​Hej!

​Igår föddes vår älskade lilla dotter. 15 december 2016, så blev vår familj helt komplett. Hon är alldeles perfekt. Klockan 03.22 var klockan när hon kikade ut, 3489 gram och 53 cm. 

Välkommen till världen vår lillasyster & andra dotter. Vi ska ge dig allt, vår Maj <3 

<3 MAJ Oliwia Aleksandra <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När har vår lilla tjej bf?

Vi har bf 18 december. Idag är det 24 dagar kvar till bf och vi är så spända här hemma. Både Liw och Otto har ju kommit ganska nära sitt bf så jag antar att lilla M gör detsamma. Men vi väntar redan på helspänn och det ska bli så roligt att få se Otto som storebror <3

Är det inte tufft med snart 3 små barn?

Självklart är det tufft. Jag menar jag har vart nästan konstant gravid sedan 2014. Det känns i kroppen att jag gått igenom mycket i ung ålder och jag känner att nu är det bra med barn ett tag. Både jag & Anders vill ju i slutändan ha en stor familj, så tre barn räcker nog inte (skämt o sido). Men snart har vi tre barn som är 2 år, 1 år och nyfödd. Det kommer bli tufft! Liw är inne i en period där hon ska klara allt själv och då blir ju allt fel.... Otto är inne i sin utveckling där han ska ''lära'' sig springa, busa med storasyster samtidigt, han ska borsta tänderna själv osv osv. Han är liksom mitt i det stadiet där han ska lära sig allt för första gången. Det är ju såklart kul att se honom så glad och driven, när han klarar saker mm. MEN, att ha koll på två vildingar + en bebis kan bli tufft. Men såklart så kommer vi klara det, allt för våra diamanter. Sedan kommer Anders också vara hemma de 5 första månaderna av lilla M's liv så det kommer ju bli en stor avlastning för mig. Att klara allt själv skulle jag nog inte klara av, varken psykiskt eller fysiskt.

Hur har denna graviditeten gått?

Denna graviditet har gått helt OK. Inte lika hemsk som graviditeten med Liw och inte lika bra som graviditeten med Otto. Någonstans mittimellan. Jag kräktes i början, hade lite halsbränna runt vecka 20-23 men sedan har det gått bra efter det. Sommaren var hemsk dock. Det var varmt, Liw var sjuk nästan hela sommaren och Otto fick inte den uppmärksamheten han behövde. Det var väldigt tufft och jag gick in i en svacka där jag verkligen inte orkade någonting. Anders tog barnen en långhelg så jag fick åka på spa med mina bästa vänner och bara slappa. Släppa allt ansvar och verkligen bara vara. Då vart det tufft!

Hur är din & Anders relation nu?

Min och Anders relation just NU är bra. Det har vart mycket upp & ner den senaste tiden men nu har vi hittat tillbaka till varandra känns det som. Vi har liksom aldrig pratat om att gå skilda vägar eller något sådant, men vi har bara inte haft dendär glödande kärleken, men det kan man ju inte alltid ha liksom. Det blir såklart svårt med två barn att hinna med varandra, och ännu svårare nu med snart tre barn. Men vi älskar fortfarande varandra och vi måste ändå lära oss lite mer att ta tid för varandra :)

Likes

Comments

Hej hallå!

Hur mår ni? Jag mår bara fint :) Idag vaknade jag av foglossning vid 05.30 och kunde inte somna om. Så typiskt! Liw sov hos mormor och morfar inatt så det var bara Otto hemma. Han brukar sova ganska länge så jag såg framemot att få sova länge - men icke! Idag går jag & lilla M in i vecka 37. Det är så nära nu! Tänk att vi snart är trebarnsföräldrar. Det känns så sjukt :) Och att Otto ska bli storebror känns ännu sjukare.

NI får ha en bra måndag, det ska jag ha! Snart kommer min prinsessa hem. PUSS

Likes

Comments

​Hej!

​Gud vad kul att vara tillbaka. Det var snart 1 år sedan jag uppdaterade sist. Helt sjukt! Tiden har gått så snabbt sen sist. Nu undrar säkert hur vi mår nu och vad som hänt på 1 år. Det ska ni få veta nu :)

Jag är idag 22 år gammal. Jag & min man Anders bor idag i en villa i Borås, och Anders är nu 23 år gammal. Vår lilla Liw fyllde 2 år den 14:e oktober nu iår och hon har verkligen blivit så stor! Hon är nu 90cm lång och väger 15.8 kg. Hon går (ganska solklart men hon kunde inte gå för ett år sedan), hon kan föra ett "samtal" och hon tar så mycket mer ansvar nu. Det är så skönt! 

Otto fyller 1 år idag! Helt sjukt att detta året har gått så jädrans snabbt. Han föddes väl nyss? Han är nu 69cm & väger 10 kilo exakt. Vi var på ettårskontroll igår och han sköter sig fint min älskade kille!  Han kan gå, springa, säga ord som mamma, pappa, Liw, välling, säng, tv, film, mat osv. Man förstör honom! Han är mycket mer framåt i utvecklingen än vad Liw var vid 1 årsåldern :)

Den stora överraskningen till sist - den 13 december så är vår tredje diamant beräknad. En liten prinsessa. Vi längtar ihjäl oss, och det är så svårt att förstå att Liw ska bli storasyster igen & även Otto för första gången! 

Kram & vi ses!Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att denna förlossningsberättelse har dragit ut så mycket på tiden, men jag har haft så mycket annat att tänka på. Men nu är den äntligen här och jag ska försöka göra den så bra som möjligt!


17 november

Jag hade haft konstiga känslor i magen hela dagen och jag visste redan där att det snart skulle vara igång, speciellt efter Liw. Även med Liw så började värkarna bara 1 dag innan hon kom. Klockan var iallafall kring 18.00 när jag verkligen började få riktiga värkar, innan dess hade jag bara lite förvärkar som absolut kunde hanteras. Barnmorskan sa att vi skulle vänta med att åka in tills vattnet hade gått. Jag låg och hade såå ont hela kvällen, hade massa filtar och låg i soffan helt själv medans Anders försökte natta Liw. Vattnet gick vid 21.30 och efter det så fick jag REJÄLA värkar. Vi väntade i max 20 min och sedan var Anders mamma och pappa här. Vi åkte in och jag skrek så jädrans mycket och trodde på riktigt att jag skulle föda i bilen eller någonting. Min barnmorska kom passande precis i korridoren och tog emot mig direkt. Mina värkar var fortfarande ganska oregelbunda med gjorde såå ont när dom väl kom. Vid 23.00 var jag öppen 6 cm. Ändå inte jättemycket. Jag & Anders satt tillsammans på varsin yogaboll och jag försökte få mina värkar att göra så lite ont som möjligt.

18 november

Hela den natten var HEMSK. Anders var tvungen att sova en stund och då försökte jag fördriva tiden med film på Ipaden. Vid 05.00 var jag öppen 8 cm. Värkarna kom ganska regelbundet och barnmorskan förbredde sig för själva förlossningen. Jag födde Liw med enbart lustgas och det gjorde jag även denna gång. Anders blev väckt vid typ 06.30, jag försökte hålla ut så länge jag bara kunde, men sen var jag tvungen att ha någon att nypa i haha. Vid 07.30 var jag helt öppen, alltså 10 cm, och alla kom in nu och mina värkar var FRUKTANSVÄRDA. Mycket, mycket värre än med Liw. Även fast Liw var första barnet så var jag liksom mest i chock, men med Otto så trodde jag på riktigt att jag skulle dö. Jag började iallafall krysta vid 8 kanske, jag kommer inte ihåg haha. Otto ville iallafall ut fort så han kom 17 min senare, och det gjorde riktigt JÄVLA ont att få ut honom. Han vägde nästan 5 (!!!!) kilo och var bara anmält stor, även om han är riktigt kort. Dessutom har han värsta melonhuvudet, haha. Anders blev typ döv av mitt skrikande och jag tog en kudde och skrek i den haha. Jag nöp Anders det hårdaste jag kunde (typ) och tillslut fick jag inte nypa längre för han började blöda haha ;)

Otto kom iallafall 8.17 och han är den underbaraste killen jag känner. Liw var såå mallig när hon fick se honom för första gånge ! <3

​Det blev en ganska kort berättelse, men det hände inte så mycket. Jag hade värkar hela kvällen och natten och sen kom han. Hoppas ni tyckte om det ändå ;)

Puss

Likes

Comments