Header
View tracker

Favorites, Tips and tricks

Den svåraste av alla att köpa klapp till är, enligt mig, pappa. Min pappa är väl i och för sig lite som mig, rätt kräsen med presenter. Just därför vill man ju lyckas med hans julklapp! Vissa år kan det ju då bli lite fantasilöst och tråkigt, typ kalsonger eller strumpor. Men å andra sidan är det något som alltid behövs och alltid går hem, så det kan omöjligtvis bli fel? Detta året känner jag mig lite vågad och tänker satsa på någonting helt annat! Här uppe kan ni se mina tips om ni har idétorka.

Lots of love, A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Beauty


I can't get over these colors! Seriöst, hur fina? Bilderna gör inte pigmenten riktigt rättvisa, och de ser alltid lite annorlunda ut på läpparna jämfört med swatches på handen. Mina favorit är Candy K (nummer två) och Koko K (nummer fyra). Även Leo är faktiskt riktigt cool (nummer sex) på läpparna, tänker nog använda den till nästa helg när det vankas julfest med mina kollegor!

Lots of love, A

Likes

Comments

View tracker

Everyday life


Måste bara visa min adventsljusstake! Hur enkel som helst. Älskar ju sedan länge kombinationen guld/marmor, så denna är helt perfekt. Till ett fantastiskt pris också! Det enda som saknas är siffror på ljusen, vet att det finns guldfärgade som man kan nåla fast på ljusen från Åhléns. Och ni ser rätt, jag glömde tända det första ljuset i söndags... Får tända dubbelt nu på söndag, 2:a advent. Inköpt från ett märke som heter Form Living.


Lots of love, A

Likes

Comments

Favorites, Tips and tricks


Kan inte riktigt förstå att det närmare sig mot jul igen. Känns som det var alldeles nyss vi firade? I år har jag faktiskt ganska klart för mig vad jag vill ge till min familj i julklapp, men för de som inte vet finns det lite inspiration ovan! Tycker alltid det lönar sig att gå på något klassiskt eller symboliskt, det betyder vanligtvis mest om man inte önskat sig något specifikt. Till mammor funkar oftast klockor, smycken, skal, halsdukar, läppstift, parfymer, handskar, väskor.... Kanske ljus eller champagne-glas? Eller något annat till hemmet? Satsar alltid hellre på en stor/dyrare sak i kvalité än flera små.

Idag var jag egentligen ledig men var faktiskt duktig och gick in och jobbade extra 4 timmar. Precis lagom idag! Kom nyss hem och ska göra mig i ordning och käka lunch nu innan jag ska ner på stan en sväng. Har dansuppvisning med TFDA på söndag och måste inhandla scenkläder! Puss så länge.

Lots of love, A

Likes

Comments

Beauty

Från vänster: NYX Pump It Up "Piu 09", Kylie Cosmetics"Exposed", Izadora Twist Up Matte Lips "50 Naked", Kylie Cosmetics "Dolce K", NYX Butter Gloss "Tiramisu", Kylie Cosmetics "Candy K", H&M Beauty "Milk & Honey", Kylie Cosmetics "Koko K", Izadora Twist Up Gloss Stick "16 Milk 'n Chocolate".

Lots of love, ​A

Likes

Comments

Everyday life

Årets mysigaste (men också vidrigaste vädermässigt) högtid är här! I lördags innan adventsöndagen var jag hos Linda en sväng och kristerade pepparkakor (nej vi bakade inte pepparkakorna själva) som ska dekorera årets julklappar, och drack varm choklad med marshmellows. Jag överdriver inte när jag säger att vi ägnade ungefär 3 timmar att kristera för att få resultatet ovan? Men ska det göras, ska det göras ordentligt. Tror verkligen de kommer vara pricken över i:t på presenterna. Älskar verkligen att pyssla, pynta och göra fint. Har till och med satt ihop adventsljusstaken med blockljus, mossa, renar och kottar. Har inte ens pyntat klart allting ännu, men ska försöka ordna det under morgondagen. Hoppas ni hade en lika trevlig advent som jag!

Lots of love, A

Likes

Comments

Beauty

Titta vad som kommit! Mitt alldeles egna set från Kylie Cosmetics mini mattes från hennes Birthday Edition. Klickade hem det från Tradera faktiskt eftersom det är en slutsåld produkt i begränsad upplaga på Kylies hemsida. Gissa om jag är nöjd? Nu får jag alltså chansen att testa alla olika färger innan man kan satsa på att beställa hem favoriten! Har tidigare nämnt att jag inte är något stort fan av liquid lipsticks, men hallå! Hur kan man låta bli när det är limited edition och förpackningen är guldig?

Färgerna i ordning: Exposed, Candy K, Koko K, Dolce K, Kristen K, Leo

Lots of love,
A

Likes

Comments

Beauty, Everyday life

Från gårdagens Halloween-firande! Jag blev faktiskt relativt nöjd med slutresultatet även om jag hade kunnat finslipa detaljerna ytterligare. Slutade dock jobbet klockan 17, så hade lite tidspress. En sak som jag tycker är en aning störande är att hela sminkningen ser lilatonad ut på blixtbilder? Egentligen använde jag en mörkröd bas runt ögon och kindben som jag sedan fyllde i med en mattsvart skugga. Pricken över i var såklart de vita linserna (som tog typ 20 minuter att sätta i med mina långa naglar). Föredrar faktiskt en satsad sminkning och linser till Halloween än en spexad, galen maskeraddräkt.

Lots of love, A

Likes

Comments

Alright! Vet att väldigt många firade Halloween förra helgen och klädde ut sig, men jag tänker göra det denna helgen! Här ovan ser ni min inspo, väldigt enkel make men ändå rätt classy. Hade ju bara önskat att jag hade exakt en sådan peruk som duktiga Chrisspy har med eleganta Hollywood-lockar. Jag får locka mitt eget hår är väl tanken. Gjorde faktiskt en slarvig testsminkning idag för att underlätta för imorgon, tror att jag kan få ihop det hyfsat! Har dessutom köpt vita linser för ytterligare effekt. Mer komplicerat än såhär behöver det ju faktiskt inte vara. Smink fixar allt! Stay tuned för slutresultat!

Lots of love, A

Likes

Comments