Header

Som rubriken lyder så FLYTTAR vi i april!! Herregud, nu är drömmen verklighet och jag har fortfarande inte förstått vad det innebär. Jag och Oliver blir sambos, efter så lång längtan! Glädjeruset infinner sig var gång jag tänker på det, och det känns lika overkligt var gång. Allt blev klart på självaste alla hjärtans dag, vilket inte gör det hela sämre, haha.

Som ni säkert förstår så är jag galet aktiv på inredningssidor och i butiker. Så idag köpte jag en blå/turkos (ser grönare ut på bilderna) kruka som var så himla fin, och som kommer passa så sjukt bra tillsammans med de kuddfodral som jag gärna vill ha i soffan. Att ha ett blått tema är ju inte helt tokigt. Påtal om soffa så har jag förresten beställt både soffa och soffbord, och resten vet vi precis vad vi vill ha, så himla roligt.

Även fast att det är en hyreslägenhet så har vi fått igenom lite som vi vill fixa med lägenheten, t.ex. så ligger det just nu plastmattor i både hall och kök vilket vi fått lov att lägga golv på istället, och vi ska även måla om i vardagsrummet. Min tanke är även att vi eventuellt byter knoppar och handtag i köket och lägger någon plastdekor över skänken så att det blir vår egen touch på det hela. Ska bli så kul att se förändringen sen! Men detta kommer vi antagligen göra lite efterhand.

Likes

Comments

Idag är det min födelsedag och tyvärr har jag varit hemma hela dagen med en extrem mensvärk. Men igår firades jag av släkten och jag är så nöjd med allt jag fick! Nu fylldes samlingen på av både mateuskopparna och skålarna av Pernilla Wahlgren, så nu har jag fyra av var. Jag fick även en Globalkniv av min bror, armband och pengar av mina päron (+ mateuskopparna), ungsform och presentkort av farmor och farfar, pengar av min farbror m familj, presentkort av min faster m familj, pengar av både mormor (+ Pernilla Wahlgren- skålarna) och morfar, och en kaffebryggare av Oliver.

Nu har jag hur mycket grejor som helst till lägenheten, och vet ni? Nu är vi jäkligt nära att få en lägenhet, det är bara kontraktet som ska skrivas under, så om allt går rätt blir vi sambos i april! Så taggad, så mer eller mindre all min fritid går till att kolla runt på massa inredning..

Likes

Comments

Hallå där!
Idag är det lördag, Oliver jobbar och jag ligger faktiskt inte heller på latsidan! Trots att vi var ute igår så gick jag upp i hyfsad tid, tog på mig träningskläderna och drog till gymmet. Jag drack dock inte speciellt mycket igår, tyckte allt var sliskigt och inget föll mig i smaken. Fick i mig några shots och ett par blandglas, men inte mer än så. Jag har haft en fundering ett bra tag på om jag ens tål alkohol.. varje gång jag dricker så vaknar jag upp och har så fruktansvärt ont i munnen, tungan är helt sträv och det gör sjukt ont att äta (notera att det inte spelar någon roll om jag dricker mycket vatten på kvällen eller morgonen). Detta kanske är vanligt? Haha..

Till träningspasset då. Jag värmde upp med 15 min på crosstrainern, sedan tränade jag bröst på någon maskin, och jag provade även att ha lätta vikter och göra övningarna väldigt långsamt så att mjölksyran skulle börja kännas. Iallafall, på bröstmaskinen gjorde jag 3 set med 8 reps i varje. Sedan gick jag vidare till en maskin för axel/skuldra-partiet och körde lika många set och reps där, och även sakta där med. Efter detta tog jag mig till en annan maskin som tränar sida mage och körde ganska tungt och bara 2x8 reps på varje sida.

Efter detta tog jag en matta och gjorde 100 situps och 50 höftlyft. Nu ska jag bara göra mina 80 squats och sedan hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Olivers pappa och kolla film och bara mysa.

Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Hejsan!
55 squats senare sitter jag och skriver ett blogginlägg i väntan på att Adam ska bli klar, så att vi kan sticka till gymmet. Det är nämligen så att jag har tagit mig an en 30-dagars squatutmaning, så nu den andra dagen stod 55 squats på schemat!

Förövrigt så blir det ett 45 minuters spinningpass idag på gymmet, var på ett 55 minuters i lördags och det kändes riktigt bra. Försöker komma igång ordentligt nu och även finna någon sorts balans mellan bra mat, gottis och träning. Har ju en tendens att gå in för hårt många gånger, som jag nämnt tidigare.

Men nog om träning! Måste bara tipsa om den veganska wrapen på Graffiti, så sjukt god! Har aldrig provat den innan, men jag och Maria tog oss i kragen och testade idag, och vi båda blev helt kära.
Om ni inte provat - gör det!

Likes

Comments

Nu är julafton över och jag är väldigt nöjd, både med det jag gav och det jag fick. Önskade mig mest grejor till den framtida lägenheten och det fick jag med, bland annat en pajform från Jamie Oliver, Mateuskoppar, Pernilla Wahlgren- skålar, Per Morberg- vinglas mm. Nu har vi snart allt till köket, känns bra! Fattas bara en lägenhet..

Men ja, som sagt är jag supernöjd med julen, hoppas ni med har haft en fin jul!

Likes

Comments