Header

I fredags jobbade jag, gick lite på NK och hoppade in på Acne för en tröja jag tittat på ett tag. Sten gick på min buss så åkte vi tillsammans hem och lagade middag.

Lördagen jobbade jag på Gateau. Efter jobbet kom Sten, så åt vi middag i Täby C & åkte hem därefter. Har Föresten börjar kolla på Westworld - rekommenderar!

På söndagen sov vi ut för att senare åka in för frukost i Vaxholm där bästa Norea & Wilma jobbade. 2:a advent till ära gick vi dessutom på en julmarknad haha, inte att jämföra med den traditionella julmarknaden mamma & pappa samtidigt gick på i Cph...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag hem till Sofia (som har flyttat till finaste & största lägenheten??!!!) tillsammans med Millie! Vi köpte med oss mat & satt bara och snackade massa skit haha. Efter maten dukade vi fram julmys & glögg + satte på julmusik(!!). Hela morgonen idag har jag även lyssnat på Adolf Fredriks julskiva. Jag är i Kanada över jul&nyår = jag vill pressa ut så mycket julkänsla som möjligt nu. Credites kontor ligger även på Kungsgatan som är så fint pyntad, nöje att gå under julpynt tidigt på morgonen med julmusik i öronen.

Hur fina är inte mina nya strumpbyxor? Jag älskar ju dem. Men det går en fin linje mellan att det är snyggt / bara ser barnsligt ut...

Likes

Comments

Igår var Hertha & jag & provade Bullar och Bröd som ligger på Valhalla! Väldigt fin lokal med lite industri känsla på det hela. Deras bageriet ligger faktiskt öppet längst in i lokalen vilket kan vara lite kul att kika på. Vi tog varsin fralla & crosse tillsammans med en varm dricka. Inget nytt, men absolut inte dåligt. Jag tror vinnaren hos dem är deras bullar, vilket inte någon av oss tog haha...

Likes

Comments

Idag har jag åkt buss fram & tillbaka, fram & tillbaka. Kändes lite surt att tillbringa min lediga dag på olika bussar... men bussarna tog mig dels till Hertha & nya skor så helt fel var det inte! Jag har verkligen varit effektiv idag: socialiserat mig (m Hertha hehe), sökt jobb, hämtat paket, städat garderoberna - fett!

/ Outfit, ca allt från Samsoe / <3 /

/ skoooooor /

Likes

Comments

/ favorit blommor + favorit byxor från Samsoe / sugen på dessa smala solglasögon... mm / liten chark förrätt när mamma bjöd in Hertha (?!) på middag /

/ Josefin på KV / Fin neon skylt... / Lunch på HolyGreens, tog grönsakslandet som fick 9/10 poäng!! /

/ middags klädsel / inköpta änglar... / bild på mina underbara änglar (lär komma måååånga bilder på dessa skönheter /

Likes

Comments

... med Tilda & Hertha! Snygg lokal & skön stämning. God mat, men inte tillräckligt god, lär inte besöka igen... hade dock mysigaste stunden med my gals! Om jag ska reka en rätt är det råbiffen, den var en fröjd!

Likes

Comments

Som vanligt var jag på Nk:s beauty lounge & förlängde mina fransar. När jag är klar sitter Sofie Fahrman (!!!) där och fixar sina naglar. Hon ropar till sig mig och ber att få titta på mina fransar & säger att de är så fina! Det var ju ingen direkt komplimang till mig, men värt att få stå bara någon cm från Sofie Fahrman och titta in i hennes ögon! Tur att man såg någorlunda cool ut just den dagen...

Mötte upp Sten på Kaffeverket (ja jag hänger där även när jag inte jobbar hehe... världens bästa cafe?!) och ska nu packa väskan inför imorgon då det faktiskt blir hemmafest!

Likes

Comments

Direkt efter jobbet samlades hela Kaffeverket för personalmöte med fika och tända ljus. Bra möte med information som gör att man verkligen vill hjälpa Kaffeverket att växa sig ”större & starkare”.

Efter mötet drog några av oss vidare till Kvarteret för drinkar & vin. Väldigt fina och även väldigt goda! Så himla mysigt häng, vissa av oss drog efter det vidare till ytterligare en bar med roliga drinkar! Jag jobbar idag så ville dra mig ”i tid”, men lyckades missa min sista buss... som tur var var Vendela vaken så åkte hem till henne och sov. Kände mig som en hemlig partner när jag smög in haha.

Likes

Comments

Love my work. (Trots att jag ibland börjar 06...)

Jag ska jobba jobba nu sju dagar i sträck. Imorgon blir det AW troligtvis med några från Kaffeverket på Kvarteret. Ska troligtvis även på en fest i helgen, lite ”spontant”... hehe. Och i talande stund ska jag för första gången öppna min körbok (!!) mycket som sker nu i Agnes liv (not).

Och juste: följa Kaffeverket på instagram!! Första bilden är därifrån. (Följ mig med, shoutout)

Likes

Comments

/ Skjorta - Samsoe / Polo - Lindex / Bh - Nakd / Byxor - Samsoe / Skor - Eytys / Väska - Filippa K /

Likes

Comments