Header
Tips

Alltså ja - gott! Cali burger (Calefornia burger) är en amerikansk snabbmatskedja som kommit till Sverige, men nej inte som McDonalds eller Max utan mer som Phils Burger! Den kedja Cali burger är mest lik är In-and-Out Burger om ni känner till dem. 

Ligger vid Täby C. Även mycket prisvärt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Inköp

Hej på er. Rolig vecka har det varit! Snickarbacken har besökts två gånger, en med Vendell och en med Viktor. Cali burger har besökts med Bernafina. En hel del shoppande har även skett... Dels en fin vas och ett mörkgrönt kuddfodral som ni kan se här nedan! Tyvärr fick jag inte hem några fina blommor från Bunches att sätta i min vas, det får bli en annan gång!

Jag går in i min femte vecka som förkyld, därför blir det en hemma-helg, dock med 20h arbete... Ska försöka proppa i mig mycket vitaminer osv för att snabba på "friskheten".

Prepare for "haul" on the blog.

Likes

Comments

Outfits

/ Jacka - Beyond Retro / Skjorta - Twilfit / Tröja - Whyred / Jeans - H&M / Skor - Zara / Väska - Zara /

Likes

Comments

På lördagskvällen drog vi iväg ändå till Gullmars för grymma Fanny & Johannas 18års fest som var lit! De började med cupcakes och bubbel och avslutades med dans och mingel. Senare drog vi hem till Emma och vaknade upp morgonen därpå alldeles för sent.

Likes

Comments

Tips

Den här helgen har det varit fullt upp från fredag till söndag som jag berättade om - därav inget bloggande.

Berna, Hertha, Emma och jag var dels på brunch på Berns. Emma & jag hade gett det till Berna i födelsedagspresent (hon fyllde år i mars...) så i lördags gick vi dit och njöt. Vi åt och åt och åt och drack haha. Sjukt kul och mysigt - rekommenderar!

Likes

Comments

Outfits

Berna slayar i bomberjacka från Junkyard & kneeboots från Zalando. Jag springer runt i mitt mossgröna sett från Zara.

Likes

Comments

Tips

Nej vet ni vad, Snickarbacken 7 är ju ett av de mysigaste, snyggaste och godaste cafeerna. Så är det bara. Och därför återvände jag dit tillsammans med Bernadina igår. Då blev det chevre/rödbetssallad, morotskaka, banankaka och cappucino. Om ni inte har varit där - gå dit nu på en gång!

Idag är dagen då det blir helg. Jag är så otroligt taggad inför helgen då jag ska spendera alla dagar 24/7 med favorit personer, äta gott (viktigt) festa (osmart i och med att jag är förkyld) och möjligtvis shoppa lite. Allt bra på en gång.

Likes

Comments

Idag på eftermiddagen var jag och fixade mina fransar (vilket behövdes, ni ser ju vilket glapp jag hade), men den här gången inte på Rapide utan på Swediah Natural som ligger vid Stadsbiblioteket. Det var väldigt fin miljö, men personalen var lite halv bittra tycker jag nog... deras fransar var även lite mer kompakta än de på Rapide vilket jag inte vet om jag tyckte bättre om. Ett stort plus var dock att man fick gå in i ett mörkare mysigt rum & ligga på en "säng" istället för att sitta upp mitt i en galleria som på Rapide Mood. Superskönt att hinna ta sig en tupplur mitt i all stress haha.

FÖRE

EFTER

Likes

Comments

Tips

Avokado toast, banankaka, morotskaka & varm choklad blev det. Ett av de mysigaste ställena - rekommenderar.

Nu är det mitten av veckan, men jag längtar bara till helgen. Massor roligt planerat så som fotbollsmatch, födelsedags firande & brunch. Ni hör ju! Vill bara bli klar med denna skolvecka & få ha lite kul igen.

Likes

Comments