Header
View tracker
Youtube

Då var andra videon uppe. Vet att jag låter lite låg men det är pga min förkylning... Ganska kul det här med videos ändå! Gillare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker
Event

Så var min supervecka över. Fett synd. Jag har haft så sjukt kul, flera roliga/oväntade saker har hänt & jag vill bara göra om allt! Kommande vecka ska jag bo till stor del hos min kompis, festa (hoho), plugga... Snygga outfits lär det bli i och med min shoppingrunda denna vecka! Haul blir det också!

Nedan är lite bilder från Styleby Eventet. Goodiebagen ska ni självklart få kika på senare!

Likes

Comments

Emma är host nr.1. Till igår hade hon fixat med hur mycket god mat och dricka som helst! Alla som kom är också de härligaste. Runt tolvslaget var vi inne i stan för att dra ut och fira Emma. Det slutade som en väldigt lyckad kväll! Imorse överraskade vi (jag, som var den ända som gick upp) Emma med tårta, sång och present på sängen!

Ikväll är det Styleby Trend Talk så nu måste jag hinna vakna och fräscha till mig haha...

Likes

Comments

Dag med mycket upp & ner. Avokado macka på Pascal var en upp. Shopping var en upp. Kamras & resterande var en upp. Vi håller oss till upp så slipper vi deppa ner detta inlägg.

Dröm plagg & accessoarer fick följa med mig hem idag. Mycket kommer ni nog säkerligen få se under veckan i outfits bilder. Men tänkte nästa vecka summera ihop allt & göra en haul!

Likes

Comments

Effektiv dag idag! Började vid 08:30 & slutade vid 18:00. Körde ett träningspass idag igen (äntligen) som gick bra, utmanade mig själv. Började med ett par minuter på cykel som uppvärmning för att sen köra 45 min Barre (balett inspirerat styrke pass). Tror definitivt min otränade kropp kommer känna av det imorgon...

Imorgon startar det roliga på veckan med shopping tillsammans med Kamras! Funderar faktiskt på att göra en vlogg dessa dagar i och med att det händer så mycket kul. Får se hur det blir med det.

Puss på er.

Likes

Comments

Vi överraskade pappa med frukost, färsk bröd & bullar + min syster som egentligen bor i stan. Resten av dagen har jag bara jobbat. Är så otroligt taggad på den kommande veckan, hoppas det inte blir ett antiklimax bara.

Likes

Comments

Den här veckan har ju inte varit en av de bättre med presidentval, snökaos osv. Kommande vecka kommer däremot bli hur kul som helst! Heres why:

- Emma (världens bästa) fyller (äntligen) 18år!! Det kommer såklart firas!

- Styleby event! Min syster och jag tyckte det var så bra så nu går vi på ännu en till.

- Utgång, äntligen!

- Fylla på min fransförlägning, alltid något att se fram emot!

- Ännu en fest, min syrras och hennes pojkväns! KUL

- Troligtvis bio med Bernie, jag går aldrig på bio så det ska bli kul!

- LÖN, behöver jag säga mer?

Här kommer väldigt random bilder från senaste tiden då jag varit lite frånvarande

Likes

Comments