Nouw Magazine
  • Blogkeen
  • Nouw

Heej allihopa!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, har helt glömt bort att blogga. Nu sitter jag Madde och Gabriella och väntar på bussen från torp, jsg är väldigt trätt för jag lade mig inte förrän kl 02.00 igår, jag var med Emma, Robin och några på hake 2 alla var typ fulla förutom jag och Robin. Ikväll ska vi laga tacos till middag det kommer bli gott. Det börjar bli så jävla kallt nu, så imon ska jag åka hem och hämta mer medicin, tjockare skor och jacka. Vi åt subway till li vh på torp. Vi hade först tänkt åka till Stenungsund men så gick det inga tåg och då bestämde vi oss för torp i Uddevalla istället. Men det var allt för nu.
PÖSS!
😘
//Agnes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

jag tycker att det är dags att jag berättar min historia, men snälla respektera att det här är ett känsligt ämne för mig så lämna inga hatkommentarer så är ni jättegulliga!

Hej jag heter Agnes och jag är 22 år,jag mår typ aldrig bra, när jag är med vänner så kan jag se utsom att jag är glad men innerst inne mår jag sällan bra, jag visardet bara inte alltid, under mina 2 första år i skolan var jagmobbad, ALLA på skolan hatade mig, dom fick 2 vänner jag hade däremot mig genom ett rykte som inte ens var sant, jag stoppade alltidlärarna på lektionerna och bad dom ta om det för att jag inteförstod, i 3:an bytte jag till en särklass på Gamlestadsskolan,där fick jag vänner på en gång, jag har ganska lätt att få nyavänner. Åren gick och jag hade ganska bra med vänner. Sista åretpå Gamlestadsskolan sov jag inte så mycket och var trött, ledsenoch rädd varje dag eftersom mina föräldrar bråkade och typ skrekpå varandra varje kväll, jag var rädd att dom skulle skiljasvilket det också var nära att dom gjorde men dom insåg i sistastund hur mycket dom älskade varandra. Jag började på gymnasiet påTrekungagymnasiet i Kungälv. Som sagt så har jag ganska lätt attfå nya vänner så jag fick många vänner på en gång. Sista åretpå gymnasiet var det mycket tjafs och bråk mellan 2 kompisar vilketgjorde att jag kom emellan vilket gjorde att jg började må dåligt,igen. Jag har försökt ta livet av mig några gånger, både närjag var mobbad och på senare år. Jag har ganska dåligtsjälvförtroende, jag kan inte eller jag har svårt att tycka om migsjälv just för att jag blev kallad massa saker när jag var mobbad,som fetto, glasögonorm, äckel, skilsmässobarn, jag blev till ochmed slagen och dom sa att jag äldrig kommer få en pojkvän för attjag är så ful och äcklig, till slut började jag tro på det där,jag stod framför spegeln och tänkte ”dom har fan rätt, jag ärful och äcklig, jag kommer aldrig få en pojkvän”. Nu för tidenblir jag sällan kär. Jag har 1 problem. När jag väl blir kär såblir jag överdrivet kär och vissa killar tycker att jag blevjobbig. Nu när jag går på Ljungskile folkhögskola har jag blivitöverdrivet kär 2 gånger. Först gången hette killen Martin ochvar 20 år han bodde på hake 2, han flyttade från hake 2 tillkavaljer sen efter några månader slutade han här, många tror attdet var för att jag stalkade honom men det tror inte jag att detvar, jag tror att han kände att det var en skola för honom. Nu förbara några veckor sen blev jag överdrivet kär i en som heterMichael han är 23 år, jag skrev ganska mycket till honom utan atthan svarade, han började tycka att det var jobbigt och bad mig attsluta och jag slutade. I några dagar iggade han mig. Nu nån veckaefter så pratar han med mig igen och jag känner att mina känslorför honom har svalnat av.... MEN ett nytt problem, jag börjar bliitresserad av en på fl1 som heter William men den här gången skajag försöka att lära känna honom på riktigt och se vad somhänder sen. Det kommer fortfarnade perioder då jag inte pallar medmitt liv och bara vill försvinna men jag har inte försökt ta mittliv på länge vilket är ganska skönt för det kanske betyder attjag är på bättringsvägen.

det var min historia, som jag sa i början av inlägget, snälla lämna inga hatkommentarer då det här fortfarnade är ett ganska känsligt ämne för mig.

slänger in 3 bilder på mig!


PUSS på er! :*

//Agnes

Likes

Comments

Heej allihopa!
Idag är det söndag och jag sitter på tåget upp till Ljungskile, jag har haft en grym helg! I fredags så träffade jag Kimmy och hennes kompis Victoria, vi följde med när hon bytte tungpiercing sen åkte jag till Tuve och där mötte Hanna A och Madde, jag och madde sov hos Hanna A hela helgen, vi var på Liseberg och skulle gå på zara Larsson men det var för mycket folk så vi gick runt och spelade lite, jag fick låna en 20a av Madde och spelade på kramhjulet och vann en Stjärnvinst, sen skulle Hanna köpa en våffla nör hon hade ätit den så åkte vi hem till Hanna och bara chillade och kollade på film, i fredags åt vi pizza, i lördags (igår) pt vi på subway och idag åt jag lasagne på en italiensk resturang med mamma och pappa sen lämnade vi av mamma på jobbet och nu är jag på väg upp till skolan i Ljungskile igen.
Det har vart en bra helg
❤️
PÖSS!
//Agnes

Bjuder på bilder på några av mina bästa vänner ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Godmorgon alla fina läsare!
Idag är det måndag och jag börjar skolan 09.15. Just nu sitter vi i biblIoteket och bara chillar, jag är trött som fan asså, det blev ganska sent igår och sen har jag inte sovit så mycket inatt men så blir det ibland. Vad ska ni göra idag då? Kommentera!
Jag hade inte mycket mer att säga, ja det blev ett kort inlägg men jag kanske slänger in ett inlägg i eftermiddag också :)
Vi hörs
PÖSS :*

Jag slänger in några bilder på kammi rosenskjold och Fanny de Aguiar ❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Heeej allihopa!
Förlåt att jag inte har bloggat idag men har haft mycket att göra, just nu ligger jag i sängen på mitt rum på skolan i Ljungskile och kollar på pretty little liars med en kompis i klassen. Jag bara ÄLSKAR den serien! Imon är det skola igen jippie! Haha nä jag bara skoja xD arias bror Mike är sååå jävla snygg!!!!! Denna Held ska ja stanna på skolan det kommer bli kul :) men nu ska jag kolla vidare på PLL!
Vi hörs
PÖSS :*

Likes

Comments

Heeej igen!
Jag glömde säga att jsg var ju på Lotta på Liseberg i somras så jag ska fixa ett inlägg med ALLA bilderna från sommarens Lotta på Liseberg som jsg tog med min kamera vilket är 2-3 program sen blev minneskortet fullt och jag glömde lägga över bilderna, men jagaks slänga upp ett inlägg led bilderna nästa vecka det LOVAR jag.
PUSS:*

Likes

Comments

Heeej på er! Hur är det med er?
Jag ber såå mycket om ursäkt att jag inte har bloggat men jag har helt glömt bort det. Idag har jag skaffat flätor på sidan som kammi hade för ett tag sen. Imon ska jag först på kalas hos min kusin sen åker jag tillbaka till skolan i Ljungskile, går andra året där. Just nu sitter jag och lyssnar på musik medans mamma och pappa sitter och kollar på tv. Jag LOVAR att jag ska bättra mig med uppdateringen, ett i lägg per dag ska jag försöka ordna :) det känns faktiskt bra med den nya klassen :) vad ska jag skriva nu? Haha det bar så längesen att jag typ har glömt hur man bloggar hahaha xD
Men det var allt för nu.
Vi hörs!
PUSS:*

Likes

Comments

​Heeej på er! 

Det här inlägget tänkte jag ägna åt att berätta min historia. 

Så när jag gick 1-2:an på grundskolan hade jag bara 2 vänner, Agnes och Cecilia, ALLA andra var emot mig typ hatade mig men så var jag sjuk en dag och då gick det tydligen massa rykten om mig så när jag var tillbaka i skolan typ 3 dagar senare så stog Agnes och Cecilia och pratade så jag fram till dom precis som vanligt men dom bara iggade mig, jag tänkte vafan har hänt? sen var HELA skolan emot mig och hatade mig, jag var HELT ensam, gck själv på alla raster. Så i mitten på 2:an så kom jag till skolan och grät för jag var trött på att ha en hel skola emot mig och då kom Agnes och Cecilia fram till mig och kramade om mig och sa förlåt för allt och att dom nu insåg att alla rykten som gick om mig var fejk, sen blev jag uttnyjad av typ resten av skolan, dom var med oss för att dom tyckte synd om mig för att jag alltid var ensam. I 3:an började jag i en särklass på Gamlestadsskolan. Det gicl plötsligt upp för mig varför jag har blivit mobbad, för jag avbröt ofta lärarna och bara "kan du ta det där igen?" och blev då kallad massa saker. i 10:an (ett extra år) så började mina föräldrar bråka varje kväll och jag grät till sömns. Sen började jag gymnasiet på Trekungagymnasiet i Kungälv och allt var typ bra, jag hade vänner men bakom allt dt här så mådde jag fortfarande skit. Sista året på gymansiet gick jag och pratade med skolans kurator om allt som hänt under min barndom och då var det även mycket bråk och drama, jag blev hotad av en som sen polisanmälde av skolan. jag har ganska svårt att lite på nån första gången jag träffar nån ny och har jättesvårt att släppa in nån till mitt hjärta, men det finns några som jag litar på till 100%, jaf har även dåligt självförtroende. mitt liv går upp och ner, ibland har jag bra dagar då jag kan glömma det jag gått igenom och tänka på annat för en stund och ibland har dåliga dagar då det enda jag tänker på är det jag gått igenom. det finns ett pojkband som heter The Fooo Conspiracy som bildade typ 2013, innan the fooo tiden så var Omar Rudberg med i talangtävlingar och då träffade jag och en kompis honom på Lotta på Liseberg typ sommaren 2011-2012 och sen hördes jag och omar av på Facebook och började skriva sen träffades vi och gick på liseberg hela den sommaren oavsett väder och lärde känna varandra men vi glömde byta nummer, Sista dagen den sommaren så hände nåt som jag inte var bredd på, Omar kysste mig. när skolan började därefter så tappade vi kontakten för båda hade mycket i skolan sen hörde jag att han hade gått med i ett band, vi hade då inte hörts av på typ 1-2 år. Nu har jag träffat honom 4-5 gånger och han kommer inte ihåg mig från sommaren 2011-2012. men han vet vem jag är för att jag har mött upp honom på centralen när han kommit hem från stockholm några gånger. Jag har fått ganska mycket hat för detta, dom flesta tror att jag bara hittar på, det är få som faktiskt tror på det. det var till och med en tjej som hängde ut mig i en av foooers grupperna på facebook, hon skrev typ "vi har en tjej i denna gruppen som påstår att hon har känt Omar, vilket absolut inte är sant" och så har hon skickat bilder på saker jag har skrivit till denne. nu för tiden mår jag sällan bra. 

Det var min historia varför jag typ aldrig mår bra. 

PÖSS :*

Likes

Comments

​Heeeeej på er!

jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte bloggade igår, jag vaknade sent och så hade jag ganska mycket att göra så jag glömde helt bort det, sen så kom hem ganska sent så i.m sorry guys! 

jag tog massa bilder med min mobil. Jag ska försöka slänga upp ett inlägg med bilderna imon eller nästa vecka. jag tror inte att det kommer bli så mycket uppdatering i helgen pga av att jag börjar skolan på måndag så jag måste börja packa ner lite kläder i helgen. jag kanske inte kommer uppadatera förrän på måndag eller tisdagkväll.

nu när jag börjar skolan ska jag försöka inreda en rutin, att jag slänga upp ett inlägg när jag slutat skolan och gjort mitt träningspass. 

Ja ni läste rätt, jag ska börja ta tag i min hälsa och börja träna. så från och med nästa vecka kommer det bli ett inlägg om dagen. 

Jag ÄLSKAR att blogga, jag ÄLSKAR att skriva här, jag ska vara ärlig mot er, jag mår inte bra, jag mår skit och jag lovar er att jag ska berätta EXAKT vad som har hänt.

vill ni ha det i ett videoinlägg eller i textform? KOMMENTERA! 

Så vad ska jag skriva nu då? jag har typ glömt hur man bloggar, haha nä jag skoja bara. 

Jag kollade både på allsång på skansen och Rockbjörnen igår. 

Allsång på Skansen

På skansen var Peg Parnevik, Lill Lindfors, John Lundvik, Franses, Tensta gospelkör och Zara Larsson. Jag ÄLSKAR Peg Parnevik och Zara Larsson! och om 3 dagar ska jag träffa Peg Parnevik för första gången, och jag längtar såå mycket, jag ser fram emot det såå mycket!

Rockbjörnen

jag blev faktiskt liite besviken när jag kollade på Rockbjörnen, The Fooo var nominerade i 4 kategorier varav en var "årets fans" vi Foooers har vunnit årets fans typ 2-3 år i rad men i år kom Håkan Helström fans förbi oss, vi vann inte årets fans och inte heller årets låt som var Summerlove och inte årets konsert MEN dom vann årets livegrupp. Men det var massa andra bra artister som jag gillar som vann en Rockbjörn t.ex Miriam Bryant, Frans, och Adele. 

Som sagt så börjar jag skolan på måndag men jag har 4 konserter kvar att gå på innan dess. idag ska jag se Jakob Karlberg, imorgon ska jag se Miriam Bryant, på lördag ska jag se Frans och på söndag är det Rix Fm Festival med Oscar Zia, Robin Bengtsson, Danny, Peg Parnevik, Margret, Shawn Hook, Astrid S, Måns Zelmerlöw, Madden och Sabina Ddumba och konfriancier (stav) är Laila Bagge och Adam Alsing. 

Jag är såå TAGGAD på dom här konserterna.

PÖSS på er! :*Likes

Comments

Hej Allihopa!

jag har egentigen lite bråttom men ville bara slänga upp ett inlägg först för att uppdatera att jag lever! haha skoja! idag ska jag på final programmet av Lotta på Liseberg med Rikard, det ska bli kul!

jag vet att uppdateringen är skitdålig men jag ska bättra mig jag lovar! Sommaren är snart slut och jag börjar skolan nästa vecka :'( men jag har några konserter kvar att gå på så det ska bli kul!

men jag har faktiskt längtat efter att börja skolan och träffa alla kompisar igen, dock kommer det börja en tjej som jag inte gillar så mycket, hon var ganska dryg på pröva på veckan men nog o m henne.

nu måste jag sticka men vi hörs ikväll när jag kommer hem eller imon beror på hur trött jag är när jag kommer hem.

jag slänger in en bild på min Babe Tom Lundbäck, men han är MIN så back off! haha 

PÖSS! :*

Likes

Comments