Header

Hejhej! Här är mer info om min fotoblogg! Här har ni den helt enkelt @agnesphotos . Har ennu inte lagt ut något men hål ögonen öppna. Och om ni undrar om jag ska använda denna så tror jag inte det faktiskt. Men det märker vi ju.

Så hejdå ses på @agnesphotos :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 32 readers

Likes

Comments

Hejhejhej du som läser. Det är så att jag funderar skarpt på att börja med en NY blogg, en så kallad fotoblogg. Med bara bilder och möjligt vis lite text om jag har något och skriva haha. Om det blir så, vilket jag tror så kommer det mer info senare.

Hej så länge :)

  • 34 readers

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Har inte bloggat på super duper mega länge, man jag hade tänkt o börja igen om det håller sig är ju en annan sak. Ska försöka iallafall. Har egentligen så himla mycket och skriva men det pallar jag inte, men jag hade tänkt och berätta lite om mitt sommarlov och dagarna i Göteborg iallafall.

Göteborg: den 30/5 till den 31/5 var jag och familjen i Göteborg. Vi vat där samtidigt som Hampus klass var där alltså så var jag med han och jennifer på Liseberg på fredagen. Det var as kul. Jag var ju såklart med familjen lite också på Liseberg. Sen på lörgaden var vi i stan och shoppade och åt gott.

Min födelsedag: i år fyllde jag då 13 år den 22 juni, i början av sommarlovet som sagt. Den dagen tillbringade jag med min familj och jennifer. I födelsedagspresent fick jag pengar, presentkort på Ikea på 3000:- och lite små saker, u know. Senare på kvällen stack jag, tindra och jennifer och kollade på bio, the fault in our stars, den var as bra säger jag bara. Men det pinsamma var att det var en flicka som satt framför oss som storgrät, o nu menar jag verkligen STORGRÄT hon grät så mycket så att vi börja gapskratta. Precis när det var som sorgligas i filmen också. Haha det kommer jag aldrig glömma!

Hällevikslägret: i år var jag också på läger med klara och tilda.vi hade så himla roligt! Men om jag ska vara helt ärlig så va det mycket roligare förra året. Menmen va hade så satans kul som vanligt tillsammans, träffade nya människor och många från förra året. Synd bara att det var sista året iår som jag får vara med.. Nu är det bara till o vänta tills man kan söka in som ledare, vilket värkar vara tio gånger roligare.

Ängelholm: detta året var vi också och campade i Ängelholm vilket vi inte har gjort på flera år. Det var super mysigt. Vi var där i fem dagar, dom dagarna hann vi med att åka till Danmark och shoppa, åka rodel, träffa släkten och bada och sola en hel del. Och sen direkt när vi kom hem så skulle vi på sommarfest, som vi brukar ha nästan varje sommar.

Norje Boke: och sen har jag spenderat ca tre veckor i klaras sommarstuga uppe i Norje. Dom veckorna hade vi det super kul med sjukt bra väder. Där var nog några av dom bästa veckorna detta sommarlovet.

Övrigt: den tiden jag inte har varit iväg har jag varit hemma i osby och hittat på en massa saker med jennifer. Bl.a. Badat, shoppat, träffat kompisar och myyycket mer. Detta har varit ett fett kul sommarlov med många minnen som jag sent kommer glömma. Tack alla ni som gjort detta sommarlovet så bra! Älskar er💘
  • 49 readers

Likes

Comments
Likes

Comments

Likes

Comments


Hejsan. Vill bara berätta att jag inte kommer skriva så mycket i mina inlägg. Utan jag kommer lägga ut mer bilder. Ja till exempel så som jag har gjort i dom två senaste inläggen. Det är klart om jag har något skoj eller intressant att skriva om så kanske jag skriver lite mer ☺️ men jag kommer inte att sluta blogga. Det var bara det jag ville säga idag.

Hejdåååå!!!! Ses och höres!! 💕

Följ mig på instagram!!!!!!!!!! @ Agneskaarlsson 👌

  • 116 readers

Likes

Comments