Header

Kika hit alla frukostälskare!

Här är en perfekt start på dagen. Blueberry smoothiebowl, helt vegansk. En kopp kaffe, sen finn crisps med kokt skinka och ruccola.

Smoothiebowl är i sig inget svårt att göra. Det bästa är att ta dem frukterna/bären man älskar. Men ha dem gärna frysta så det blir en fastare konsistens. Här har vi banan och blåbär blandat med väldigt lite soyamjölk. Shia frön, fiberhavregryn och lite blåbär på toppen. Svårare än så är det inte!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter och njuter av den här fredagens långa sovmorgon i sängen med en kopp kaffe lyssnandes på champangepodden. Har fullt upp med jobb hela helgen och ikväll ska det rensas bland kläder. Känns lika bra att passa på att göra det nu inför hösten samt att jag har flyttat och vill ha ordning i min nya garderob.Likes

Comments

Midsommarfirandet började redan på Torsdagen då vi samlades på landet för att göra kransar inför helgen bravader. Vi avslutade med "kött-tacos" som Kajsa kallade det. Det var riktigt gott och istället för färs var det grillad flankstek som serverades med ungefär samma tillbehör som till den vanliga hederliga fredagstacosen.

På Fredagen bar det av mot mina föräldrar och deras sommarstuga för midsommarlunch. Mamma hade gjort iordning det så fint så man ville verkligen inte ta först och förstöra bordet... På midsommarlunchen var det bara familjen, ganska skönt tycker jag att först fira några stycken och sedan träffa resten. På bilden längst ner ser vi Cia och Hugo, min svägerska och brorson. Det var hans första midsommar i år och det kommer bli många minst lika galna framöver.

Resultatet på den hemmagjorda midsommarkransen och min midsommarklädsel. Jag ville trots regnet och kyla vara barbent för att "fira" sommaren och det gick!

Kajsa, Lollugirl och jag hos Bella och Micke som hade ordnat en superrolig midsommarfest på fredagskvällen. Sov ut hela lördagen tills det var dags för nästa firande med grillning och lekar.

Sen var helgen slut och jag åkte hem igen till Stockholm på söndagskvällen. 

Likes

Comments

I tisdags var min "kusin" Judith på besök i Norrköping. Och Åh som jag har saknat henne och vårt babbel. Vi har inte setts sen i höstas och det var alldeles för längesen. Men vi hann med en middag i kvällssolen på Terassen i Norrköping och efterätt på Halvars.

Kan ju säga att vårt babbel aldrig tog slut och vi hade behövt minst 51672 h till för att bli klara. Men som tur är så ses vi nog snart igen och då lär vi ha lite extra att krydda på med.

Var hemma hos mina föräldrar runt 22 igen och det första jag gjorde var att slänga mig i sängen. Var helt slut.

Likes

Comments

Det är väl aldrig fel att äta lunch med sin mor? Vi blandade ihop lite av det vi hade hemma och det blev någon typ av sallad med grillad kyckling. Blev hur gott som helst och det kanske hade lite med sällskapet och vädret att göra såklart!

Snart bär det av mot allt midsommarfirande i helgen. Väskan är färdigpackad, presenterna fixade och blommorna plockade. Mer om mitt midsommarfirande kommer i helgen. Vad har ni för planer?

Likes

Comments

Vaknade upp för en stund sedan av att solen lös in i mitt rum. Finns egentligen inget bättre än att vakna av det fina vädret. Man blir ju pigg på en gång och upp och hoppa så sitter man där med sin kaffe framför datorn fortare än vad man tänkt! Idag har jag en hel del att göra, vet inte riktigt i vilken ordning jag ska börja.....!! Det här med att flytta från en lägenhet till en annan tar den tid det tar...speciellt när man glömmer en massa grejer där som man ständigt behöver. Ahja får kika förbi där sen och tömma det sista. Har ju morgondagen på mig också och fredagen. Blir perfekt eftersom lägenheten ska städas ur också.

Men nu ska jag borsta tänderna, snöra på mig skorna och bege mig till jobbet!

Hoppas ni får en superfin dag! 

Likes

Comments