Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag: Hoppning

Tisdag: Uteritt

Onsdag: Eventuellt Dressyrträning

Torsdag: Backträning

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag: Uteritt

Likes

Comments

Hej alla sömntutor. Hur mår ni? Idag har jag varit i skolan, tränat på läxor och sedan till de lite roligare, ridit;-) Det stod hoppning på schemat i gräspaddocken så jag gick och ställde upp hindrerna där det blev en linje på ca 8 galoppsprång sen en böjd linje på ca 7 galoppspång. Passet var inte det bästa vi har gjort kan jag nog säga. Jag satt mest och hållde i hon som jag inte ska göra. Jag ska mer låta hon sköta jobbet själv då det går bäst så. Men det är en sak jag måste träna på iaf. Nu ska sova då jag är suupeeer trött, zzzzzz. Gonatt sötnosar<3

Förlåt för suddig bild...

Likes

Comments

Rubriken lyder, världens bästa helg som man inte glömmer. Som sagt så har jag varit med min bästis Linnea i deras stuga. O vi har haft super mysigt och roligt Hahahah. Vi bada till och med i 14 grader "varmt".

Likes

Comments

Varit på styrketräning idag med Funny hos Helena. Bra lektion med mycket svängar och teknik. Nöjd!
Imorgon ska jag och Linnea åka till dems stuga, upd då.

Likes

Comments

Idag har jag varit på p&j med Funny som inte alls gick bra idag. Hoppade en 80 som jag verkligen ångrar. För det första kändes hon inte alls fräsch, framridningen gick hon helt okej sen när jag kom till framhoppning sprang hon mot hinderna men hoppa, sedan lyssna hon inget och var jätte upphetsad.
Hoppade nått 50, 70 o 80 hinder sen skulle jag in på banan. Den runda blev det en vägring på grund att hon blev rädd för en mur, en bom föll sen fick jag även lägga en volt då hon blev för stark och jag inte hade någon kontroll.
Under hela banan var hon jätte osäker på varje hinder, hoppade högt över hinderna sprang efter vissa hinder osv.
Hon känns verkligen inte som vanligt.

Likes

Comments

Nu drar jag till skolan!

T-shirt - hööks hehehe

Byxor - diesel

Kofta - Vera moda

Likes

Comments

Måndag: dressyrträning

Tisdag: vila men pyssla om och longera

Onsdag: P&j

Torsdag: Hoppträning

Fredag: jogg uteritt

Lördag: vila

Söndag: bergsklättring

Likes

Comments

Asså gahhs äntligen, snacka om träning ger färdighet. Passet blev riktigt bra idag det blev ett markabetspass av mamma som tränare. Vi fokuserade mest på övergångar och formen. Efter ett litet tag började hon bli som en dressyrhäst kändes som, heheh. Sen så provade jag även en ny sadel som jag fått prova av ägarn av stallet och det verkar vara jätte bra! Det ända var att i bak av sadeln är det lite uppåt och då studsade lite när jag red lätt. Nu ska jag, mamma och en kompis till mamma äta på thairestaurang, gott gott!!

Likes

Comments

Hej finisar! Har inte upd idag tyvärr då vi har haft ganska fullt upp, idag har våran klass haft skolresa så vi har haft ledigt från skolan. Iaf så var vi i Bankeryd som typ ligger i Jönköping elr nått där vi hade klassamarbete och höghöjds klättring vid Vättern. Sen åkte vi tillbaka till vår skola och ska sova i skolans gympasal:) (Tanken var att vi skulle sova i ett tält i Bankeryd med det blir så kallt då) Nu ska jag och min bästa kompis titta på våra telefoner och äta massor av gott! Sova så gott<3

Fin utsikt över Vättern.

Likes

Comments