men ja, som sagt är jag supernöjd med julen, hoppas ni med har haft en fin jul!

Likes

Comments

Ja, äntligen är jag igång igen med träningen. Dock så är det för tillfället mestadels en helt annan variant av träning än vad jag tränat innan, det är nämligen så att jag yogar ganska mycket nu för tiden. Det finns poweryogapass på gymmet som jag går på och där har jag varit ett antal gånger nu, och även yogat hemma och gjort massor av stretchövningar. Det är så himla skönt att jag hittat något jag trivs så bra med, kroppen mår hur bra som helst efter ett yogapass och det är det bästa med allt. Utöver det så försöker jag även köra lite kondition, men det var såpass längesedan nu så det är faktiskt väldigt jobbigt. Men det tar sig.

Idag var det Högskolemässan i Malmö, var där kanske 15 minuter sedan orkade inte jag och Maria mer så vi gick på Emporia istället. Där hittade vi en jättemysig butik med jättefina inredningsdetaljer, julpynt osv, och de hade även lösviktste, så det köpte både jag och Maria.

Likes

Comments

Jag har skrivit här förr att jag tappar jättemycket hår, och det verkar inte vilja sluta.. Får PANIK, det har hållit på såhär nu i ca tre månader. Jag har tagit blodprov och allt visade sig vara bra, så det enda jag kan göra nu är att köpa produkter som förhoppningsvis hjälper mig. Och ja, jag ska försöka äta hälsosamt och dricka mycket vatten också. Det är tur att jag har praktikplatsen jag har i sådana här lägen, de är verkligen hjälpsamma och försöker komma på olika "superkurer" åt mig. Nu har jag än en gång tömt plånboken i butiken och hoppas på resultat. Blir så ledsen när man inte vet vad felet är..

Köpte kiselkapslar (179:-) och hårpiller från Bobby's superhair (399:-) som tydligen ska vara kanon. Och sedan har jag olika vitaminer sedan innan.

Detta är numera mitt dagliga intag (förutom åkerfräken-teet).

Åkerfräken innehåller kisel, vilket är bra för hår, hur och naglar. Jag får dock inte i mig en tillräcklig dos av kisel av bara teet, utan nu kommer jag ta kiselkapslar också.

Ett naturligt schampo som även är veganskt (det jag försökte visa på den nedersta bilden, haha) så plus för det!

Hur gulliga är inte hälsokraft som skickar med mig alla dessa prover? De skulle annars slänga dem så jag tänkte göra mamma och pappa glada då det är lite anti aging och sådant.

Likes

Comments

Idag är det onsdag, vilket betyder praktik för min del. Jag hade lite saker jag ville köpa så jag passade på när jag ändå var där. Jag har blivit väldigt trött på sistone och jag antar att det inte är fel att unna kroppen lite D-Vitamin, men jag tappar även otroligt mycket hår och har gjort i ungefär två månader nu.. Jag var för ett par dagar sedan och tog blodprov, men det var bra värden, och jag hade inte svamp i hårbotten eller något sådant. Så med hoppet uppe så har jag nu köpt B-Vitamin som (hoppas, hoppas, hoppas) kanske kan hjälpa mig.

Jag använder arganolja i ansiktet varje kväll, men trots det så får jag torra läppar. Så jag hörde mig för och lypsylet jag köpte skulle tydligen vara väldigt bra, får väl se om det hjälper :)

Vid 16 mötte Oliver upp mig i stan för att gå och kika på lite inredning. Vi köpte bara några få grejor, och bilderna blev antingen gula eller mörka (med blixten på) så ni får ha överseende med höstmörkret!

MEN förresten så ska vi på visning nästa vecka! Ska bli jättekul. Nu kanske det börjar närma sig hörrni!

Likes

Comments

Hej allesammans! Hur mår ni?
Själv har jag någon pirrig känsla i magen, jag mår bra! Jag är förväntansfull kan man väl säga. Jag och Oliver har börjat fundera ordentligt nu på lägenhet, och det går så otroligt bra för honom på jobbet. Han är oftast den bästa säljaren i hela varuhuset, har blivit tredjeman på sin avdelning och jada, jada, jada. Jag är så stolt, och så glad. Jag trodde verkligen inte detta om honom, men där ser man!

Vi har hittat en lägenhet på Hemnet som vi är intresserade av och eventuellt ska kolla på, men även om det inte skulle bli den så har vi ändå öppnat upp oss för det här och det har blivit lite mer verkligt. Jag vill åka till IKEA för att vi ska bli inspirerade och köpa lite nödvändigheter, men det är inte O lika pepp på tyvärr. För tillfället iallafall, men får väl se om jag kanske kan övertala honom ändå, haha.

Som jag har skrivit här förut så uppdaterar jag bloggen för att jag själv ska kunna kolla tillbaka på vad jag sysslade med och tänkte mm senare, och dethär med flytten har fått mig att tänka ett steg längre. För min skull. Det roligaste hade ändå varit att se utvecklingen, planeringen osv i videoformat. Kanske emellanåt göra någon youtubevideo, men jag är så satans kluven om det så jag vet inte, haha. Kommer vara riktigt obekvämt, men ja. Det är värt att fundera över iallafall!

Igår åt vi ute på en hyfsat ny restaurang (tror jag iallafall?) i stan. Bara burgare heter den. Det var skitgott! Och för två veckor sedan var ju jag och O i Malmö för att fira vår treårsdag, vi hade supermysigt. Shoppade, fikade, åt middag och kollade på bio gjorde vi första dagen. Andra dagen fortsatte vi shoppa och sedan lunchade vi, efter det kände vi oss färdiga så vi tog tåget runt 15-16. Så tänkte bara slänga in några bilder :)

Bara Burgare igår.

Helgen för två veckor sedan. Hundfiltret, pussmun och mat är ju livet, haha...

Likes

Comments