Header

Runt 13 rullade vi in till vår stuga vi hyr! Vi packade in allt så snabbt vi kunde, käkade lite lunch för att skynda oss ut i backen. Så otroligt fint - sol, ljust, snö! Älskar det!

Ikväll blir det mellokväll haha, passar in i fjällenkänslan! Sen direkt sova för att gå upp tidigt, laga gröt (obligatoriskt) & ut i backen!

Likes

Comments

Då ska vi snart rulla! Men först Agnes supermacka: leverpastej, smörgåsgurka, tomat, paprika.

Idag blir det bara att sitta i bilen, äta lite godis & lyssna på musik = inte den bästa källan till bra uppdatering!

Miss my bo<3

Likes

Comments

Sådär! Då har vi ätit och packat in för en natt på hotell för att imorgon gå upp vid 08 & åka sista biten till Bydalen! Jag åt rödbetor med gratinerad getost, mumms! Trots att jag är mätt längtar jag till frukosten imorgon då jag kommer ihåg den som supergod!

Jag har dessutom idag skrivit ut en hel bok med skolanteckningar då vi inte kommer ha något internet...

Likes

Comments

SPORTLOV! Vilken avslöjar att jag är en litet barn som fortfarande har lov haha... lovet kunde inte kommit mer lämpligt. Faktiskt kunde det kommit tidigare, hade inte skadat. Jag är redo att dra långt bort från Stockholm till en liten liten sketen by ingen någonsin hört talas om där jag inte känner en ända människa. Jag ska bara åka skidor hela jävla tiden med min partner in crime! (Btw tror jag det bor runt 12 personer där... det säger ju allt)

Kan ju även påpeka att alla timmar vi kommer spendera i bilen på väg upp inte heller sitter så fel - hinner ta igen alla timmar sömn jag förlorat på senaste tiden på grund av uppsatser och uteliv! Najs!

Likes

Comments

Yesterday all my troubles seemed so far away

& idag är de tillbaka. Två stora inlämningar imorgon, packa till en veckas skidsemester, hitta en låt att sjunga på mammas fest, planera brunch, plugga för tre kommande prov.

Igår myste jag med Emma&Hertha, vi beställde hem UberEats & gick sen ner till Brillo!

Likes

Comments

Fyllt på med lite nya bilder på min fotovägg. Förut var det 10 nu är det 16! Tyckte det blev fint med alla olika färger & motiv. Det ända som saknas nu är en bild på Kamras!

Foton är tips på inredningsdetaljer!

Likes

Comments

Pank som man är drog man igår en fika på Brillo, för det går på något sätt ihop i mitt huvud. Men det är inte vilken fika som helst - första saltkaramell glassen för året!! Av någon anledning har jag fått en dille för dubbelespresso dessutom, väldigt otippat då jag tidigare endast drack mjölk med smak av kaffe...

Idag är jag hemma för att få klart två stora inlämningar. På kvällen åker jag in till stan för att roa mig!

Likes

Comments

5 dagar för sent kommer jag med Vendelas present... (tänkte precis i mitt huvud "den som väntar på något gott..." nej fy i helvete va klyschigt). Jag överraskade henne med blommor & paket + ett hemlig brev som är så känslosamt och fint. Presenten är en middag på Surfers - vår favorit resturang! Lovisa hade hjälp mig att göra ett superfint kort istället för att jag skulle skriva något kladdigt.

Haha jag stod i ca 20 min med Snapchat kameran redo och väntade på att överraska Vendell. Först gick hon på toa med mobilen i en evighet och sen gick hon förbi köket flera gånger utan att titta in haha! Men hon blev riktigt överraskad!

Likes

Comments

Min nya favorittröja. Det är en fin linje mellan snyggt och tantigt... men jag tycker leopard är snyggt! (Om man är tillräckligt ung haha) Finns på Zara!

Likes

Comments

Av någon anledningar har jag börjar se fram emot min promenad till bussen varje morgon som jag annars hatar...

Idag är en jobbig dag. Först historia seminarium och sen jobbig engelska lektion. Längtar redan till min oatly dryck jag ska dricka runt klockan 14 haha... Men på eftermiddagen händer någonting roligt jag inte kan avslöja än!

Efter skolan blir det hem och plugga till alla oändliga prov vi hat efter sportlovet (sjukt oskönt) + packa till bästa Bydalen!

Likes

Comments