Inför Au Pair i USA

Hej och välkommen till min blogg!

Hur börjar man ens första inlägget på en blogg haha?? Känns som jag är jättestel och formell men aja ni får fortsätta läsa och följa mig så inser ni förhoppningsvis att så inte är fallet.

Denna blogg kommer jag använda som min resedagbok när jag åker iväg på mitt hittills största äventyr i livet. Jag ska alltså åka iväg som au pair till USA. Hur sjukt??? Nu är jag fortfarande i ansökningsprocessen men med allra största sannolikhet befinner jag mig i USA inom sex månader från och med nu. Det enda jag väntar på nu är att få en tid för läkarundersökning och sen kan jag äntligen skicka in den slutgiltiga ansökan. Jag inser väl att jag skulle ha bokat in läkartiden typ det första jag gjorde men det är lätt att vara efterklok. Har i alla fall bestämt mig att innan kommande vecka är slut SKA läkartiden vara bokad. Kosta vad de kosta vill typ för nu är jag så fruktansvärt less på min tillvaro så nu vill jag bara iväg. Shit pommes vad jag är taggad!!!!

Jag vet inte riktigt vad jag mer ska skriva just nu. Ärligt så tänkte jag mest bara skriva ett inlägg för att kicka igång bloggen så det känns som jag är ett steg närmare på att verkligen ta mig iväg. När jag kommer längre in i processen som t.ex. matchningsprocessen och när jag faktiskt tar mig iväg kommer det ju vara mycket roligare att läsa så klart så håll utkik och kika in här igen om ett tag!

/A

Likes

Comments