igår åkte jag och Agnes upp till stallet, jag red ett dressyr pass och Agnes guidade mig och fotade. Bellman har blivit så otroligt fin i kroppen nu, men det är långt till fullt resultat. Idag ska det hopptränas, imon blir det ut att klättra och på lördag en liten vilodag!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

blus - NOA NOA
trekvartsbyxor - ullared
klocka - ur & penn

Likes

Comments

Ett stort intresse jag har är att duka, duka fint. Jag kan till en vanlig middag duka upp som man skulle ha på en fest. Jag lägger upp tallrikarna med servetterna på olika sätt, någon blomma eller annan dylik växt. När jag väl har börjat så kan jag inte sluta.

Idag har vi bara förberett inför bröllopet imon, dukat borden med problemet 'DET FINNS INTE TILLRÄCKLIGT MED KNIVAR!!' Jobbigt, jobbigt. Men så roligt :) Ska bli så kul imon!

Likes

Comments

På lördag ska jag på bröllop, min morbror gifter sig! Så nu är det frångan vad man ska ha på sig??? Köpte en söt liten blus/linne på NOA NOA idag, som jag sedan har hängt över min vita klänning som jag hade på suc-festen, vet inte om jag har visat den här men aja. Till det ett flättatläderschärp (stav.) och en mysig scarf som är köpt på secondhand.

Likes

Comments

Alla bilder har jag tagit med min Canon 550D. Jag tycker det är himla roligt att vara fotograf och bara köra runte med "modellerna". Säga typ 'Gå ner i vattnet och doppa huvudet' 'sätt dig på kanten och titta ut över vattnet' ' Gå i vattnet med alla kläder på och se konstig ut'.

Och det bästa är ju att de lyder och man får de fantastika bilderna som man har haft i huvudet. Det går ju inte fort att knäppa fem bilder, alla fem är olika, ändrar ljuset, ställer fokusen själv osv.

De här bilderna är på mina kusiner och min syster. :)Likes

Comments

Hittat en gammal fin kamera som jag längtar efter att få klicka ett bara bilder med, dock saknas film :(Likes

Comments

Min kompis Agnes kom upp till stallet idag. Jag red och hon fotade, hon är jätteduktig. Och jag hoppade upp mitt personbästa! 135 cm!!Likes

Comments