Header

Hej på er!

Som tidigare skrivet så vann jag 10 St PT-träningar inför Arena Run 2018! Och dem har startat!

Min PT, Anna-Lena, som är jätte duktig, gick igenom alla övningar som jag ska träna på för att både öka flåset och bli starkare. På PT-passen tränar vi på Cross-fit Nordic viket har en otrolig lokal. Allting finns och den är väldigt stor till ytan. Dem övriga dagarna hittar ni mig på Kampsportsstadion där jag tränat sen några månader tillbaka och trivs så himla bra. Två jätte bra lokaler för båda styrka och flås!

Totalt har jag tre olika pass som jag ska köra på egen hand. Därav det sista är att gå ut och springa. Den tar emot mest. Jag har aldrig varit en joggare, eller tyckt att det är speciellt kul att gå ut och springa. Men jag ska. Jag har ställt in mig på att jag ska så set är bara för mig att pälsa på mig rätt kläder och springa på. Vet inte ens hur långt jag klarar av att springa så måste köra en sträcka och se hur ”fort” det går först. Sen får jag ta det där ifrån.

Och nu när jag skriver om det här längtar jag redan till fredag då det är dags för ett andra pass med Anna-Lena!

Vill ni ta del av mer av min och hennes träning så kika in på hennes blogg som finns länkad i tidigare inlägg.Crossfit Nordic lokalen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I tidigare inlägg var jag påväg någonstans.... till Arlanda! Överraskade mina föräldrar när dem kom i ankomsthallen och sen följde med dem hem.

Det blev en hel helg med både det ena och det andra! Julbak, barnvakt, och så hann jag också bli sjuk. IGEN. Vilket jag gärna hade skippat, såklart.

Men det var så mysigt att vara hemma och ta det lugnt. Få träffa familjen och bara vara.

Likes

Comments

Gick upp alldeles för tidigt efter att ha lagt mig alldeles för sent för dit jag är påväg nu egentligen... Men äsch säg. Pendeltåget tar sin tid och att sminka sig där lärde man sig när det här var ens stadardrutt en gång i tiden! Nu är jag såklart inte påväg till det här stället av samma anledning utan för att jag ska överraska några nära och kära.

Kan ni gissa vart jag är påväg?

Likes

Comments

Godmorgon allesammans!

Nu har jag bänkar mig framför nyhetsmorgon med kaffe och gröt och till och med brutit ut tecken till vardagsrummet för att maximera mysfaktorn. Ska försöka läsa lite också innan det bär av mot gymmet.

Igår råkade min älskade dator ut för en olycka och blev vattenskadad och är nu på kontroll i någon ”verkstad”....så himla tråkigt men vad ska man göra... hoppas jag får samtal alldeles strax ang åtgärder.

Nu ska jag passa på att läsa om Beajoulais!

Ha det gott!!


Likes

Comments

Idag blev det en promenad i det fina höst (vinter?!) vädret. Är så lycklig som får bo vid ett av Stockholms finaste naturområden och kan njuta av det varje dag som vädret tillåter. Självfallet en promenad i Liljanskogen och om orken tillåter tar man sig rund och vidare ut på Djurgården och dess otroligt vackra natur Så härligt när den friska luften isar mot ens kinder. 

Är nu påväg hem efter en efterlängtad träff med Josefin. Att vi ens hann med så mycket som vi gjorde på de enstaka 3 timmarna är helt otroligt.... Som tur är bokade vi in en datum framöver då vi ska ses och Skojja till det ordentligt..

Hoppas ni har haft en bra tisdag!

Likes

Comments

Jag har alltså vunnit PT-timmar till Arena Run 2018 (!!!). HELT GALET. Vet ni varför? Jo för jag har aldrig sprungit ett lopp eller något liknande på mina hela 20 år och det ska bli så fruktansvärt roligt. Jag har heller ALDRIG vunnit någonting. Inte ens en marabou på Liseberg. Så det här var det roligaste beskedet jag kunde få! Jag ser fram emot det så mycket och vill gärna dela med mig av min utveckling och min träning. Kanske någon av er ska springa Arena Run också?

Nu kör vi!!

Har fotat från min PTs blogg som ni kan klicka in er på här !

Likes

Comments