Header

God jul! Drar nu iväg till släkten för att fira jul. Hoppas ni alls får en fin dag med härliga stunder med nära och kära! 🎅🏻🎄🎁💕​

Likes

Comments

Mer än hälften av allt lussande är nu avklarat. Endast ett återstår. I lördags var vi i Tunahästbergs äventyrsgruva. Väldigt häftigt fortfarande, 3 året i rad min kör fått chansen att ha luciatåg där ☺️ i söndags var vi i St Tuna kyrka där jag faktiskt var lucia! 😃 jättefint och fantastisk ärofullt att få den stora äran! Idag var vi först i teknikdalen och nyss kom vi hem från att ha lussat på kupolen. Trodde jag skulle dö av skratt 😂 vi åkte rulltrappor med lucialinne, krans och levande ljus+ att vi sjöng samtidigt. Jösses vilken upplevelse 😂 nu är det bara ett luciatåg kvar som är på lördag. Antagligen mitt sista någonsin med forssaängkören 😢 får njuta till fullo då!

Likes

Comments

Hallå!
Idag har jag varit med familjen på shopping. Längesedan jag riktigt handlat något så det var kul. Var mest min bror som skulle ha grejer eftersom han växt en del. Men jag lyckades även köpa en kjol och en klänning så jag är nöjd. Även en sporttopp och en bikini. Vi åt även på pizza hut och det var riktigt gott! Åt en pizza med mozzarella i kanten och det var sååå gott! När jag kom hem spelade jag lite Sims nu när man faktiskt har tid för det haha. Tänkte gå och lägga mig nu men kom just på att jag har en labbrapport som ska vara inne ikväll 😩😓 just typiskt mig att komma på det nu.

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade ganska sent idag för jag var verkligen helt slut efter gårdagen haha. Första lektionen hade vi främmande från falu energi och vatten eftersom vi fått i uppdrag att fota till deras kalender. Sen efter lunchen riggade vi iordning aulan inför livesändningen sim sedan var på kvällen. Gick väl som vanligt inte så bra för oss haha. Det är verkligen något dom strular varje gång. När vi hade slutat åkte jag hem och försökte ta det lugnt och åt innan jag åkte iväg på arbetsintervju. Jag var sååå himla nervös så jag mådde illa och såklart tog jag "fel" väg dit då det var mitt i rusningstrafiken. Var stressad redan då för arbetsintervjun började 17.00 och samma tid skulle jag egentligen vara på skolan för att förbereda ännu mer inför livesändningen som började 19.00. Men intervjun gick fortare än jag tänkt så 18.00 var jag på skolan(intervjun slutade 17.30). Himla åkande med andra ord. Väl på plats på skolan fick jag pizza och vi gjorde iordning det sista inför sändningen. Såklart så fungerar inte ljudet 3 min innan konserten börjar. Vi fick försöka lösa det under sändning så tillslut fick vi till de haha. Blev lite kallsvettigt ett tag 😅 vi var klara 21.00 så då skjutsade jag en klasskompis till till Borlänge för att en buss avgick därifrån för henne. Var verkligen helt golvad när jag kom hem. Just därför är det så himla skönt att jag är ledig idag! Nu är det äntligen lov!

Likes

Comments

Hallå.
Känner att helgen alltid tar slut för fort. Även fast man inte gjort någonting alls. Men det är ändå skönt att inte ha något man måste göra. Tog mig ut på en prommis idag i höstmörkret + allt regn som ständigt fallit denna helg. Annars har jag verkligen inte gjort någonting. Dags att göra sig iordning för sängen för ännu en skolvecka. En vecka kvar till höstlov så det är bara att bita ihop.

Likes

Comments

Dessa bilder har jag alltså just nu ställt ut med min klass på kopparhatten, bara att åka och titta :)
Inspirerat av konstnären Jaya Suberg.

Likes

Comments