Header

Igår tog jag en väldigt "sexig" bild & tänkte nej men denna kan jag inte lägga ut?! "För mycket bröst." Men sen blev jag irriterad på mig själv tänkte varför inte? Jag var rädd för vad andra skulle ha för åsikter om min urringning. Till er som tänker "men gud kolla vad hon la upp" - det är bara bröst. Ska ni (& jag) på riktigt hänga upp oss på ett par bröst. Ska vi dessutom koppla bröst till något negativt? Nej. Det kan inte bli varken för mycket eller för lite bröst - så ska vi tänka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj, blev en längre dag än jag trodde men sånt är bara kul. Gick med Emma & Kamras till Jennie Ellen som har en utförsäljning på deras gamla lager. Ca 70% av alla skor hade smal klack vilket jag inte kan gå i... många var även fina när de stod uppradade men fula när man väl hade på sig dem. Jag hittade dock ett par skitcoola helsvarta "tofflor". Dessa till en gulligare klänning i sommar - damn.

Likes

Comments

Igår hängde jag med Erika på hennes middag & studentskiva. Det var jättekul att höra alla nomineringar haha, blir otroligt taggad på min egna skiva!

Idag vaknade jag upp (sist) i "vår studentlägga" (Aka Herthas). Nu har vi precis beställt pizza från UberEats, tagga!!

Likes

Comments

In till studentskiva!! Erikas, & jag ska agera hennes mamma haha. Temat är alterego & Erika & jag ska vara prinsessor... hybris?

Ska bli riktigt kul att få dansa, (dricka) osv, känns som det var längesen nu...

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Jobbat idag, var lagom kul haha... men tur att man har roliga kollegor!

Nu står jag i busskuren & väntar på bussen som ska ta mig till några killkompisar & middag. Kul? Ja, men jobbar imorgon så kan ej stanna länge... väldigt spontan blev middagen dessutom, behövde fixa iordning mig på 30min?! Sjukt stolt!

Likes

Comments

Träning ger resultat. Koffein också, därför var jag vaken hela natten haha...

Idag är det nationella talet som står på schemat, måste få A faktiskt. Så är det. Nu ska jag leverera. Därför startar jag dagen med cement aka havregrynsgröt.

I kväll är det "personal-mys", dvs häng med alla jag jobbar med! Vi ska gå & handla mat & bara prata. Ska bli supermysigt!

Likes

Comments

Igår efter cyklingen var jag död. På riktigt död. Jag orkade inte gå någonstans och blev aldrig mätt haha. Idag mår jag bra & ska senare köra mitt favvo pass med Kamras - Crosscage!

(Den där baren var det äckligaste jag ätit haha...)

Likes

Comments

Morning sunshines! Lagade mig en fluffig omelett till frukost, var sugen på det redan igår efter ett tungt bodypump pass så bestämde mig för att laga det idag.

Igår anlände min Sandro klänning!! Så sjukt fin var den, & passade jättebra. Ni kan få en liten sneek i eftermiddag när jag kommit hem.

Kamras och jag ska köra cykel activio idag vilket betyder att man cyklar & har ett pulsband. Så säger instruktören möjligtvis "nu ska ni ligga runt 80%", dvs 80% av vår maxpuls. Pulsband gör att det blir mycket roligare, tycker jag, i och med att man faktiskt kan se hur trött man egentligen är, om det är för att man ligger på 80%+ eller om det egentligen bara är hjärnan och psyket som gett upp. Kamras är den ända som vill köra cykel med mig haha, alla andra hatar det - och jag förstår det hundra procent!!

Likes

Comments

Första skoldagen - jag försov mig.

Idag har jag ett skitsvårt prov jag inte alls känner mig förberedd till... lagom kul. Efter det ska jag träna så hårt jag kan med Vendell haha, ska bli skitkul.

En annan rolig grej är att jag får min balklänning idag!! Jag köpte den nämligen online på Sandro, men de levererar bara till London eller USA. Thank god bor Louises pappa i London så Louise och han var så otroligt snälla och gulliga & hjälpte mig att få hit den! Så himla snällt!

Idag har jag min nya korsett som är i jeans material. Egentligen ville jag ha en kjol till som matchade skjortans "flow" men det kändes lite kallt i -3...

Likes

Comments