View tracker

hej alla hjärtan<3

Nu får ni lite fler bilder från "modelljobbet" jag hade för "tidningen" förra helgen. Jag är faktiskt väldigt nöjd så tänkte att jag kunde visa de bästa bilderna.

Hoppas ni mår bra

Puss&Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

hej alla hjärtan<3

Här får ni se min favorit klocka som jag fick i födelsedagspresent. Den är ifrån Paul Smith och jag tycker att den är sjukt snygg och passar till mycket.

Hoppas ni har haft det bra i skolan eller på jobbet

Puss&Kram

Likes

Comments

View tracker

hej alla hjärtan<3

I torsdags gick jag 8 modevisningar för H&M. Det var ungefär 100 personer på varje visning så ungefär 800 personer gick jag för sammanlagt. Det var så roligt men de tre första visningarna var jag så nervös på! Det kan inte ha sett naturligt ut när jag gick men för att vara första gången så är jag nöjd och jag skulle gärna göra om det. Efteråt fick jag en lite goodiebag att ta med hem så tänkte visa er vad jag fick för att ha gått modevisningen.

Hur mår ni? Jag är så trött har jobbat hela veckan på cafe Viskan och har även varit på utbildning hela lördagen och jobbat idag så hela kroppen känns sliten så ska lägga mig i tid idag för att få energi för en ny skolvecka. Det jag har att se framemot är att jag ska vara hundvakt hela nästa helg och det är snart lov så har börjat räkna ner.

Nu ska jag kolla senaste avsnittet av svenska hollywoodfruar och äta pommes. Jag tror även att jag ska lyxa till det med lite glass efteråt också. Jag har faktiskt varit väldigt duktig denna veckan och inte ätit så mycket dålig mat och sötsaker men idag får bli ett undantag.

Bilder från modevisningen kommer senare tror inte jag får lägga ut något än då kläderna inte har lanserats.

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

Här kommer lite ny in köpt från Masion Scotch och Repaly. Jackan köpte jag förra året men tröjan och jeansen köpte jag i Borås förra veckan. Länkar kläderna nedan, jag är 99% säker på att det är de jeansen.

trjöjan

jeansen

Hoppas ni mår bra

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

Nu är det dags för ännu tre favoriter men denna gången handlar det om mina favorit träningskläder från Nike.

Mina favorit byxor, favorit linne och min favorit överdragströja. Överdragströjan är dock från herr avdelningen men enligt mig gör det inget.

Nedan får ni bilder på kläderna men jag länkar inte till varje klädesplagg för allt är köpt för ett tag sedan så vet inte om det finns kvar. Ni får leta reda på det själva<3

Hoppas ni mår toppen

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

Idag när jag kom hem låg ett paket på min säng som mamma hade beställt hem till mig. Det var en sjukt snygg bomberjacka från wish. Det som gör denna jackan ännu bättre är att den endast kostar 70kr! Så den var helt perfekt enligt mig.

Jag länkar jackan här nere, hoppas ni har det bra denna torsdagen

bomberjacka

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

Gymnasieval är nog det värsta ordet jag vet just nu. Att gå i nian och att välja en linje att gå som man ska trivas i under tre år är så jobbigt. Alla säger även att gymnasiet är de bästa åren i ens liv men tänk om man då väljer fel linje och inte alls har det kul eller har alldeles för mycket plugg så att man inte kan kul. Vad gör man då? Kan inte bara någon välja åt en? Låt mig göra ett quiz som sen berättar att du ska gå på den linjen för den kommer passa dig perfekt. Sen har man pressen att man ska få bra betyg och komma in på den linjen man vill också. Det kanske slutar med att du kommer in på ditt tredje val som du bara valde för att du var tvungen. Just nu bara det snurra hos mig och jag tro inte jag är ensam.


​Jag är sån som vill ha kontroll på vad som händer framöver. Att jag inte vet hur det kommer se ut efter sommaren är jobbigt. Jag vill veta var jag kommer gå och vad det innebär. Vilka lärare jag kommer ha och hur de är. Men jag vet inget av det just nu och det är som det är, jag kan inte göra något åt det tyvärr. 

Hoppas ni har det lite lättare än vad jag har!

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

För något år sedan läste jag mer än vad jag gör nu, men jag kan fortfarande gilla att läsa, bara boken är riktigt bra. Att krypa ner i sängen och bara slappna av från skolan är så skön! Jag har en favorit författare och om detta inte är mina favorit böcker så är detta mina favorit böcker av henne. Denna sjukt bra författare heter Sophie Kinsella och henne bästa böcker enligt mig är

Mina hemligheter

Dubbelbokat

Cocktails för tre

Jag ber om ursäkt om bilderna är suddiga, något hände med kameran

Puss&Kram

Likes

Comments

hej alla hjärtan<3

Första oktober var jag i stugan och det var riktigt bra väder runt 20°C varmt och efter att hela familjen jobbat hårt i trädgården bestämde vi oss för att ta ett dopp som jag nu i efterhand kan ångra. Vi tog bilen ner till havet eftersom ett vi var lata och två vi alla skulle blivit sjuka om vi skulle cyklat hem. Vid vattnet var det lite människor som stod och kollade ut över havet men ingen hade badkläder. Folk såg oss komma och frågade vad vi höll på med, jag tror att många dumförklarade oss. Men vi hoppade i iallafall en och en för alla ville ha bildbevis. Mina bildbevis kommer här för att visa att jag faktiskt inte ljuger.

Det var 15° härliga grader...

Det var iallafall uppfriskade och man kände att man levde. Att sen komma hem och få en varm kopp choklad gjorde det hela mer värt!

Hoppas ni har det bra och någon av er kanske också tog er ett dopp nyligen.

Puss&Kram

Likes

Comments

Hej alla hjärtan<3

Den 26/7-16 var jag på min första konsert och den dagen var en utav de bästa i mitt liv!

Kan någon gissa vem jag var på?

Ja du gissade rätt Beyonce, the one and only Queen B.

Jag fick två biljetter i födelsedagspresent av mina föräldrar. De sa att jag fick välja någon att gå med. Jag och min kusin åkte upp till Stockholm för två riktigt bra dagar med mat, shopping och Beyonce. Enligt mig var hon helt fantastisk. Att komma in på arenan och se scenen framför sig och veta att där ska jag snart få se en av världens bästa och största den känslan var obeskrivlig. Jag kan än idag inte fatta att jag var där och såg henne. De artisterna jag kommer se framöver har mycket att leva upp till.

Jag har inte så mycket att skriva mer för kvällen var obeskrivlig på alla sätt.

Hoppas ni mår bra och har en bra måndag

Puss&Kram

Likes

Comments