Header

För ett tag sedan klippte jag av mer än halva håret och det är så skönt!! Jag trivs riktigt bra, och det enda jag saknar är att sätta upp håret i en stor bulle. Men det klarar jag mig utan nu ett tag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har haft några riktiga toppen dagar nu sen någon vecka tillbaka och det är så roligt. Jag mår så bra av det. Jag har gjort det jag har velat göra men ändå spontant... samtidigt har jag inte alls hunnit med det jag egentligen hade planerat. Men får jag ta när jag har tid över.

Blev en tur med Carlos till O-baren på onsdagskvällen...

Sen i efter att ha vaknat alldeles för sent i torsdags så blev det en tur ner på stan i det fina vädret. Och där tog det inte slut. Blev en eftermiddagskaffe i vårsolen tillsammans med mina favoriter.

Och Inte nog med det så bar det av hemåt, myste, åt middag, sov... (somnade i 2 h?!) och sen vidare ner på stan för att träffa Josefine igen. Resten är historia.

Likes

Comments

Hur längesedan var det inte man hade sleepover?! När man var liten sov man över med sina kompisar ständigt. Jag kommer ihåg att jag och min barndomsvän Felicia sov över säkert varje helg hos varandra? Och det roligaste är att våra familjer bor med ett 10 minuters gångavstånd från varandra.... Sen gick man upp och åt frukost men hela familjen... Jag saknar ändå dem tiderna lite grann på något sätt men ändå är det så skönt att man sköter sig själv...!

Men sen i fredags kom Jazze in till stan och mötte upp oss på någon öl. Så roligt för det var längesen vi sågs. Blev som en lite reunion. Och sen tog vi nattbussen hem till mig och bäddade iordning sängen och somnade som stockar båda två. Tyvärr blev det ingen brunchfrukost som det oftast blev i gymnasiet efter våra sleepovers eftersom jag skulle iväg denna gång. Men ändå hur mysigt som helst. Gjorde något typ av nattkäk som var väldigt oklart också... Men det är en annan bra historia!


Likes

Comments

Hallå där!

Förra helgen var jag hemma i Katrineholm och besökte min familj. Det var så mysigt för det var dop för min brorsson på lördagen så hela släkten samlades. Dopet var så fint gjort och lille Hugo var helt knäpptyst under hela ceremonin. Sedan var det uppdukat så fint med blåa dekorationer, tackkort på varje plats och en liten namnskylt där man blivit placerad.

Dagen efter var jag och mamma och åkte skridskor med mina systersöner som är lite äldre och det var så roligt. Sedan åt vi lunch tillsammans och hängde. Dem börjar bli så stora nu och det är så kul att se hur mycket de vuxit varje gång jag träffar dem.

Sen blev jag olyckligtvis sjuk med feber och blev liggande i några dagar. Blev omhändertagen som ett litet barn av mina föräldrar vilket jag inte kan förneka var väldigt mysigt och lite lyxigt. Hihi. Så så fort jag blev frisk bar det av mot Stockholm igen och back to my daily basis.
Likes

Comments

Ibland har jag och min Roomie tid att ta små promenader på Stockholms gator tillsammans, vilket är jätte mysigt! Oftast känns det som om våra scheman krockar helt och hållet och det är lite synd.....även fast man bor tillsammans blir det inte att, iallafall inte vi, umgås jätte mycket. Nu umgås vi ju självklart mycket men jag tror många tror att vi typ jämt hänger vilket inte alls stämmer. Ofta så sover någon av oss redan när den andra kommer hem, eller så är inte den ena hemma alls.. Men den där frukost-timmen på morgonen framför nyhetsmorgon, den är vi riktigt bra på.

Så dem här små promenaderna där man kan prata av sig om allt möjligt i friska luften är värda guld.

Likes

Comments

Äntligen kan jag sätta igång min dag. Har fått i mig min obligatoriska "efter-lunch" kaffe så nu är jag igång igen. Har ändå hunnit med mycket idag trots att det bara är förmiddag än så länge. Lämnade in alla grejer efter min sista flygning från Kalmar, sen bar det av hemåt.

Jag tycker inte det finns något bättre än att packa upp allt efter några dagar borta och få undan allt. Känns så skönt att få det gjort på en gång! Eller vad tycker ni? Min och Mys garderob blev iallafall väldigt tom då alla väskorna från SAS inte längre ska förvaras någonstans.... Och ja det måste jag säga är jätte skönt för nu kan vi slänga in annat som vi inte vill ska synas där inne....

Har inga speciella planer för denna dag förutom att jag ska plugga nu och sen gå till gymmet en sväng när jag fått nog av att sitta ner.

Puss

Likes

Comments