Det är något speciellt med hösten. Man kan njuta av att vara inomhus och kolla på serier utan att känna ett måste att göra något annat, och jag älskar ju det. Att bara vara utan krav. Det är också alla fina färger som dyker upp på träden, att det blir mörkt tidigt och stora stickade tröjor som gör stämningen så mysig.

Jag har ju haft sommar hela september och därför tror jag att jag uppskattar lite höst nu. Jag känner mig klar med värmen på några veckor, och det är väl egentligen alla årstider som är det charmiga med Sverige. Dock borde vi ha sommarvärme hela september här hemma också, då tror jag alla hade varit redo för lite höstmörker i oktober.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förra veckan blev vi med katt. Jag har aldrig varit ett fan av katter, och kommer aldrig bli haha. Denna lilla rackaren är dock väldigt gosig. Världens kelgris som bara vill mysa hela tiden.

Likes

Comments

Igår firade vi vår fina Nelli. Hon fyllde 21 år i torsdags, så igår hade vi lite firande. Vi träffades hemma hos henne och Mackan där vi hade lite förfest och tjejmys. Framåt 23-23:30 körde jag in tjejerna till stan och sedan åkte jag vidare hem till Erik.

Värderar tiden med mina underbara vänner så högt. Älskar att prata om allt mellan himmel och jord. Det ger en så mycket positiv energi <3

Likes

Comments

Hej på er

Som några redan har märkt har jag kommit tillbaka hem till Sverige igen. Anledningarna till mitt beslut är många, men den främsta orsaken är mitt mående och välbefinnande. För x antal veckor sedan började jag känna mig energilös och deppig. Jag hade ingen ork till någonting och bara en 10 minuters promenad till skolan var ansträngande. Jag kunde sitta på lektionen eller vara på fotbollsträningen och bara känna att jag ville gråta. Jag har velat gråta över allt utan att faktiskt ha en klar anledning. Jag har bara känt mig deprimerad och tom. Alla sa att det kanske hjälper att komma ut och hitta på saker, men jag har inte velat. Inte orkat. Jag pratade med tränaren och vi sa efter varje samtal att ge det lite längre tid, bara lite. Man kanske tänker att jag kunde använda fotbollen som en fristad, men nej, inte ens fotbollen har varit rolig. Alla mina förväntningar har gått i kras. Nivån har varit långt ifrån Sverige och jag har spelat i ett lag med dålig sammanhållning. Mer detaljer vill jag inte gå in på, men helt enkelt har inget stämt.

Jag har tappat mig själv och vet inte vad som händer med mig. Jag har alltid varit stark och positiv och nu är jag bara skör och ledsen. Jag saknar mitt starka jag. Jag har bitit ihop för länge, men nu är jag i alla fall hemma i trygga händer med alla jag älskar och behöver. Psykisk hälsa är inte något man får serverat på silverfart, det tar tid. Nu ska jag landa, få vägledning och tillslut komma tillbaka på banan.

Likes

Comments

Hej på er!
Dagarna nu innan skolan börjar ser i stort sett likadana ut. Vi tränar på morgonen och har ledigt eftermiddagen.

Äntligen har jag fått ta av skenan från foten så går bara med en stödstrumpa, ish, nu. Har påbörjat rehab för foten idag så idag räknas alltså som dag ett av rehab. Har gjort enkla övningar för foten samt även övningar i vatten. Vi har ett center med pool och gym osv. Men mitt skolkort ger inte tillgång där ännu så idag var jag på vårt poolområde och körde. Så skönt att det går framåt. Förhoppningsvis kan jag spela om 7-10 dagar.

Likes

Comments

Har följt dessa tjejerna på Instagram väldigt länge. Det är John Guidettis och Victor Lindelöfs fruar Sanna Dahlström och Maja Nilsson som har startat en podcast tillsammans. De berättar om hur deras vardag ser ut och babblar om allt mellan himmel och jord. LYSSNA!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag är jättedålig på att uppdatera, förlåt men det är fullt upp mesta delen av dygnet här borta.

I måndags var det det som bekant vår första träningsmatch. Alla var taggade och stämningen på topp, såklart. Vi mötte ett lag som hette Charlotte. De var riktigt riktigt duktiga men vi tog ledningen med 1-0. Slutresultatet blev 3-1 till dom, tyvärr. I 65 minuten skadade jag mig oturligt nog. En tjej kom i full fart och trampade mig på utsidan av foten. Jag kände direkt att det högg till. Jag hoppade av planen och fick is på den. En läkare kände på foten och sa att vi borde röntga då det kan vara en fraktur. Morgonen efter åkte vi upp till kliniken och röntgade foten. Tack och lov var inget brutet utan klarade mig med en liten spricka och blåmärke inne i benet. Ska ha skena i ca 1 vecka, därefter väntas rehab... förhoppningsvis inte jättelång. Jag får väldigt bra och många behandlingar här borta och har fått det hela veckan. De har ju fantastiska tillgångar för att läkeprocessen ska gå så fort som möjligt!! Nu är det bara att kämpa vidare och förhoppningsvis vara tillbaka på planen snart. Min mittbackskollega, även roomie, fick en hjärnskakning under matchen. Så vi båda har sjukstuga här hemma. Som ASS. Tränaren sa "våra två och ENDA mittbackar, vad är oddsen?" Haha...

NYA TAG!

Likes

Comments

Hej på er där hemma!
Ville bara ge er en liten uppdatering om vad som försiggår här borta. Just nu har vi försäsong vilket innebär att jag inte har någon tid över. Det fullt dygnet runt. Mitt liv går just nu ut på: äta, träna och sova. Verkligen bara det. Vi har hittills tränat fyra dagar och sammanlagt 8 träningar.

Mina dagar ser ut såhär:
06:30 går upp
07:00 lämnar lägenheten för att ta oss till sport arenan
07:15-08:30 äter vi frukost på arenan, får behandlingar och förbereder oss för träning. Minibussarna går halv nio till träningsplanen.
09:00-10:30 tränar
10:45-12 isbad, massage, behandlingar
12 lunch med laget
13-15 går hem och sover innan vi går tillbaka till arenan
15-15:30 behandlingar, minibussen går halv
16-17:30 träning
17:45-19 isbad, dusch
19-19:45 middag med laget sen hem

Sedan går jag och lägger mig vid kl nio redan för att jag är heeeelt slut. Därav finns det inte mycket tid över för annat än träna, äta och sova just nu... vår första match är på måndag!!Likes

Comments

Hej!
Igår förmiddag var vi i lägenheten. Pappa satte upp alla möbler medan jag och Amanda satt och pratade med tjejen jag ska bo med, Rebecca, och hennes mamma. Båda är verkligen jättetrevliga och ödmjuka personer. Känns skönt att jag ska bo med en sådan underbar tjej som Becca. Nu när jag träffar nya tjej från laget säger de "Oh, you're staying with Becca? She is so sweet!!". Därefter käkade vi lunch på ett mall. På kvällen hämtade vi upp en holländsk tjej, som heter Yvonne, några kilometer utanför stan då Jag, Becca & Yvonne hade bestämt att vi skulle käka sushi på kvällen. Amanda hänge också med och vi hade en jättetrevlig kväll. Yvonne är även hon väldigt rolig och snäll!

Idag ställde jag klockan på 7 då jag Yvonne bestämde oss för att köra vårt fitnesstest som vi ska ha på onsdag. Vi ska springa 1 mile(1,6km) på 6,30 därefter vila i 6min sen är det 300m x6 där varje intervall ska vara 65 sekunder. Idag sprang jag på 6,36, jag hoppas det räcker till onsdag eller att jag kan pusha mig själv lite hårdare!! Intervallerna gick även dom bra. Efter passet var det dags för mina "physicals". De gjorde massa undersökningar för att se att allting stämde. Kan berätta mer i ett separat inlägg hur det gick till. Tog ca 2,5timmar och därefter körde jag, Becca and Yvy 10 minuters isbad. Fyfan vad hemskt det är haha!! Jag, pappa och Amanda har även hunnit med Ikea för att köpa extra täcke, madrass osv då de ska bo i lägenheten med mig och Becca sista veckan. Ikväll åt vi riktigt goda musslor på ett ställe som hette Ziba's Bistro.

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Dagen började som resterande dagar, samma visa varje dag: vakna tidigt, äta frukost, chilla & åka iväg. Idag åkte vi till Atlantic Station. Det var ett väldigt mysigt område med affärer, restauranger och lite event. Det var till exempel en tennis tävling där idag. Vi shoppade lite och åt en glass sedan kände vi oss klara och åkte vidare. Stoppet därefter blev midtown Atlanta där vi tog en promenad innan vi stannade och käkade. I eftermiddag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och nu ska vi iväg och käka lite thai!

Likes

Comments