En trött torsdag,
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket egentligen, jag var i skolan som vanligt, sen efter skolan så var jag med Maria, haha vi har alltid lika kul! Sen när hon gick hem så däckade jag i soffan, så Skönt!
Lite senare på kvällen så duschade jag även mitt hår!!
Imorgon är de äntligen fredag!
Imorgon så ska jag vara med Maria, hon ska sova hos mig så de kommer bli jätte kul och mysigt😘
Hoppas ni haft en bra torsdag!!!!

Likes

Comments

View tracker

Förra veckan så gjorde Alma pannkakor, Haha hon blir skit sur om man vill hjälpa till, hon gilllar och laga mat och pannkakor är typ det hon kan göra själv. Så extra kul för henne! 

Likes

Comments

View tracker

Mina dagar

Jag firade nyårsafton med min släkt i Stockholm denna gång, även min farfar var med på nyår, har nog aldrig firat nyår med just släkten, vi hade det jätte roligt och mysigt,
Vi åt 3-rätters middag, och min farbrors fru hade dukat jätte fint!
Jag och mina kusiner hade roligt hela kvällen, vi smälte raketer, skrattade mycket och hade det jätte mysigt,
Så mysigt att få vara med kusinerna då jag inte träffar dom så ofta som jag önskar, även mina bonus syskon var där som jag har en så bra relation med, träffar inte dom jätte ofta heller så det är extra kul!
Vid tolv slaget så smällde vi raketer, det var så kul att se mina syskon krama om varandra,
Jag sov även kvar hos mina kusiner då jag inte träffar dom så jätte ofta.
Dagen efter så var de bara att bärs av mot Norrköping igen, lite sorgligt men Endå skönt att få komma hem.
Fick en jätte bra start på detta år! Ser extra mycket fram mot detta år då det är mycket förändringar som kommer ske, bara positiva förändringar från min sida! :)
Hoppas ni hade en underbar start på den nya året 2017!

Likes

Comments

Mina dagar

Här om dagen så tog jag Alma pappa och Adrian en sväng till isbanan, vi åkte alltså skidskor, så länge sen jag åkte skridskor och tyckte de var kul, det var också så kul att våran lilla trupp gjorde något tillsammans som alla tyckte var kul,

En bra vinterdag helt enkelt!

Likes

Comments

Idag har det varit en så himla bra dag!
Jag har varit i skolan, jag hade engelska första lektionen, sedan hade jag slöjd vilket är mitt favorit ämne! Efter lunchen hade jag teknik, och sedan så var de massa gymnasium snack!
Efter skolan så följde Maria med mig hem, vi åt middag och hade det jätte kul haha.. senare på kvällen så städade jag mitt rum och rensa min garderob, väll behövligt!!
Nu ligger jag i sängen och ska sova, skola imorgon!!
Imorgon ska jag iallafall gå i skolan, vilket är väldigt kul då jag har väldigt kul i skolan med en av mina bästavänner Haha vi skrattar verkligen hela tiden vilket är så kul!
Efter skolan så ska jag träffa Robin, vilket är kul!
Hoppas ni hade/har/haft en underbar tisdag!
GODNATT

Likes

Comments

Hej alla fina!

Denna helg spenderades med fina människor. I fredags så var jag ledig vilket var så skönt, jag vaknade sent och tog en dusch, senare på kvällen så åt familjen tacos vilket jag hade önskat,

På lördagen var jag, Alma och mamma hos några vänner och åt middag och hade det jätte trevligt, vi åkte hem från dom runt 22:00 och då hängde även ebba med oss hem för att sova över, vi satt uppe länge och pratade och kollade på film, så mysigt.

Idag söndag så var jag och ebba en snabbis på stan för att kika i affärer och äta lunch, senare på eftermiddagen så åkte jag, Alma och mamma till min mormor och morfar, dom bor på en bondgård och det är alltid lika mysigt att vara där. sedan på kvällen så åkte vi över till våran kusin som fyllde 2 år förra veckan, Han växer så snabbt!

Jag är även ledig imorgon vilket är så skönt, ska bara till skolan för att ha utvecklingssamtal och diskutera sista terminen innan gymnasium. efter mötet så ska jag hem till pappa och även träffa Maria

Hoppas eran helg har varit mysig

KRAM

Likes

Comments