Hej på er!
Idag så hade jag studedag så jag passade på att åka in till Växjö för att vara med min kompis AnaTilde. Nästan ditekt när jag kom till henne så cycklade vi till Ready Play för att köra ett tennis pass i en timme. Det gick ganska bra men jag tyckte att det känndes konstigt eftersom jag inte brukar spela i den tennishallen och underlaget går mycket långsammare än i den hallen som jag brukar spela i (Växjö TS).

Efter träningen så åt vi på Koh Thai, vilket var supergott. Sedan gick vi på stan och kollade i lite butiker och jag köpte ett plagg från CK. Till fika tog vi espresso house. Jag åt en chokladboll och AT drack choklad mjölk.

När klockan var 17.00 så var det dags för min tennisträningn på VTS. Träningen gick ganska bra men jag missade lite för mycket. Som avsluting efter träningen sprang jag och min träningskompis Sandra, min pappa och min lillasyster Alice runt Växjösjön.
Det blev en bra studiedag då jag hann göra ganska mycket.

Likes

Comments

Hej och väkomna till min blogg! Jag heter Agnes och spenderar mycket av min fritid på tennisbanan. Så det mesta ni kommer att få läsa om på denna bloggen kommer att handla om tennis men också om min vardag, mitt liv och massa annat roligt. Jag hoppas ni kommer att gilla min blogg så ses vi i nästa inlägg. Ha det så bra!

Likes

Comments