Jag vet att jag aldrig haft många bloggläsare. Bloggen har aldrig känts som en bebis eller dagbok för mig. Det har känts som en förfinad instagram bara. Det är inte det att jag inte vill skriva. Jag ÄLSKAR att skriva. Jag skriver dagbok och har tusen häften där jag bara skriver texter om allt och inget. Då det kommer till bloggen känns det dock bara som att jag måste uppdatera om mitt liv, vilket just nu är väldigt basic. Det känns ibland som jag måste censurera mig, vilket jag måste! För jag kan ju inte skriva ut precis allt jag tycker, tänker, gör och drömmer på internet. Att skriva dagbok är bara skönare för mig där jag kan vara 100% ärlig. (Kanske kommer en dag då jag känner att jag kan vara det på internet, vem vet.) Bloggis är dock en fin sak för mig som jag vill spara. Då jag känner att lite mera folk borde få höra mina tankar. Men för nu så får det eka tomt här. (PLUS jag orkar aldrig ta typ artsy bilder att publicera, så va gör man liksom?)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är friggin December månad. Julens månad. But also stressens, penga slöserins och provens månad. Oj, vad pessimistiskt. Uppfatta mig inte fel, jag älskar december och julen. Jag älskar inte lika mycket alla jobbiga moment före man får riktigt njuta av julen. Men massa kul också, typ som att köpa julklappar, gå på julfester och att räkna ner dagarna. Vi har nu fått njuta av snö på marken och härligt decemberväder men medans jag sitter och skriver så kan jag höra regnet på taket. Suck.

Mitt liv just nu består väldigt mycket av skola. De sista proven ska snart börja skrivas och vi har massa lucia-övningar. Det går snabbt framåt vilket är både bra och dåligt. Proven snabbt över men alla härliga decemberdagar försvinner. Ska denna jul försöka hinna med så mycket som möjligt och verkligen ta vara på tiden. Inte för att jag klagar på tiden efter december heller för jag brukar tycka nyår och Januari kan vara ganska kul. Fräscht. Haha, ojoj vad pratar jag om? Nu ska jag gå och lyssna på julmusik och kolla på pinterest på fina jul-idéer. Tjo.

Likes

Comments

Hej, Klen öppning för en som inte bloggat på svinlänge, jag vet. Tänkte iallafall sammanfatta november so far. Snö som sen blivit till slask, tråkigt men man kan inte bry sig om vädret i november ( det kommer alltid vara skit). Skola, läxor och annat program på hjärnan. Födelsedagsfirande, godisätande och finfina människor runt om mig.

Helgen spenderades med italiensk middag på fredag och homemade hamburgare på lördagen. Jag och Melinda drog till Julia och fixade ihop burgarna och snackade i några timmar, otroligt skön kväll! Bilden på Håkan Hellström då? Jo, han har nämligen i helg annonserat att han åker på turné i Sverige i sommar! Jag ska åka. Punkt. Här fick ni nu flum-life-update.

Likes

Comments

Suddig, opublicerad bild från dagen jag lärde mig att cykla utan att hålla i mig.

November månad. Den andra november fyllde jag sexton år. I sexton år har jag levt i samma hus, samma ställe. November är förövrigt en månad som inte ligger så varmt i hjärtat för många. De flesta förknippar väl månaden med slask, mörker och tråkighet. Jag har alltid förknippat månaden med min födelsedag och tycker därför att detta är en ganska bra månad. Men mörkret som kommer redan klockan fyra på eftermiddagen känns ganska tungt. Jag tror det jobbigaste med hösten är då man tvingas gå över från sena sommarnätter utomhus till mörka vinterkvällar inomhus. Jag har en mycket komplicerad hatkärlek till denna tid på året. Längtar till jul men saknar midsommaren. Ugh.

Likes

Comments

Som den äkta kulturnörd jag är så var jag väldigt taggad då vi åkte till Wasa teater för pjäsen; ​Mor Kurage och hennes barn. ​Vi åkte från skolan runt halv tolv tiden och kom tillbaka runt tre tiden. Lång pjäs, men så sevärd! Jag kom dit med blandade förväntningar. Många hade sagt att den var väldigt tråkig. Jag visste ändå lite om hur den skulle vara uppbyggd ​och tyckte att den lät väldigt intressant. Scenkonsten var otrolig, musiken var bra och handlingen var intressant. Man tappade bort sig lite ibland och hängde inte alltid med, men man förstod ändå väldigt bra vad den handlade om. Sevärd!

Likes

Comments

Ojojoj. Jag har svindåligt med bilder och info om mitt liv just nu åt er. Så vänner vi kör en liten random-fakta-ni-inte-visste-att-ni-behövde-om-mig. (Okej, ni behöver verkligen inte denna fakta men tycker sånt här kan vara kul.)

Jag lyssnar på ALL musik. Jag menar verkligen alla musik genrer. Metal, klassiskt, disney låtar och allt däremellan.

Jag är en sån som ÄLSKAR teman. Om du har ett tema på en fest kommer jag gå fullt ut. No kidding.

Är just nu 100% säker på att jag skall skaffa en tatuering då jag blir äldre. Men på ett sätt vill jag också ha min kropp helt naturlig. Tudelad åsikt kan man lätt säga.

Och ja, jag vet vilken tatuering jag vill ha men tänker inte avslöja så nån stjäl min ide. Haha paranoid.

En av mina favorit låtar vill jag nästan aldrig lyssna på, för den väcker så blandade känslor hos mig. Men jag kan låten utan och innan och älskar den lika mycket för det.

En stor orsak till varför jag bestämde mig för att börja spela piano först nu som 15 år var en sak min pappa sa till mig då jag var liten om en berömd pianist som började spela piano då han var först 15 år. Lite knäppt att jag kommer ihåg det och tar mig åt det, men det har verkligen peppat mig. Märkligt.

Jag blir mera imponerad av abstrakt eller "icke-logisk" konst (om ni förstår?) än teckningar som typ ser ut som ett fotografi.

Mitt favorit nummer är siffran 9.


Sådär. Några onödiga fakta om mig. Gjorde väl säkerligen din måndag bättre.

​xx

Likes

Comments

Jag brukade verkligen vara en bokmal och vart har det försvunnit? Men jag tror och hoppas att jag bara har hamnat i en svacka där jag inte hittar några intressanta böcker att läsa. Men jag älskar känslan av att bli uppslukad av en riktigt bra bok. Så nu har jag skrivit upp lite böcker på önskelistan!

Den första boken är en bok av Håkan Hellström som heter Sjung Ditt Liv. Det är en bok med alla hans låttexter (!) och även en massa härliga fotografier från hans konserter på Ullevi bland annat. Det är ju kanske inte så mycket läsning i den men som det äkta Håkan Hellström entusiasten jag är så känner jag att jag verkligen vill ha denna bok!

Nästa bok är boken ​Ibland mår jag inte så bra​ av Therese Lindgren. Hon är en grym svensk youtuber som nu har skrivit en bok om att må psykiskt dåligt. Jag kan bli helt uppslukad i hennes videor där hon pratar om det bara så jag längtar verkligen efter att få läsa denna bok! Hon berättar mycket om sitt eget liv men också fakta om psykisk ohälsa.Den verkar sjukt bra!

Mitt problem är att jag för lätt fastnar framför serier, mobilen eller läxor och tar mig inte tiden att sitta ner och läsa. Men det vill jag verkligen börja gör denna höst! 

Likes

Comments

Ja. Jag är medveten om skärpan som suger och att jag tår och stirrar åt två olika håll. Stel som en pinne. Deal with it.

Oktober. OKTOBER, Okej. Mindre än en månad tills jag fyller år. Åttiotvå dagar tills julafton. Mindre än tre månader till ett nytt år. Hjälp. Men bästa tiden på året ligger framför, så det är ju najs. Nej men, hörni vad jag flummar. Orkar inte skriva om vad jag gjort på sistone, för det är inte speciellt revolutionerande. Ni får helt enkelt nöja er med att jag sagt att det är oktober. Hej.

Ursäkta men vad händer med mitt skrivande.

Likes

Comments

​6 stycken låtar som bara passar in på denna årstid. Jag gillar inte all ny musik men dessa har en lite gammal vibe över sig, om ni förstår. Haha så dom känns bra helt enkelt.

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak. Hur orkar man riktigt med så många veckor av skola och arbete i ett? Man har ju helger, men dom verkar inte riktigt alltid räcka till. Dom tar ju typ slut på 1 sekund. Det jag nu har kommit fram till är att tricket är att ha någonting att se framemot. Just nu så ser jag framemot höstlovet då jag skall dra till finaste Stockholm. Jag ser framemot min födelsedag och julen. Men inte bara sådana "enkla saker" som kommer hända inom det närmaste året. Jag ser framemot att ta studenten, flytta och börja studera något riktigt intressant. Jag ser framemot att resa runt i världen med fina vänner. Jag ser framemot att få börja på någonting nytt. Jag vet inte med säkerhet vad jag kommer göra om fem år. Men det är någonting jag ser framemot att få se.

Ojoj, vilka tankar man får då man går ut och går en höstkväll. Förresten får jag bara säga hur härligt det är att mörkret börjar lägga sig redan vid klockan 20:00 och att det är lite kyligt då man stiger utanför dörren. Som det äkta höstbarn jag är så njuter jag verkligen av det.

​Fin, finare, finaste Stockholm. Dig ser jag framemot att få bo i nån dag. 

Likes

Comments