Header

Igår efter stängning gick gateau gänget & köpte massa gott! Vi satte oss på en brygga, snackade & bara mös!

Idag sov jag superlänge vilket var underbart! Nu äter jag en dunderfrulle bestående av mackor, frukt, kaffe & förkylnings-shot. Jag ska göra absolut ingenting idag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det skulle blivit en lunch i täby endast, men det slutade med en hel myskväll hos Erik tillsammans med Måns! Vi kollade film, spelade biljard, köpte pizza & snackade massor. En riktig sommardag så som jag föreställer mig att de ser ut! Jag kom hem vid 00 & somnade på en gång. Idag, nu, ska jag jobba!

Ikväll blir det ingen utgång för mig utan picknick med Gateau gänget! Hade dock varit trevligt med en mojito på brillo med kompisar...

Likes

Comments

/ Top - Gina Tricot / Kjol - Zara / Blazer - Hope / Sjal - Ralph Lauren /

Likes

Comments

Provar min nya kamera, Sony A5000! Har en del att lära, får bli youtube på det. Men nu när jag är student lär jag ha tid...

Idag ska jag troligtvis till täby för lunch med Erik & Måns!

Likes

Comments

Sista skolavslutningen på VRG idag & jag känner ingenting, ingenting! Imorgon lär känslorna komma i överflöd för då tar jag STUDENTEN! Är så tacksam över tiden på VRG verkligen, den har var så himla bra! För min del ska jag jobba massor efter studenten = har ingen panik. Men lär börja noja snart haha...

Bilder från senaste besöket på Greasy Spoon. Tog EggsBenedict som var sjukt god!

Likes

Comments

Innan Håkan gick vi till Phils vid Gärdet & mmmmm älskar deras mat! När vi satt där var vi så taggade på Håkis konsert, & nu är den över... fan alltså! Men dock, om en dag - STUDENTEN!!

Likes

Comments

Fantastik som alltid! Trots regnet. Trots att min hals gör så ont idag. Det gör helt enkelt ingenting.

Jag hade så sjukt roligt tillsammans med Karin, Emma, Sara, Hertha & Berna. Resten av min familj var också där haha. Regnet kom snabbt men det fanns ingenting att göra åt det förutom att "njuta" av det...

Likes

Comments

Vad är väl en bal på slottet? Underbar!! Äntligen fick jag använda min Sandro klänning! Vi tog båten från Nybrokajen till Grand Hotell Saltsjöbaden! Middagen var trevlig då hade de bästa bordsdamerna & fina tal hölls under tiden vi åt! Jag skulle ta det lite launa då jag var sjuk, men icke då... klackarna åkte av hyfsat snabbt = mina fötter var väldigt smutsiga när jag kom hem, men det är väl så det ska vara?

Vid 01 stängde det, & då såg vi att nästa tåg gick 05... som tur var kom vi med någon buss. Väl hemma kollade vi på soluppgången & snackade om allt gossip vi fick med oss hem haha!

Likes

Comments

Fattade någon min rubrik? Ha ha...

Usch, inatt har jag inte sovit mycket. Vid 5:30 fick jag ringa och sjukanmäla mig från jobbet. Idag har jag hittils sovit, druckit te & försökt göra mig fräsch för att lura kroppen att jag mår bra!

Imorse när jag vaknade hade jag dreggel märke = spraytan hade försvunnit där haha... jag fick panik men efter att jag duschat av mig såg jag jämn ut! Möjligtvis lite fläckig i ansiktet. Tycker jag ser lite orange ut också. Men tror det handlad om att man är väldigt kritisk!

Likes

Comments