ÄNTLIGEN!!
Sista nationella är klart! Såå skönt! Dock gick de inte som jag ville då de kändes som de inte gick jätte bra!
Efteråt så åt jag o Maria vindruvor!
Idag i skolan har vi bara en chill dag! Inte så mycket som händer! Efter skolan ska jag hem och packa sen ska jag pappa, Alma och Adrian åka till Stockholm! Ser fram emot det!!

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode
(Klicka på plagget så kommer du till sidan där du kan köpa dem!)

Hur sjukt fina är inte dessa kläder!

Så sjukt sommar fina!Likes

Comments

Mitt liv, Stockholm

Jag ska flytta till stockholm!

Jag ska då flytta till stockholm och börja gymnaisumet där och har massa olika tankar kirng det, Jag visste innan pappa berättade att han skulle flytta att de skulle hända! så jag var förberedd på de och hade tänkt på det vädligt mycket och då var det en självklathet att jag skulle stanna här i norrköping hos mamma, men så när pappa berättade för mig så ville jag flytta och börja om på ruta 1, Många i min familj och släkt var vädligt snea på mig för att jag har valt att flytta, dom täntke mest "hon lämnar sin mamma" men de var absolut inte min tanke!

Det finns mycket som drar mig till stockholm! Dels min farbror, faster och mina kusiner! Och sen mina bonus syskon och även nu min pappa och Helene!

Jag kommer åka till min mamma varannan helg och sen kommer min lillasyster komma till Stockholm varannan helg så vi kommer ses varje helg och det är jag väldigt glad och tacksam för då jag vet hur mycket jag betyder för henne, och hon har varit väldigt ledsen över att jag ska flytta, och vi kommer ha så kul när vi ses då vi tjafsar mycket nu men även är bäsatvänner. Det kommer också bli skönt att träffa mamma och min bror varannan helg då vi tjafsar vädligt mycket..

Tror absolut våran relation kommer bli mycket bättre då!

Även min bästavän ska flytta från norrköping och till sin pappa, så vi sitter i samma situation och det är väldigt skönt att ha henne och prata med och även lyssna på vad hon känner om allt.

Min pappa flyttar från norrköping 25 maj ungefär och de är då vi kommer flytta allt från lögenheten till Stockholm, men jag flyttar efter skolavslutningen 16 juni!

Gymnaisum?

har sökt till ett bra gymnaisum som jag verkligen fastnat för och hoppas jag kommer in på, har varit och provat 2gånger och det känns super bra. Ska gå vård och omsorgs programet.

Kommer även blogga vädligt mycket så då får ni följa med på mitt liv i stockholm och se vad jag gör osånt!

KRAM :)

Likes

Comments

Hej alla fina! Har inte uppdaterat denna blogg på såå länge, av flera anledningar!
Men igår hade jag en såå mysig kväll med en av mina bästavänner! Vi satt ute i solen och senare drog in till stan!! Kändes verkligen som en sommarkväll!!

Idag har vi haft nationella prov! Det gick helt OK, och snart slutar vi!

Imorgon är det äntligen fredag och Gud vad jag längtat!!!

Hoppas ni får en underbar dag!!

Likes

Comments

Mina dagar, Skönhet

GLAM GLOW

Fick denna av min pappa och har hört så mycket bra om produkten och var så himla spänd på att testa den,

Det är alltså en ansiktsmask som är ler liknande, den torkar in i huden och ska ta bort alla orenheter i ansiktet.

Visst är förpackningen snygg?

Har provat masken 2-3 gånger och den är riktigt bra, den är dock lite dryg av sig då det inte är så mycket produkt i produkten.

Finns många olika "glam glow masker" som är till för olika saker i ansiktet. har ni testat några andra masker i samma märke så berätta gärna vad ni tyckte om dem!

PUUUSSss

Likes

Comments